- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- DUREX !!!! презервативи от класа :Д :}}
Вероятно най-впечатляващият тест е въздушното издуване. Той се провежда всеки ден върху случайно избрани мостри от всяка една партида презервативи Durex. По време на този тест за еластичност и здравина, кондомите се пълнят с въздух докато достигнат точката на спукване. По принцип, преди да се пръснат, презервативите Durex могат да поберат 40 литра въздух /равняващи се на 9 галона вода/.
След успешното преминаване на електронното тестване следва качествен контрол. При него случайно подбрани мостри от всяка партида се пълнят с 300 мл вода и се окачват за 3 минути. След това, в продължение на минута, те се тестват за изпускане на въздух като се търкалят върху попивателна хартия. Ако бъдат открити дори и минимални дефекти, цялата партида се отстранява и бракува.
Допълнителни мостри се тестват за размер и плътност, други – за физическа издръжливост. Някой от мострите биват изкуствено състарявани, като се подлагат на висока температура за да се провери качеството им в края на 5 годишния срок на годност.
Moderated by koalka
т.1 от правилника!
Аз Съм Си Аз Обичам ви всички !!!!
Толкоз игра за едни капути!
Light The Universe
А щом са толко добри пробай дурекс арозер да те видиме. 2 от 3 такива ми плеснаха, бяха от 1 опаковка и веднъж един ултра тин...
А пък момичето беше добре смазано...![]()
Първоначално написано от Shmatko
хьахьа ти нали казва 4е си девствен ве ?!?
Дааа...![]()
Дурекс,мурекс няма значение...Капут да е!и тея от 20 стотинки пак са оферта
абе туй си е негова работа девствен ли е не е ли . клюкар.Първоначално написано от xixi2
![]()
ОБИЧАМ БЪЛГАРИЯ!!!
Тингъла с тоя ментов аромат прават мноо яко усещането по време на секс нали тигрице? \Първоначално написано от morgana
/
Секс? Аз? Нееее, аз само съм чел...
П.С. Мечтата ми е да ме отвори онова момиче с което сме предопределени адин за друг. И да живееме заедно дълго и щасливо. Абе знаете как е там в приказките...![]()
Lifestyles Ultra Thin![]()
nqma po-dobri kaputi..nai-ne se useshta i nikoga ne sme kusali,kvoto i besneene da e bilo \/
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
От Дурексите единствено ултра тин ме кефят. Странно, 4е то4но те никога не са се късали, пък разни там по-дебели и надеждни дето ги водят са ни правили проблеми бая пъти![]()
![]()
Робинята на Quench
Durex Extrasaveот 3 ни се скъсаха 2 за една нощ
А наскоро пак имах проблеми с тях...Ще ги сменям
![]()
...it's WilD ObseSSioN...
eheee tolkos vreme li gi testvat brao na tqh samo Durex samo Durex :P
На мен Дюрекс не ми се е късал.
Попадала съм само на един дефектен.
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
Не ви се е попадал шот аз не съм ви попадал...![]()
щото не можеш да го сложиш лиПървоначално написано от Shmatko
![]()
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
Дам! Една истинска случка:.Първоначално написано от ABSOLUT`me
Значи преди около 3 месеца бях в Таиланд, а там думичката секс туризъм...Та не си бях зел кондоми и си купих от един супер маркет дурексче от тва дет го рекламирате тука
... В последствие ми се наложи да го изполвам и да ти кажа едвам си го сложих на кура тва тясно нящо, е не ми спадна ама имах чувството че съм го вързал с с тия ластиците дето ти зимат кръф.
![]()
Само Дюрекс ми се е късал. Тези от 20 стотинки може да са ужасни, но не се късат.
ползвал съм Дурекс само веднъж...иначе карам само на Sportex и съм доволен![]()
На мен ми е най-любопитно защо и във България не продават Durex в опаковки от 8![]()
![]()
...it's WilD ObseSSioN...
За да си зимам 3 кутии мамка им проклета !!!Първоначално написано от Scandalous_lady
ako iskate hubavi prezervativi si zemete sporteks . Samo 4e ne zabravqite nai vajnotoDUREX pravqt SPORTEX , a ONE TOUCH praqt DUREX . ONE TOUCH sa nai hubavite prezervativi i se prodavat v cql svqt i sa na 1-vo mqsto po izpolzvaemost v sveta vypreki 4e sa bylgarski . No ako tolkova nastoqvate za sigurnost si zemete COOL samo deto e .... se edno slaga6 na onas si rabota vatre6nata guma na nqkoi kamaz
![]()
kato iskate pove4e prezervativi si kupuvaite naprao celi ka6oni e izlizat po 30 leva ka6ona a vytre ima 1000
GOVORI KAKVOTO MISLI6 I MISLI KAKVO GOVORI6