- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Романтика
Дали романтиката подтиква човека да обича ближния все повече и повече?
Дали всичко в една връзка се крепи и поне до капчица романтика?
Дали без романтика е възможна една връзка?
Дали за една жена романтиката е нейзменна капчица от нейното сърце без, което то неможе да тупти така лудо и лудо?
Дали романтиката съществува изобщо между хората още?
Разкажете, ако имате желание и се сетите за някоя ваша романтична случка![]()
Не очаквай да мисля, че в това има смисъл!
Много казани думи и тези - Обичам те!
Да стоят помежду ни, недоказани думи.
Не очаквай да вярвам, когато ми казваш, че обичаш мен!
Скайп: ID: lamenoza (nameero)
Дали е нормално наистина да си толкова тъп?Първоначално написано от XeRo
Дали ти е в генетичния код от начало или си следствие на експеримент.
Дали ми се струваш тъп защото съм умен или просто си феномен.
162--бан по ип и профил, системно нарушаване на 2, 11 и 8 т.
Дали е възможно да си смесица между маиймуна и пекинес?Първоначално написано от xixi
Дали не мога да ти еба майката проста ?
Дали не можеш да си седнеш на пръстите на ръцете и да ги въртиш докат ти е кеф?
Дали майка ти не е мъж?
не мисля, че една връзка се крепи основно но романтиката във нея. различно е, защото и хората са различни. някой показват доста по-трудно чувствата си от останалите, тоест те не са романтични, но това не значи, че не изпитват чувства или че връзките им не продължават дълго.
Е..една връзка не се крепи изцяло на романтиката..но тя играе немалка роля според мен. Естествено не всички хора са романтични (особено момчетата..повечето) но..такъв е живота..а за романтична случка..това не е лесна задача тъй като всичките са толкова..романтични хехе![]()
\
/ ..просто романтиката е навсякъде..примерно аз лично получавам смс-и с мн мил текст (не от приятелка смс-и) и в тях се усеща романтиката и е..яко..
![]()
Дали.....
Чакайте сега да разясним кой какво разбира под Романтика.
Аз съм на зад с материяла вие сте на ход.
Light The Universe
Za men li4no lubovta bez romantika e podobie na sandvi4 bez filiq![]()
..I kakto nqkoi be6e kazal pyrvo trqbva da si zadadem vyprosa kakvo razbirame pod romantika
?
...No pyk i sam se obedila 4e za da prisystva romantikata v edna vryzka,to tq trqbva da e istinska...a ne da se izrazqva v ne6ta kato tva 4e nqkoi si pi4 kupil na mackata si edi si kvo za nz si kolko lv
...Znam 4e na vs momi4e mu e priqtno da mu podarqt ne6ti4ko i da ide da se izfuka pred priqtelkite si s dumite:"OoOhh kolko be6e romanti4nooo!"Tva e pylna parodiq na romantikata..no za syjelenie moje bi nqkoi predpo4itat tova pred naprimer ve4erna razhodka po plaja..i t.n. ..Ae vsi4ko e otnositelno..zavisi ot otno6eniqta..,4uvstvata...
Първоначално написано от XeRo
![]()
Няколко минути не си казахме нито дума.Само сърцата ни разговаряха.
Alliance binds us..
> Best song ever!
Първо поздравления за темата.Мисля че зависи от човека, но според мен тайничко всяка една жена, колкото и недостъпна да изглежда се нуждае от романтика.А колкото до мен аз съм безнадеждна романтичка!
Спомням си как веднъж приятеля ми ме изпрати до нас, аз се прибрах и се разстроих ужасно, за отминали глупости общо взето.Но той миличкия без да му казвам нищо, дойде при мен както тъкмо се беше прибрал.Изведе ме на нпщна разходка и до 3 часа ми разказваше как ме обича, как съм единствената жена в живота му и как не може без мен...![]()
Спомням си и когато ми написа стихотворение...Беше върховно...
Много зависи отхарактера на хората. За някои тя е много важна, а за други не съществува. Лично за мен тя е част от любовта, не чак толкова основна и важна, но все пак част. Просто имам моменти, в които ромнтиката те кара да се чувстваш още по-специален.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Да, наистина много хубава тема, която заслужава внимание.Сега ще отговоря по ред на въпросите ти.![]()
На първия въпрос-може би е така, защото те кара да изживяваш много прекрасни моменти.На мен поне романтиката ме кара да го обичам все повече и повече.Не, чак всичко не, но все пак една капчица може.Да, възможна е, има много такива връзки, но те обикновено не са основани на любов, защото, когато двама души са влюбени, то почти винаги има романтика и романтични моменти.Определено жените сапо-романтични, както и аз не правя изключение.ДА, романтиката съществува все още и ще продължи да съществува.
Ми може желание...искам една прекрасна нощ с всички глезотиийки с любимия човек, приглушена светлина, голямо легло и много рози и сметана, а и ягоди също...![]()
Романтиката съществува. И тя се заражда в процеса на сближаване. Учи се един вид. Аз преди бях голям сухар. Е, вижте ме сега. И мога да кажа, че романтиката понякога спасява връзката ми.
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
Мммм, това ми припомни за едно прекрасно изживяване, което ме кара отново да твърдя, че романтиката е хубаво нещо.Първоначално написано от koalka
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Романтиката....хубаво нещо, което присъстваше всеки път, когато се видя с моята любов. Но не всичко в една връзка се крепи на романтиката.Първоначално написано от XeRo
Дали е възможна една връзка без романтика? Незнам, всяка връзка е различна. Например едно момиче обича едно момче, а то я пребива ужасно понякога, а тя продължава да го обича на пук на себе си и на всички останали, тва пак е връзка, смахната ама връзка.
Много ясно че жените са луди (по-голямата част) по романтичните неща. Вечери , свещи, гушкане под едно одеалце когато навън вали сняг....моа ти говоря до утре ама е мнооооого късно тука, при вас още по-късно, така че по-нататък може още нещо да добавя![]()
съгласен съм с BAYO =D> давай, сега е момента да добавиш![]()
Не смятам че една връзка се крепи на романтиката.мн зависи от хората,не всички си падат по романтиката.Зависи от хората,от нищо друго.
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
Ми добре сега се сещам за нещо друго. Значи беше в деня, в който направихме една година. Купих стотина рози, стотина малки ароматизирани свещи и очертах с тях и с розите пътека от входната врата до нашата стая. Тя естест. не знаеше нищо и като отвори няма да и забравя физиономиятаПървоначално написано от XeRo
... Нещо от сорта наа..
![]()
заедно. Пита ме кво е тва и аз я подканих да мине. Имаше бележки на всеки сантиметър , тя се навеждаше и четеше. Стигнахме до стаята, имаше маса с храни,които бях купил, десерти и вино. Хапнахме, слушахме музика, после си легнахме, правихме нек'ва невероятна любов, след което повторихме. Тя беше отново гладна, аз станах и и направих нещо на бързо. Занесох и в леглото а тя беше очарована. Всичко беше тип-топ, само дето на сутринта най-якото изпълнение беше, че тряяше да чистим сичко
големи майтапи паднаха тогава.
![]()
ЛЮБОВ БЕЗ РОМАНТИКА?![]()
КАКВА ЩЕ Е ТОГАВА ТАЗИ ЛЮБОВ? вярно,аз не разбирам много...но не съм и 4ак толкова зле!
според мен...за да има любов трябва да има и романтика...дали се крепи любовта върху романтиката?до известна степен да...със сигорност в една връзка трябва да има романтика
Хаха малко си още, не разбираш. Романтиката може и да съществува дори ако любовта не се е зародила още. Дори когато САМО си харесваш един човек, можеш да му правиш романтични изненади и т.н. като например романтични смси, няк'ви стихчета на майл-а и други такиа.
Омъжи се за менПървоначално написано от BAYO
![]()
![]()
![]()
Every song ends,but that's no reason not to enjoy the music
Хаха къде V stranata na mechtite ли ?Първоначално написано от SwEeT_tEmTeSiOn
![]()
Ми засега съм там,ама приемам гостиПървоначално написано от BAYO
![]()
Every song ends,but that's no reason not to enjoy the music
Първоначално написано от XeRo
xaxaXAxAxXAx kefi6 brat