Zdraveite na vsi4ki !
parvo da se predstavq az samo momi4e na 13 (i bez ime 6te minete )
Ta pi6a temata za6toto se vazmu6tavam malko ili mnogo ot dne6nite deca (to ne 4e az ne sam ama.... ) 4eta si az iz foruma na tema SEX
kak momi4eta moi nabor 4e i po mani4ki re6avat da pravqt sex! Dobre hormoni OK ama 4ak tolkova to i az si imam periodi v koito umiram za sex no to e samo jelanie i sled nqkoko dena kato mi doide mozaka i kato si predstavq 4e bih go napravila na 13 kato az po4ti ne sam gotova napravo mi ide da se razreva... I sega nz postavqm se na mqstoto na roditelite mi ako razberat 4e nqkoi batko me e opanal.... Takav 6ok 6te e za tqh ne 4e az 6te im kaja no ako 4uqt ot drugo mqsto a pak da ne govorim za roditelite na decata koito sa na po 12 godinki.... Pak az ako dojiveq do togava kogato stana roditel i hvana sina mi ili da6terq mi da se praska na po 12-13 godini nz.... mislq si da bada dobra mai4ica ama tova ve4e 6te e prekaleno... Sq i az sam zagorqla no mislq 4e bih mogla da iz4akam o6te edna godina ili godina i polovina
Ami mislq 4e e tova prosto iskah da si izleq bolkata nqkade i da se nadqvam da vkaram malko um .... ama leki4ko se samnqvam ....
Aide jivi zdravi...