Цитирай Първоначално написано от sexy_anji_
търси се дума равносилна на тази с която обиждат голяма част от нашето общество а именно названието "Курва", след като знаем какво мислят мъжете за тази дума, да оставим на страна нашето мнение (на жените) и да намерим дума обиждаща ги по същия начин както те си мислят че правят с нас, стига са били пичове, време е да си го получат
Moeto momiche vie moje da izmislite takava duma vupreki che se sumnqvam,no tq nemoje da bude nikoga ubidna,ako ne ste uchili vse oshte psihihologiq biologiq-v prirodata na muja e da spi s mnogo jeni,v drevnoto minalo rabotata da muja e da hodi i da plodi jenite a te da otglejdat decata,kazano po drug nachin v prirodata na muja e da pruska seme navsqkade,edno vreme nai cennoto neshto e bilo da se pravqt deca za da moje da se razviva naciqta,kakto vie imate maichin instinkt ili tam kvito neshta imate taka i nie si imame dadeni nujdi i instinkti zalojeni v nashata priroda.. seedno tebe ako nqkoi te ubidi "dobra maika" da se ubidish.. natebe v prirodata ti e da si maika.. dali moje da se obidish ot tova?