мойто лично проучвани прави следната статистика от гледна точка на снимчиците, благодаря на всички Ви за милите думи.
Та за статистиката ми макро снимките правят по-голямо впечатление, а точно това апаратче го поддържа от своя клас са рядкост, тъй като това е най-ниският клас може би. Поддържа супер макро функшън което Ви позволява да снимате и фокосирате обекта от 2см. разстояние на повечето апарат от този клас и не само, по същият начин притежават тази функция и отново се нарича "макро" режим на снимане, но разстоянието вече е малко по-голямо от 5см и може би малко повечко от цифрата 5. Апаратчето ми е Olympus FE-110 - Olympus lens диапазон: 6.2-17.4mm 1:3.0-5.0, 2,8optical zoom ( повечето са с 3 зуум, явно изключение ) 5 mega pixel ( за уточнение 5 милиона пиксела - пикселът е точка която изгражда изображението най-просто казано. )
Има светкавица която в пълен мрак, доста добре снима, ICO-то е от: 50-360, това е чувствителността на камерата, на светлина. Дигиталният зуум е 4x или 5x не съм сигурен на 100%.
Софт-а е Фотошоп като основно лично аз ползвам услугата на контастта. Ако има нещо допълнително, питайте , ако мога ще Ви отготоворя. Благодаря отново, скоро ще има ъпдейт .
Поздрави.