Цитирай Първоначално написано от Анонимко
мойто лично проучвани прави следната статистика от гледна точка на снимчиците, благодаря на всички Ви за милите думи.
Та за статистиката ми макро снимките правят по-голямо впечатление, а точно това апаратче го поддържа от своя клас са рядкост, тъй като това е най-ниският клас може би. Поддържа супер макро функшън което Ви позволява да снимате и фокосирате обекта от 2см. разстояние на повечето апарат от този клас и не само, по същият начин притежават тази функция и отново се нарича "макро" режим на снимане, но разстоянието вече е малко по-голямо от 5см и може би малко повечко от цифрата 5. Апаратчето ми е Olympus FE-110 - Olympus lens диапазон: 6.2-17.4mm 1:3.0-5.0, 2,8optical zoom ( повечето са с 3 зуум, явно изключение ) 5 mega pixel ( за уточнение 5 милиона пиксела - пикселът е точка която изгражда изображението най-просто казано. )
Има светкавица която в пълен мрак, доста добре снима, ICO-то е от: 50-360, това е чувствителността на камерата, на светлина. Дигиталният зуум е 4x или 5x не съм сигурен на 100%.
Софт-а е Фотошоп като основно лично аз ползвам услугата на контастта. Ако има нещо допълнително, питайте , ако мога ще Ви отготоворя. Благодаря отново, скоро ще има ъпдейт .
Поздрави.
Извинявам се, но не се бях логнал