- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Foxlife
кой ви е любимия филм или шоу по Foxlife,и защо?
"заслужаваш сам да се скиташ,
за трохичка обич да питаш,
да не видиш жена,да се будиш,
и да страдаш,че си жив..."
съгласнаПървоначално написано от TheNightRider
![]()
![]()
Prisuedinqvam seПървоначално написано от kaka_lara
![]()
Тва семейсвто симпсан ее баси тупнята не кви жалти и грозни се разхогждат по екрана ебаси тапото!
Ъхъ и аз ама там повечето неща са ми интересни...без Западното крило и Адвокатите от Бостън...Първоначално написано от sladka_blondi
Eeeeeeeeeeeeeeeee, може ли да не сложите Приятели в анкетата...![]()
![]()
Тая анкета е пълен боклук без Приятели - това е най-якия сериал, измислян някога
А Малкълм??Защо не го добавихте и него!?Сложил си всички без тези двата..Пълно безхаберие!
EnjoY the LifE while u still can, 'cause u gonna be DeaD for a very LonG TimE
Сем.Симпсън![]()
"Всички гъби се ядат някой само по веднъж"
Още докато бях в Англия, тея Симсън ме кефеха яко!Сега като са на български, леле-мале...убиват рибата!
![]()
![]()
Само "Пълна промяна" съм гледал и то само веднъж, но ми харесва...някво гадно е и затова![]()
Сем.Симпсън-тфа е едно от най-яките сериалчета които съм гредала през живота ми. :P
страшно много ме кефи!
Сем.Симпсън :P :P
In dreams there are no rules...
da prav siПървоначално написано от morsmordre
![]()
ama men i sipsons me kefi![]()
Аз съм за "The Simpsons" и "Buffy, the vampire slayer"...ще е хубаво и скоро да пуснат "Angel-the lost vampire", по-добър е от Бъфи...Също и "The crow", макар че е по-старичък
![]()
Ясновидката Труи на Бьфи,убиицата на вампири сьщо се кефя.
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Попринцип много се кефя на Сара Мишел Гелар (Бъфи) но самия сериял не ми харесва, друго си е да се посмееш на Холмър Симпсън.
Първоначално написано от TheNightRider
Aham (:
†
†
I'm not CRAZY! My reality is just different than yours...
Първоначално написано от KoЯny
Point Pleasant za6toto ne znaesh kakvo shte se sluchi v sledvashtiq moment a ne kato drugite s predizvesten krai
Верно ли? Ебаси гаднотоПървоначално написано от lina15
![]()
Ясновидката Тру!
Get me,
Roll me,
Light me,
Smoke me!
Твърдо за Бъфи!!!![]()
![]()
![]()
сем.Симпсън есте![]()