хехе била съм в такова положение..само дето при мен си чатехме 5 месеца в Skype и си говорехме по поне 3-4 часа на ден и после се видяхме на морето..иии още сме си много близки..както и преди споделяме абс всичко един с друг и..де да знам..преди да се видим и аз съм му говорила за момчета и той на мен за приятелката му тогавашната..даже така да се каже беше с мен когато момчето моето най-много сам обичах ми каза че иска да е пак с мене но тва е друга тема..знаех че му е гадно да говоря за него но тва ми най-добрия приятел..(виж подписа ) и..не бях сигурна август като идем на море как ще станат нещата..и бях доста притеснена обаче..ето как протече всичко..обадих му се (телефоните си ги имахме вече) и му казах да дойде пред моя хотел..и нало той беше с едно друго момче което цитирам "иска да види нашата среща"..понеже мн хора знаеха за морето и аз бях причината да навие цялата си компания да ходят на същото място като нас..иии седя си аз отявн пред хотела..(бях се барнала с една тениска мн яка и дънки и слънчеви очила..абе супер бях ) на една маса и го гледам идва нали ..и то ми беше едно супер весело обаче същевременно незнаех как да се държа..и само нали ходя към него и едно като на филм си вдигам очилата на главата ми и той само гледа ...гледа...гледа...и нищо не можа да каже \/ ии мен само тва ми и трябваше и поемам аз нещата..хехе мн яко беше..голям смях и така..Skype-а се превърна в реалност ...просто бях себе си и той такава ме познаваше и цялото море беше супер ... даже сега често си спомняме разни случки и е яко..
Вижте се..контакта очи в очи има достатъчно голямо значение за да се пренебрегва.. не се притеснявай всичко ще мине супер Успех!