.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 33

Град
    София

ZA BIV6ITE S LIUBOV

Temata e slednata neznam dali e to4no za tuk what ever.Taka razdelih se s priqtelkata mi tejko i bolezneno ne sme zaedno ot 2 mesec no vse pak ostanahme priqteli. I dvamata si namerihme novi partniori no vse o6te se obi4ame po na6 si na4in ne vi moql da me razberet nie sami si se razbirame.... kakto i da e istoriqta produljava.
    Ot edna sedmica predi tova si priznahme 4e iskame pak da pravim sex.
    I re6ihme da poddurjame specialn vruzka t.e. skri6na i neobvurzva6ta ideqta e sledata: I dvamata pravim sex s novite si partniori no ni e po hubavo edin s drug (ne evuzmojno da se suberem otnovo) az iamm razni sexualni jelaniq koito moga da pokaja samo pred neq tq su6t mi prizna 4e nikoga ne se e otpuskala pred drug kakto pred men za protokola az sum i purviq . i taka ne iskm suveti moql izkajete mneniq

Голям фен
    Град
    Somewhere there...in nowhere
    4e ko po - hubo ot edna neobvurzva6ta vruska makar i da obi4a6 "seksyalniq si partnior"

Супер фен
    Мноого тъпа идея според мен. Или приключи връзката и я забрави или се върни при нея.

Голям фен
    не е много честно спрямо сегашната ти приятелка само че ако така ще се чувстваш по добре ....

Град
    София
    sega6nata mi priqtelka e na 25 az sum na 18 a tq si me znae 4e sum 6avliv i ne mi se surdi

Guest
    ei kakvo savpadenie i az se razbrah sa6toto s moq biv6iq priqtel koito sa6to mi e parviq.i mislq 4e nqma lo6o v tova

Идеята не е лоша

Guest
    emi 4estno kazano e tapo spored men mnogo tapo nemojem hem da si s eidn 4ovek hem s dryg a ediniq go obi4a6 pak da ste sexulani partniroi neznam qvno nemojem da te razberem pone az

Мега фен
    И аз не разбирам, но те си знаят. Според мен трябва пичът да се събере с бившата си, щом и двамата се желаят, а явно имат и романтични чувства един към друг. Но ако му е добре така, нищо лошо.

Фен
    Град
    Sofia
    щом се разбират няма проблеми според мен
    sam ne moga :P

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    да сте живи и здрави.

Мега фен Аватара на koalka
    Вие не се обичате по ваш си начин, просто поддържате връзка заради секса, но наистина много зле постъпвате като лъжете гаджетата си!

Повече от фен Аватара на POLA^_^
    Град
    (((((:n/\eBeH:))))))
    ми щом така се чувствате добре....в крайна сметка това е най-важното....аз не разбирам смисъла на тая "връзка"...

Фен
    Град
    В мечтите..на мен и моята любима!!
    е щом двамата ви е наи хубаво....ко повече искаш....ама ако ви фанат...по добре гледаите да не става...се пак помислете в/ъ това как биха се почуствали др-те които са с вас....ако им причинявате това.....!!!!!!!
    ...Love This Girl...She Compleat Me..!!{}(Тя си знае коя){}

Мега фен Аватара на iiirish
    егоисти! мислите само за вас! ами другите двама?! защо забравяте, че ти имаш момиче до себе си, а тя момче! вие им изневерявате по този начин... а на вас не би ви било приятно те да го правят нали хубаво е човек да мисли за себе си, но не и напълно да пренебрегва хората, които може съвсем съзнателно да нарани с действията си!
    за мен подобен вид връзка е подлост! вярно, че сте свикнали... и аз бях свикнала с бившия и отначало исках да си продължим сексуалните отношения, но замисли се... не можеш цял живот да бъдеш зависим от предишния си партньор само защото секса с него ти допада повече! с течение на времето ще се отпуснете и пред сегашните си половинки, но за това както казах вече трябва време и постоянство и най-вече вярност!

Фен
    Град
    Монтана
    кефете си се един на друг но гледайте да не ви хванат..принципно не обичам такива тайни неща но щом заедно се чувствате добре ..се едно..полезно е за вас самите да се отпускате
    Vsichko vodi kym tebe znaq..Ti si mi v kryvta i kym tebe letq!Obicham te SlynCho!

mnogo gotino si se uredil, az bqh taka kum 1 godina s edna, samo 4e ne pravehme seks s gadjetata si, a samo po mejdu si, za portokola, be6e mi purvata i az i bqh purviq

Мега фен
    Не всеки желае за секс без обвързване, аз от край време предпочитам сериозна връзка. А и те си гледат живота, вие с младежа ги занимавате със своя интимен такъв

Фен
    Град
    До тебе... :)))
    ем пич ко да ти кажа,ако душата ти е по спокойна така прави го,обаче аз съм малко против.Двамата излизате пълни егоисти,не е редно да лъжете гаджетата си,макар че забранения плод е най-сладък както и да е.Първо си помисли добре за приятелката си и тя да помисли за приятеля си преди да сте направили нещо...
    If gOd Is A DJ..TheN HoUse MusiC Is My RelIgIoN !!!
    ------------------
    Една жена се управлява по трудно,отколкото една държава

RnB_Ku4kA
    Guest
    Bravo na vas....!Ta samo me interesuvashe,kakvo bihte storili ako priqtelkata ili priqtelq s koito ste sega da se vliubqt v vas da iskat da pravite takuf sex s tqh.....pomislete i za tova,ne vqrvam da im e priqtno na tqh kato ne go pravite,za kvo izobshto ste skusali sled kato ne mojete edin bez drug,az taka go razbiram!Az ne go udobrqvam tova postavete se na mqstoto na priqtelite vi!

gadnichko e sprqmo novite vi gadjeta no ako tova na vas vi dostavq shtastie prosto nqma kak da se predodvrati tova e istinata

Град
    софия
    това което правите не го разбирам вижте да подържам такива контакти с стари гаджета за един секс да но приключваите контакта с бившата веднага щом си намерите нова приятелка или приятел дори и да седите на сухо секса не е единственото нещо в живота аз съм твърдо против изневярата и сигорно и за това не мога да ви разбера

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Щом това ви прави щастливи не виждам причина да не го правите, обаче не мога да разбера защо просто не се съберете?! Така може да е по-добре - поне няма да наранявате хората до себе си

Голям фен
    Град
    Нейде из Европа, по-точно Виена
    Цитирай Първоначално написано от MiRaCuLiX.bb
    Мноого тъпа идея според мен. Или приключи връзката и я забрави или се върни при нея.
    Напълно подкрепям

+ това каква раздяла е това при положение, 4е правите секс!?
    А и естествено, 4е само пред нея 6те може6 да каже6 желанията си и тя на теб, за6тото се познавате и си имате доверие, което не може да се изгради за 1 месец с новите гаджета. И за6то да не може да сте заедно отново? За какво 6те лъжете новите си гаджета?
    "Es gibt Risiken, die man nicht eingehen darf: Der Untergang der Menschheit ist ein solches."

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си