- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- HELP ME PLEASE!
Здравейте аз сум на 13 и сьм малко по пълна ина4е в лице сьм мн добре.Така кажете ми като стана малко по голяма и като по4на сьс секса как да прикрия недостатьците си?Зна4и в бедрата и корема сум по пьлна ина4е си имам гьрди вси4ко,но тази дебелина мн ме мь4и а не мога да отслабна 1.63 63 кг сьм HELP PLEASE![]()
![]()
Коремни преси и намали хляба и сладкото.
П.П. Къде си тръгнала да мислиш за такива неща..?!?![]()
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
еми трябва и за това да мисля така аз хляб не ям!
vseki den ti4ai okolo bloka po nqkolko obikolki i pravi oprajneniq vku6ti
Nikoga ne se otkazvai da presledva6 me4tite si!
Абе ще земат няма страшно...![]()
Не можах много-много да те разбера, но определено няма нищо да прикриеш като правиш секс.По-добре вземи мерки, а не само да се оплакваш.![]()
az ne sum mn debela no sum zakruglena vie da ne si mislite nekvo 200 kg su6testvo
pravi trenirovki za problemnite ti 4asti i qj pravilno i zdravoslovna hrana.lesno 6e otslabne6 a i na teb ne ti trqbva mnogo.ina4e za sexa-ne samo manekenki go pravqt.a i na teb o6te ti e rano da misli6 za tova.
ми прави упражнения у вас или ходи на фитнес...ама с оплакване нищо няма да постигнеш![]()
DoN't WoRRy, Be HaPPy
lejanka,gorni,predni,dolni gurdi tam...korem zadnik pravi uprajneniq ako iska6 i za u6i vdigai
Няколко минути не си казахме нито дума.Само сърцата ни разговаряха.
Alliance binds us..
> Best song ever!
Абе момиче ти в ред ли си не искам да те обиждам ама за къв секс говориш? КАК може да си такава комплексарка,вземи се стегни, за какъв секс говориш тц тц тц ...
Мдааа...
Никакъв секс нема да видиш ти, ако не станеш 1 метър 87 сантиметра на височина, 43 килограма тежка и с 98 сантиметра гръдна обиколка.![]()
Животът е БРЯГ!
Ти я изкара без цици.Първоначално написано от BorderManager
Тя мойта е 106++ а грам цица нямам...![]()
Ген...Взимай мерки на време. Спорт, и умерено хранене. Не да гледуваш разбира се, ама не трябва да се тъпчеш.
Намали сладкото и тестените храни. Коремни преси, танци, тичане и някакви упражнения. Рано ти е още за секс. Ако си с човек, който те обича това няма да е проблем за него.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
ako si re6ila tvardo da otslabne6 i ne se haresva6,dobre,napravi go!No da ti kaja 4esno az sa6to sam dosta pi6tna,no taka se haresvam!4uvstvam se dobra,a i ne misli 4e vsi4ki mom4eta haresvat slabi madami!na men tova po nikakav na4in ne mi pre4i v sexa,a o6te pove4e ako go napravi6 za 1 pat s 4ovek v koito si sigurna i koito te haresva ne mislq 4e 6te ti puka 4ak tolkova!
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!