- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- detsveniqk
животът не започва и не свършва само със секса. Ако твоя живот е само секс-много жалко!Първоначално написано от Trisha1991
krem4et0
nali i az taka sam propadnala![]()
Абе я си ебете майките
Какво прави чест на някаква пикла на 15 дето е спала с незнам си кой, щом не е изпитала нищо, пред едно момиче БИЛО ТО И НА 20, чийто 1-ви ПЪТ Е БИЛ ТОЛКОВА НЕВЕРОЯТЕН, колкото ваши 20, взети заедно!?
Не обяснявай ти...гостенке, пропаднала ли си..а ако обичаш ми кажи кога съм казала, че има нещо срамно в девствеността...ебасии...Първоначално написано от KuchKa
![]()
Първоначално написано от malka_sladuranka
Всъщност и доста над тази възраст (1
познавам и голяма работа. не са сдухани. Сега си правят много и качествен секс. И да кажа-не съм имала нужда преди да правя секс. Никога. Дори и не съм била любопитна. Аз съм на мнение,че не можеш да кажеш искам още торта преди да си я опитал поне малко. А и да кажа-не си смотла, ако правиш секс на 18-9-20. Причините са комплексни-други приоритети, липса на взаимно желание или просто, че си отговорен пред себе си и другия. Не казвам,че тези, които правят секс под 18 не са отговорни. За мен 18 си е супер възраст и 99% от моите пзнати са правили секс след като са навършили 18.
malka_sladuranka
nz moje i az da sam razbrala pogre6no izvinqvam se ako e taka no za trisha ....nqmam dumi kvi sa tiq neini razsajdeniq
[quote="krem4et0"]
Всъщност и доста над тази възраст (1
познавам и голяма работа. не са сдухани. Сега си правят много и качествен секс.. quote] От къде си сигурна...?Те казват...И това, че те казват, че са нереално добри в леглото, значи е така...Или това, че приятелите им са им го казали, за да не ги обидят...значи са супер. За такова нещо никога не можеш да си сигурна.
Погрешно си разбрала.Първоначално написано от KuchKa
Може да съм казала нещо с ироня...низнаммм
![]()
[quote="malka_sladuranka"]Разбира се,че не може да се вярва на 100%, но това, че са почнали на 18 не им пречи да имат добър полов живот. А и все пак говоря за дост близки, с които споделяме всичко от това-защо ме боли, до това как е било последния път.Първоначално написано от krem4et0
Ти си моя идол...Първоначално написано от KuchKa
За 18 годишните девственици бяха писали в една червена книга че са отдавна изчезнал вид![]()
Ne seriozno ne sam li prava basi 4e te sq zapo4vat ot 12 godi6ni da se ebat az sam na 18 i sam devstvena ama ne me barka 6te go napraq kato si namerq 4ovek deto da darji na men ne da se 4udi ko da ebne
Казах ти-на 18 почти всички мои познати, а не само най-близките ми приятелки бяха девствени. Какво толкова-аз също. не е болка за умиране. до преди 1 година не знаех как се прави секс,а днес гоня 3000-то мнение по въпроса. Човек се учи и наваква!Първоначално написано от KuchKa
Еваларка за начина на мисленеПървоначално написано от KuchKa
![]()
Aко имаш желание пиши на...
Да бе, с ръката нали?!Първоначално написано от Анонимко
Ръце намяш ли ?
Абе, пич, всичко си има време. Недей бърза, живота пред тебе !
така я!Първоначално написано от malka_sladuranka
аз почнах на 13 и все още ми е интересно \/
Животът е обидно кратък - забавлявайте се!
Първоначално написано от DjBaloon
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
I like to watch you sleep at night
To hear you breathe by my side..
Това че не си правил секс и си на 14 нас какво ни засяга и как може да ти помогнемСигурно искаш някоя от форума да ти пусне
![]()
Живей с кеф,
защото с кеф си направен !!!
a mi to i az sym na 18 i ne sym ebal ama kvo da se pravi... ttypo mi e .....
само ръчна!!!
na4ukai si go sam..i posle PATQ..