- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Vijte ako iskate
Zdraveite na vsi4ki !![]()
parvo da se predstavq az samo momi4e na 13 (i bez ime 6te minete)
Ta pi6a temata za6toto se vazmu6tavam malko ili mnogo ot dne6nite deca (to ne 4e az ne sam ama....) 4eta si az iz foruma na tema SEX
kak momi4eta moi nabor 4e i po mani4ki re6avat da pravqt sex! Dobre hormoni OK ama 4ak tolkova to i az si imam periodi v koito umiram za sex no to e samo jelanie i sled nqkoko dena kato mi doide mozaka i kato si predstavq 4e bih go napravila na 13 kato az po4ti ne sam gotova napravo mi ide da se razreva... I sega nz postavqm se na mqstoto na roditelite mi ako razberat 4e nqkoi batko me e opanal.... Takav 6ok 6te e za tqh ne 4e az 6te im kaja no ako 4uqt ot drugo mqsto a pak da ne govorim za roditelite na decata koito sa na po 12 godinki.... Pak az ako dojiveq do togava kogato stana roditel i hvana sina mi ili da6terq mi da se praska na po 12-13 godini nz.... mislq si da bada dobra mai4ica ama tova ve4e 6te e prekaleno... Sq i az sam zagorqla no mislq 4e bih mogla da iz4akam o6te edna godina ili godina i polovina![]()
Ami mislq 4e e tovaprosto iskah da si izleq bolkata nqkade i da se nadqvam da vkaram malko um .... ama leki4ko se samnqvam ....
![]()
Aide jivi zdravi...![]()