.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6
    бадемка манекенка
    Guest

БАДЕЧОВО МАСЛО

от къде мога да си купя, ама не да си поръчам, а да си купя бадемово масло.как точно се нанася и на колко време.какви са цените?

бадемовото масло се продава в аптеките и не е изобщо скъпо!Мисля че е по малко от два лева!Аз го използвах за да ми се омазнява малко косата че беше мн суха и го нанасях след баня!Просто си сипвах малко в ръката и го втърквах в косата!

Guest
    Тва да не е Peanut Butter ? Като peanut butter and jelly ?
    Аз до колкото знам тва се яде

Супер фен
    Град
    в заведение за душевно болни
    бъркаш го с фъстъчено масло.тва peanut е фъстък.първо се просвети и после ръси простотии
    няма любов

Guest
    bademovoto malsko struva okolo 1.80-2 lv. za 30 ml.Ima go vyv vsqka apteka.Nanasq se obshto vzeto kakto ti si reshish-kapvash ot nego v maska za kosa i dr.V kutiikata v koeto se rpodava obiknoveno ima napisani maski za kosa i koja,moje da gi pro4etesh.Pomaga za suha kosa,podsilva kosata-az li4no sym mn doovlna.Opitai kak shte e pri tebe

Повече от фен
    Град
    Точно зад теб ;)
    аз бадемово масло използвах по едно време,защото косата ми е мн суха.използвах го преди баня като маска нанасям в/у косата за 15-20 мин и след това отмивам с шампоан...подхранва я

Не се доверявай на блясъка в очите на някой,защото това може да е слънцето,прозиращо през кухата му тиква!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си