zdr na vsi4ki za poreden put....imam edin dosta glupav na prav pogled problem....takam...ot minalata godina si padam po edno mom4e...pravo bqhme samo priqteli dokato toi ne tragna s biv6ata mi ''nai-dobra priqtelka'' i tq go skusa...ottogava toi prekrati vsqkakfi otno6enie i s mene i s vsi4ki moi poznati...no 2006 godina nqkade avgust septemvri taka stana 4e malkiqt mi brat my pisa nqkaf sms bez da iska i toi mi otgovori 4e ako go tarsq za ne6ty da my pi6a v skype...az my pisah obesnih my 4e brat mi bez da iskal mu e pisal i taka natatak,oba4e ne sprqhme do tyk a zapo4nahme otnovo da si pi6em da si govorim i taka se sblijihme vse pove4e i pove4e...toi mi stana nai-dobar frend...lqlq...no prez cqloto vreme az si potapkvah 4yvstvata prosto za6toto ne vqrvah 4e moje da ima ne6ty m/y nas...edin den oba4e v skapaniq mi 4as po informatika si pisahme i ne6ty se zagovorihme i stana na vapros 4e bi priel da byde s men i na si4koto qko taka stana 4e mi svar6i 4asa i ne si pisahme...dnes my pisah i go pitah napravo dali ne se e ebaval i toi kaza 4e ne se e,no stra6no mnogo darji na priqtelstvoto ni i neiska da go razru6im samo zaradi ednite my 4uvstva,no posle mi pi6e nekfi mili dumi i napravo si zabiva kontra sam,a az naistina mn go obi4am ni6ty 4e toi neznae...horica pls kajete mi kfo da pravq...mrs predvaritelno na si4ki koito 6te pro4etat tozi roman