- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- женския футбол
какво мислите за него![]()
ОБИЧАМ БЪЛГАРИЯ!!!
това : ахахахах
aaa mn e gotino![]()
Ne e neshtastno momicheto zagubilo lubovta na edin glupak,a e neshtasten glupakat izgubil posledniqt shans da stane chovek!
Еми кчво да кажа практикувам го от време на времене е толкова зле
даже ми харесва
![]()
Приятелската обич казва:
"Ако някога се нуждаеш от нещо,
аз ще съм тук"
Истинската любов казва:
" Никога не ще се нуждаеш от нещо, защото ще съм тук"
- Jimi Hollemans -
много любезноПървоначално написано от OtherDimension
аз не че играя де ама ми стана интересно какво мислите![]()
ОБИЧАМ БЪЛГАРИЯ!!!
хихихи да ние жените сме си малко по нервнички, ще вземем на ръгби да го ударим да се блъскаме там..
ОБИЧАМ БЪЛГАРИЯ!!!
даа... при баскета може и да се случи, но да ви кажа че Волейбола е по миролюбива игра, докато не свърши играта деПървоначално написано от GLeZoRanA
![]()
та ние жените сме си подли и туй няма да се промени, ама ми беше интересно да чуя и мненията на момчетата де :P
Лека нощ на всички
ОБИЧАМ БЪЛГАРИЯ!!!
mi kvo mislq.
obi4am da gledam kak nqkolko 4ifta cici ot tobor Slivka i otbor 4ere6ka se drusat apetitno![]()
bashta mi kazvashe,che e kato mujete v baleta i ne doumqvashe kak moje sled 6h trenirovka(balet i gimnastika) da hodq da ritam![]()
abe nz,az se kefq da gledam football(kakto i kogato igraeh),ama jenski otbori malko prekaleno mi se struvae,v kraina smetka koi kvoto iska tva da pravi,a i qvno ima jelaeshi,shtom ima tolkoz mejdunarodni turniri \
/
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
jenski kvo...![]()
![]()
![]()
NON MOLLARE MAI!!! НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!
ok![]()
![]()
![]()
![]()
NON MOLLARE MAI!!! НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!
kolko iskahme jenski football v daskalo ama ne napraviha![]()
и моми4етата имат право да се забавляват..аз ли4но ритам с мом4етата...и ми егати кефа..и за моми4е сам добра!!!
Eй аз съм момиче,който иска да си цъкаме някога да казва![]()
ееее ако наистина имасше женски футболн отбор бих се записала с мноо ама мноо голямо удоволствие ама за йалост няма![]()
Първоначално написано от LunaTriCk
![]()
Обожавам футбол,но чесно казано не мисля,че е подходящ за жени.. ахах може от време на време да си разцъкваме,обаче няма лошо..![]()
Ами незнам не гледам женски футбол някакси по скучен ми е.В мъжкия има повоче интрига.Иначе аз съм момиче и ми харесва да играя футбл ей така просто за забавление
Накрая на мача като вземат да си разменят фланелките е развръзката...