.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6
    Guest

Moderated:Защо се случва това?

Iskam da pitam mom4eta kvo to4no obi4ate za6to se zaribqvate kogato edno momi4e nemojete da q imate v na4aloto i samo togava izvednajs e osaznavate 4e tq vie lubovta dori i da ima xilqda pati po svqstni

Моderated by Aleandra
    т. 7 от Правилника!

Град
    sofia
    ne sm i ne moga da otgovorq no i na men mi e mn interesno za6to pravqt taka!!a tva 4e nai 4esto se zaribqvat po ....

Зарибяват
    Иначе тези който се правят на интересни и трудни са по- сладки.
    Колкото по-дълга е битката толква по-сладка е победата.
    Това не важи за всички разбира се!
    Light The Universe

Guest
    neznam no kogato primenro az xaresvam nqkoe mom4e i s edarja perefctna vrazkata e okey i nakraq ni6to a pak to4no kat ne mi puka za nqkoi togava poludqva hem go iznervqm kato nezvanq i pro4ie mnogo mie stranno tva 6totot az kogato nqkoi se darji gotino mi xarevsa kat xarakter 6to da ne mi e interesno i qko s nego nemoga razbera vse trq momi4eta mislim nkqvi ne6ta za da vi e interesno yj

Голям фен Аватара на KisskilleRcHe
    Град
    В света на силния звук!
    Оооо не си мисли, че всички хлътват по трудните.... Винаги е добре да гледаш какво избираш....
    Живея за да докажа, че съм достоен за Ада!!!
    В един свят на ненормални, ненормалните сме най-нормални!
    На света има две автомобилни марки - HONDA и всички останали !
    my skype : KisskilleRcHeTo

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    neznam no kogato primenro az xaresvam nqkoe mom4e i s edarja perefctna vrazkata e okey i nakraq ni6to a pak to4no kat ne mi puka za nqkoi togava poludqva hem go iznervqm kato nezvanq i pro4ie mnogo mie stranno tva 6totot az kogato nqkoi se darji gotino mi xarevsa kat xarakter 6to da ne mi e interesno i qko s nego nemoga razbera vse trq momi4eta mislim nkqvi ne6ta za da vi e interesno yj
    Точно де като не му обръщаш внимание не покис си (дали нарочно дали без да искаш) го побъркваш!
    Light The Universe

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си