- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- DUREX !!!! презервативи от класа :Д :}}
Вероятно най-впечатляващият тест е въздушното издуване. Той се провежда всеки ден върху случайно избрани мостри от всяка една партида презервативи Durex. По време на този тест за еластичност и здравина, кондомите се пълнят с въздух докато достигнат точката на спукване. По принцип, преди да се пръснат, презервативите Durex могат да поберат 40 литра въздух /равняващи се на 9 галона вода/.
След успешното преминаване на електронното тестване следва качествен контрол. При него случайно подбрани мостри от всяка партида се пълнят с 300 мл вода и се окачват за 3 минути. След това, в продължение на минута, те се тестват за изпускане на въздух като се търкалят върху попивателна хартия. Ако бъдат открити дори и минимални дефекти, цялата партида се отстранява и бракува.
Допълнителни мостри се тестват за размер и плътност, други – за физическа издръжливост. Някой от мострите биват изкуствено състарявани, като се подлагат на висока температура за да се провери качеството им в края на 5 годишния срок на годност.
Moderated by koalka
т.1 от правилника!
Аз Съм Си Аз Обичам ви всички !!!!