.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15
    Фен
    Град
    сф

savet4e...pak go zakusah

zdr na vsi4ki za poreden put....imam edin dosta glupav na prav pogled problem....takam...ot minalata godina si padam po edno mom4e...pravo bqhme samo priqteli dokato toi ne tragna s biv6ata mi ''nai-dobra priqtelka'' i tq go skusa...ottogava toi prekrati vsqkakfi otno6enie i s mene i s vsi4ki moi poznati...no 2006 godina nqkade avgust septemvri taka stana 4e malkiqt mi brat my pisa nqkaf sms bez da iska i toi mi otgovori 4e ako go tarsq za ne6ty da my pi6a v skype...az my pisah obesnih my 4e brat mi bez da iskal mu e pisal i taka natatak,oba4e ne sprqhme do tyk a zapo4nahme otnovo da si pi6em da si govorim i taka se sblijihme vse pove4e i pove4e...toi mi stana nai-dobar frend...lqlq...no prez cqloto vreme az si potapkvah 4yvstvata prosto za6toto ne vqrvah 4e moje da ima ne6ty m/y nas...edin den oba4e v skapaniq mi 4as po informatika si pisahme i ne6ty se zagovorihme i stana na vapros 4e bi priel da byde s men i na si4koto qko taka stana 4e mi svar6i 4asa i ne si pisahme...dnes my pisah i go pitah napravo dali ne se e ebaval i toi kaza 4e ne se e,no stra6no mnogo darji na priqtelstvoto ni i neiska da go razru6im samo zaradi ednite my 4uvstva,no posle mi pi6e nekfi mili dumi i napravo si zabiva kontra sam,a az naistina mn go obi4am ni6ty 4e toi neznae...horica pls kajete mi kfo da pravq...mrs predvaritelno na si4ki koito 6te pro4etat tozi roman

Супер фен

Re: savet4e...pak go zakusah

Цитирай Първоначално написано от shemetaa
    zdr na vsi4ki za poreden put....imam edin dosta glupav na prav pogled problem....takam...ot minalata godina si padam po edno mom4e...pravo bqhme samo priqteli dokato toi ne tragna s biv6ata mi ''nai-dobra priqtelka'' i tq go skusa...ottogava toi prekrati vsqkakfi otno6enie i s mene i s vsi4ki moi poznati...no 2006 godina nqkade avgust septemvri taka stana 4e malkiqt mi brat my pisa nqkaf sms bez da iska i toi mi otgovori 4e ako go tarsq za ne6ty da my pi6a v skype...az my pisah obesnih my 4e brat mi bez da iskal mu e pisal i taka natatak,oba4e ne sprqhme do tyk a zapo4nahme otnovo da si pi6em da si govorim i taka se sblijihme vse pove4e i pove4e...toi mi stana nai-dobar frend...lqlq...no prez cqloto vreme az si potapkvah 4yvstvata prosto za6toto ne vqrvah 4e moje da ima ne6ty m/y nas...edin den oba4e v skapaniq mi 4as po informatika si pisahme i ne6ty se zagovorihme i stana na vapros 4e bi priel da byde s men i na si4koto qko taka stana 4e mi svar6i 4asa i ne si pisahme...dnes my pisah i go pitah napravo dali ne se e ebaval i toi kaza 4e ne se e,no stra6no mnogo darji na priqtelstvoto ni i neiska da go razru6im samo zaradi ednite my 4uvstva,no posle mi pi6e nekfi mili dumi i napravo si zabiva kontra sam,a az naistina mn go obi4am ni6ty 4e toi neznae...horica pls kajete mi kfo da pravq...mrs predvaritelno na si4ki koito 6te pro4etat tozi roman
    Просто му кажи,че и ти го харесваш и УСПЕХ!!!

Фен
    Град
    сф
    1-vo ms 4e otgovori i 2-ro toi znae 4e go haresvam,no neznae 4e go lovim...

Голям фен Аватара на PoisoNGirL
    Град
    [BuRNinG-iN-HeLL]
    emi sled kato go obichash i ste si priqteli znachi mojesh da mu kajesh mnogo neshta nali?shtom i toi ne se buzika s teb i te haresva pone moje i da se poluchi.Ot edno priqtelstvo vinagi moje da izleze edna krasiva lubov.A ako ne vinagi mojete da si ostanete priqteli.Pogovori s nego seriozno (ako moje i da ne e po skype nqma da e nikak losho) i shte vidish,che moje i da stane.ae uspeh! i ne se predavai da potupkvash lubovta si samo zaradi ediniq strah \/
    Ako nqkoi te popita kakvo e liubovta,kaji mu,che e mechta,koqto vodi do smyrtta!

ами кажи му че искаш да сте заедно пък със обичам те почакай малко...момченцата тая реплика им деиства стряскащо някак си дори и да те познава много добре и да сте в перфектни отношения...кажи му нещо от сорта на че чувствата ти са силни и искаш да си с него наистина много и ако и той го иска трябва да сте заедно...някви такива неща предполагам...но с "обичам те" почакай малко
    DoN't WoRRy, Be HaPPy

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Хехе сега той е в това положение, в което ти си била преди година. Абе като ви казвам, че всичко в тоя живот се връща...
    Таа.. по темата : Ако мислиш, че ще ви е по-добре да сте само приятели, отколкото да имате връзка - останете приятели, защото пак ще се повторя - Според мен едно приятелство може да бъде много по-дълготрайно, отколкото една връзка (Ако ще и от 20 години да се познавате)..

Po-dobre mu kaji!!moje i toi da izpitva su6tite 4uvstva kum tebe!! nedei da se vlubva6 prekaleno mnogo za6toto da ne te zaebe,kakto mene me zaebaha i togava da reve6 kato luda!! YsPeHcHeEe
    Очите ти са нежен свят,
    устните ти - топъл шоколад,
    просто казано накратко,
    ти си нещо много сладко!

Повече от фен
    Град
    О.С. , гр. Карнобат
    ОХх Да ти Имах късмета и аз
    За да излизам с друг значи не си ме канил, за да лягам в леглото на друг значи в твоето ми е било студено, за да обичам друг значи не съм била обичанa!!! I lOVe YoU B...

Мега фен Аватара на koalka
    По-добре поискай да се видите и да поговорите за това на четири очи.И той май не знае кое точно от двете иска и дали не иска да сте повече приятели.Ако и от двете страни има някакви чувства, нещата никога не могат да опрат само до приятелството и нищо повече.Най-добре да се изясните и да стане ясно, че само приятелство, както казах при чувства, не може да има.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от feshankaa
    ОХх Да ти Имах късмета и аз

tova ako e kasmet neznam kakvo e ne6tastieto ...mersi na ostanalite...

Фен
    Град
    сф
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    По-добре поискай да се видите и да поговорите за това на четири очи.И той май не знае кое точно от двете иска и дали не иска да сте повече приятели.Ако и от двете страни има някакви чувства, нещата никога не могат да опрат само до приятелството и нищо повече.Най-добре да се изясните и да стане ясно, че само приятелство, както казах при чувства, не може да има.

koalka toq o4vek dosta me ozada4i i ob6to vzeto kolkoto i da iskam nqma da moga da q podhvana tazi tema,a dori i da q podhvana ve4e spored mene toi naistina nqma da znae kakvo da mi kajee,za6toto v edin moment mi kazva vzimai me tvoi sum,a v dryg moment mi govori 4e neiska da si razvalqme frendstvoto,v treti puk moment mi pi6e edin ttxt na edna pesen tolkova mil i otnovo v negy pi6ene6ty za liubovta...mn stranno..prosto sum si preebana vinagi...ms vse pak za kuraja i za otgowora

Мега фен Аватара на sherry
    Град
    ~KisS ThE RaIn~
    Ми нищо не ви пречи да пробвате, щом се разбирате и има привличане между вас, какво по - хубаво? Продължавайте да се сближавате, пак му пиши мили думи, сигурна съм, че нещата ще се получат между вас.
    Ако ме прогониш, ще изгасна.
    Ала доближиш ли се, ще се стопя.
    Да те имам е така опасно!
    (Да те нямам значи да умра.)

Повече от фен
    Град
    Plovdiv
    Нали ти е казал че иска нещо повече от приятелство?Отговори му че си съгласна и че супер много искаш и ти това,кажи му за чувствата ти че прерастват в нещо повече от симпатия.и това че се разбирате и сте приятели няма да попречи на връзката ви.....дори спред мен е в плюс.айде късмет
    Nikoga ne plachi za neshto koeto ne plache za teb!

Фен
    Град
    сф
    Цитирай Първоначално написано от gery_to
    Нали ти е казал че иска нещо повече от приятелство?Отговори му че си съгласна и че супер много искаш и ти това,кажи му за чувствата ти че прерастват в нещо повече от симпатия.и това че се разбирате и сте приятели няма да попречи на връзката ви.....дори спред мен е в плюс.айде късмет

ami da toi mi go kaza,oba4e sled tfa re6i 4e neiska da izgubim priqtelstvoto si samo zaradi ednite my 4yvstva ...mersi na ostanalite otgovorili

Мега фен Аватара на iiirish
    ти сама казваш, че той не знае за чувствата ти. може би затова "не иска да развали приятелството ви", защото мисли, че ти не изпитваш нищо и това е един вид защитна реакция
    според мен ще е най-добре да му кажеш какво чувстваш и ти! успех

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си