- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Евровизия БГ 2007 & песни?
Някой може ли да даде линк за тях?
П.П. Харесаха ли ви песните? Съгласни ли сте с 1то място? Заслужаваше ли го някой друг?
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Аз лично съм съгласна на 100 %. Гласувах за тази песен. Имаше и други приятни песни, но тази ми направи най-голямо впечатление. И аз също искам да си дръпна песните, но незнам от къде. Иначе на победителите си я дръпнах от сайта elitsatodorova.com
Be happy,that's my secret
Хей Вода-та ли спечелиАз бях за тях!Хареса ми този микс от електро елементи и български фолклор.
Също харесах на Аксиния песента много.
хъхъ..
koq pesen spe4eli???i moje li link4e???
Klipa moje da gledate na http://www.youtube.com/watch?v=xTP9Ysl6yKA
а песните участнички в Евровизия 2007 БГ още няма ли ги в нета?
Бедна, но мила
Нормална, но обсебена
Ами погледнах нещо от изпълнителите, но не ми харесаха песните.Кой спечели?
Toq klip e sashtinska gavra.. peneto i klipa ma nqmat nishto obshto.. omgПървоначално написано от Impulse
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!
На мен пък клипа ми хареса![]()
Ей тази песен ще ги бие всичките на евровиция, казвам ви![]()
хъхъ..
ебаси тъпата песени се раздумкали като оная Руслана или квато беше... такова нещо да ни представя в страна като Финландия. ужас.
добре че поне не бяха Софка и Устата![]()
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
Че защо? Жената е представна като Вила,което има много сходно със славяно-българската митология,водата пък я свизрзвам с бог Перун(повелителя на водата)от славянската митология.Батабаните пък ми напомят за кукерите,които произхождат от българската митология.Клипа е замислен така че да подсилва смисъла на песента.Първоначално написано от DjBaloon
PS:Пдедполагам знаете какво е Вила,но нека обобщя образа за тези които не са чували. Вилата е мистична жена с крила.Вилите са много сходни с Вили-самовилите,но за разлика от тях са по стрхливи и по-недобронамерени.В миналото хората са вярвали, че те примамват с песните си младите момци из тъмните дебри на горите,където момчетата или изчезвали завинаги или се връщали напълно променени.
I'm wishing on a star,
to follow where you are.
I'm wishing on a dream,
to follow what it means....
С този, който каза, че клипа е гавра не съм съгласна. Вярно, не е скъп клипа, но пък не е и лош.
Съгласна съм с нещата, които каза aPOkalIpSiS.
Песента на Софи и Устата на руски?! УоУ! Всички ще се усетят защо са я направили на руски и това ще ги отврати. Да не говорим пък за този кич с тези дяволи и дяволици на сцената.
Коцето и той беше заложил на супер кич. Тва си е просто една обида към индианците неговото представяне.
Песента но онази Славина не беше лоша, но не ме впечатли много.
Какво да кажем за Теди Кацарова...Никога няма да стигне майка си, песента й не беше идеално зле.
Мастило не се представиха много добре.
Тони Димитрова и "Горещ пясък" - не е лоша песента, но не ми харесва чак толкова.
На Аксиния песента много ми харесва, но не може да я изпълнява добре на живо.
Марги Хранова...Къде е тръгнала и тя...
Каризма...Еми Галя не може да пее на живо и това си е!
На групата песента е яка, но ме дразни това, че подражават на Backstreet Boys, Take That и разни от сорта.
На Димитър Атанасов също ми хареса песента.
И в крайна сметка победителите най-много ми харесаха. Плюс гласовите данни поне и шоу правят. Някой каза къде били тръгнали във Финландия с тази песен. Че то да няма само Финландците да гласуват?
според мен тази песен заслужаваше 1во място честно казано аз не съм слушала другите песни само на аксиния и на устата и софи маринова ги бях слушала но мисля че ако бяха избрали песен в която не се пее на бг тва щеше да е пълна излагация
тази песничка ми хареса дето спечели щото хем има нещо от фолклора хем има по съвременно звучене
Obicham te milo !!!
ми, естествено, че няма само те да гласуват (ако изобщо гласуватПървоначално написано от Impulse
). но във Финландия (!!) да се представим с това...
Ми тъкмо ще ги шашнем беПървоначално написано от пор
![]()
Чужденците харесват българските народни песни, а тази има такива елементи.Освен това има и електронно звучене, което напоследък е доста популярно.Ще ги шашнем![]()
Аз шсе намеся в спора като кажа, че тия дето спечелиха (ако са тия които си мисля) са някфи крайни аграри.
Във Финландия... с тая песен?!?! Не ми го побира ума просто.
Saatana vittu perkele hate crew!
Аз съм на същото мнение. Чужденците умират за нашата народна музика. Само ние не можем да я оценим... а за всички, които се чудят как с 'такава песен' ще се представим във Финландия... ами какво да ви кажа... 31 000 гласа има тази песен... следващата, която е на 2ро място... е с 5000 гласа... правете си сметката каква 'такава' ни е песента........Първоначално написано от Shadow_Walker не е логнат
Бедна, но мила
Нормална, но обсебена
Това, че Финландия е една от метъл страните, ако мога така да я нарека, не означава, че задължително с метъл песен трябва да отидем.Пък и то какъв метъл имаше само...какво предпочитате софито и устата или разните му други бози, като например на каризма песента....Първоначално написано от Boot
Страхотно чувство за хумор вадишПървоначално написано от Shadow_Walker
![]()
тва кат ги видях снощи глеам и си викам "тея диваци са праят на Руслана... къде им отиде фолклора". Тва не е песен, а некво нечленоразделно нищо. Верно момичето си ги прай там шашките, но не ми хареса особено![]()
От къде пък знаеш? Някакви пророчески способности ли имаш?Първоначално написано от Impulse
Аз пък съм сигурна, че половин Русия щеше да гласува за нея?!?
Добро сценично присъствие.Да не говорим пък за този кич с тези дяволи и дяволици на сцената.
Отново добро сценично присъствие, но лоша песен.Коцето и той беше заложил на супер кич. Тва си е просто една обида към индианците неговото представяне.
Песента беше хубава, но напомня малко "Super Star" - турската песен от миналата година.Какво да кажем за Теди Кацарова...Никога няма да стигне майка си, песента й не беше идеално зле.Песента е написана специално за ГРУПАТА от екипа на Бекстрийт Бойс, какво лошо има?На групата песента е яка, но ме дразни това, че подражават на Backstreet Boys, Take That и разни от сорта.
и кво като има 31 000 гласа. това не променя факта, че е тъпа.
не е задължително да е няква метъл песен, много ясно. просто да е нормална. а такава нямаше.
юПървоначално написано от Shadow_Walker не е логнат
Имаше метъл -Pantomimid. Те верно, че не са яки, ама и никой не е казал да ходим с метъли на евровизия. Просто песните ни са прекалено тъпи. Ама ТЪПИ.
Нищо, което би те грабнало. Ако изключим Коцето Калки, които е личният ми идол.
Saatana vittu perkele hate crew!
Първоначално написано от ^npocTo^a3^f^
ЕвроВизия
![]()
![]()
Е да, но аз казах за финала.И повечето песни наистина бяха тъпи.Но имаше такива, които ми харесаха и тази беше една от тях.Първоначално написано от Boot
![]()
хъхъ..
Ами кажете щом песента не ви харесва,коя от всички ви харесва?То който и да спечели все ще има някой недоволен!Ако ние не вярваме и не уважаваме нашите изпълнители и собствения си фолклор,кой ще повярва и ще гласува за нас?