.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19
    Guest456
    Guest

Какво щяхте да направите ако...

Това е към момичетата. Значи, какво бихте направили и как бихте се почувствали ако си уредите среща с момче, което ви е симпатично, и в момента в който се видите, той ви прегърне и после ви целуне??

mom4e sum ama se pak bih otgovoril ot moq gledna to4ka, ako sum svoboden nqma da otkaja, ako sum zaet 6te q spra
    drug e vuprosa 4e ako sum zaet nqma da se vida s neq ili 6te otida s gadjeto na sre6ta

Мега фен
    Град
    Utopia..
    Цитирай Първоначално написано от hforce
    mom4e sum ama se pak bih otgovoril ot moq gledna to4ka, ako sum svoboden nqma da otkaja, ako sum zaet 6te q spra
    drug e vuprosa 4e ako sum zaet nqma da se vida s neq ili 6te otida s gadjeto na sre6ta
    на всяка манджа мерудия
    момчето пита едно МОМИЧЕ какво ще направи
    ти ако се брош за такова си е друг въпрос

Мега фен
    Ако му се кефя, бих се стреснала, може би дръпнала дори от уплаха, защото би било неочаквано. Но бих го уведомила, че не е било, защото не съм го искала.

Фен
    Град
    сф
    zavisi kolko mi e simpati4en...no v nikakaf slu4ai nqma da mu se nahvarlq i az ako ne go poznaavam dobre...

Цитирай Първоначално написано от shemetaa
    zavisi kolko mi e simpati4en...no v nikakaf slu4ai nqma da mu se nahvarlq i az ako ne go poznaavam dobre...
    Ами горе-долу му се кефите и го познавате горе-долу, говорили сте по скайп и пр.
    Питам щото ще се видя с едно момиче и мисля направо да действам.

Голям фен Аватара на PoisoNGirL
    Град
    [BuRNinG-iN-HeLL]
    poznavash li go ili za purvi put go vijdash.ako se poznavate ot predi i ste priqteli primerno,toi te haresva i ti nego.. momcheto prosto e reshitelno.malko moje da se otdrupnesh za da ne te pomisli za prekaleno lesna i da kajesh neshto shegovito za da vidish kakvi sa namereniqta mu s tazi celuvka.naprimer "eiii ne priburzvash li malko:Ppp "
    Ako nqkoi te popita kakvo e liubovta,kaji mu,che e mechta,koqto vodi do smyrtta!

ооо недей да правиш такива работи веднага като се видите...те срещите си имат начин на протичане споко...първо излизате на кафе или там нещо такова после се разхождате изпращаш я целуваш я и така...не и се нахвърляш в момента в който ти каже здрасти най-много да се стресне момичето...карай по-спокойно
    DoN't WoRRy, Be HaPPy

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Guest456
    Цитирай Първоначално написано от shemetaa
    Ами горе-долу му се кефите и го познавате горе-долу, говорили сте по скайп и пр.
    Питам щото ще се видя с едно момиче и мисля направо да действам.
    Като се видите - искам една дива усмивка от теб и ако имаш смелост - целуни я СЪВСЕМ ЛЕКИЧКО по бузката и нищо повече. Иначе мен някой ако ме гушне и целуне - ами няма проблем, стига да не е в устата. Но това е за мен! Относно това момиче .. нз.. мисля, че не е много удачно да я прегръщаш. Само така лекичко се наведи и допри устни до бузката й и тва е. Предполагам, че ще го приеме добре. Ама айде... няма да се опитвам да гадая повече.

Супер фен

Re: Какво щяхте да направите ако...

Цитирай Първоначално написано от Guest456
    Това е към момичетата. Значи, какво бихте направили и как бихте се почувствали ако си уредите среща с момче, което ви е симпатично, и в момента в който се видите, той ви прегърне и после ви целуне??
    Ако си го харесвам и нямам гадже и го познавам добре бих продължила да излизам с него!!!

Супер фен
    Град
    И в началото бе Люлин :D
    Ами зависи до каква степен ми е симпатично...ако е голяма,само би ме изкефило !
    2 т. от правилника. Бан на профил

Повече от фен
    Град
    О.С. , гр. Карнобат
    Ако го познавам добре,да имам симпатии към него...може би от уплаха бих се дръпнала. Все пак да я целунеш от 1-вата среща е кофти и то даже без "Здравей"....Като я изпратиш тогава по може
    За да излизам с друг значи не си ме канил, за да лягам в леглото на друг значи в твоето ми е било студено, за да обичам друг значи не съм била обичанa!!! I lOVe YoU B...

Супер фен Аватара на CVETELLINA
    Град
    ПлеВеН
    Ми не мисля,че е най-доброто нещо веднага да почнеш момичето на целувки,при положение че нито ходите, нито нищо.Аз лично бих се стреснала от целувка..може би прегръдката е по-добрата идея,но целувката е по-добре да бъде към края на срещата.Ако момичето те харесва,според мен ще й стане приятно да я прегърнеш,но изчакай малко с целувките,защото наистина би се стреснала.Успехх
    f@nt@zi@

Мега фен Аватара на koalka
    Може би ще ми се стори малко прибързано, но определено ще се зарадвам и нещо ще ми трепне, ако го харесвам. Но определено ще съм учудена.

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    Ако и аз съм искала това да се случи много ще се зарадвам и ще му отвърна със същото.

Мега фен Аватара на sherry
    Град
    ~KisS ThE RaIn~
    Хм, зависи от това колко се познаваме, дали това ни е първа среща и т.н. Би било тъпо да ме целуне още отначало, ще се загуби тръпката от срещата И все пак...Ако много го харесвам и ме целуне, ако ми хареса това негово деяние, какво лошо има
    Ако ме прогониш, ще изгасна.
    Ала доближиш ли се, ще се стопя.
    Да те имам е така опасно!
    (Да те нямам значи да умра.)

Повече от фен
    Град
    Plovdiv
    Ако ме кефи супер много значи и аз ще искам същото и бих се зарадвала макарче ще ми се стори леко прибързано и странно.
    Nikoga ne plachi za neshto koeto ne plache za teb!

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Ако харесвам момчето , ще се изкефя много и ще му отвърна , въпреки че предполагам , че малко ще съм се стреснала Но все пак като се прибера , ще реша , че е било малко прибързано и че нямало да е лошо още малко да ме кара да го искам

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

В мойто положение ми е лесно да си го представя.Най-вероятно ще се дръпна и ще гледам така

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си