.
Затворена тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5
    xixi педераcче
    Guest

продължение на тема...

мазно малко гейче родено от два полубезмозъчни зомбирани наркомана призовани от бога на безмозъчността и безграничната величественост съвсем случайно чифтосали се в някоя кофа преди или след някоя друга улична мачка да направи същото... пръкнало се изчадие с една дума в речника - "идеот", смятащо се за по-умен от другите.и щото е по-умен кисне с тъпите от форума вместо да отиде да се забавлява с приятели...но едва ли има такива.
    АБЕ РЕТАРД,ХВАНИ СИ ПРИЯТЕЛКА И СТИГА СИ ПЪЛНИЛ ФОРУМА С ДЕТСКИТЕ ТИ ГЛУПОСТИ, ок ?

хiхi
    Guest
    Ок,прави сте осъзнах че никога не съм си имал приятелка... и как ще си имам,нали аз съм толкова по-възвишен?усещам че мозъка ми ще се пръсне от мисловни процеси и идеи достойни единствено за един форум посветен на любовта...извинявам се на всички и очаквам да ми простите за това че съм безмозъчен а се мисля за обратното.днес едни батковци ми набиха шамарите като им казах че идвам от друга планета,и дефектната гънка в и без това кривия ми мозък се изправи и започнах отново да мисля нормално като обикновен нормален пубер а не като Волтрон.
    мисля,че трябва да си намеря приятелка за да не остана цял живот девствено идеотче.

Shmatko
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от хiхi
    Ок,прави сте осъзнах че никога не съм си имал приятелка... и как ще си имам,нали аз съм толкова по-възвишен?усещам че мозъка ми ще се пръсне от мисловни процеси и идеи достойни единствено за един форум посветен на любовта...извинявам се на всички и очаквам да ми простите за това че съм безмозъчен а се мисля за обратното.днес едни батковци ми набиха шамарите като им казах че идвам от друга планета,и дефектната гънка в и без това кривия ми мозък се изправи и започнах отново да мисля нормално като обикновен нормален пубер а не като Волтрон.
    мисля,че трябва да си намеря приятелка за да не остана цял живот девствено идеотче.
    Пич нищо ти няма, дори ти се кефя.

хiхi
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Shmatko
    Цитирай Първоначално написано от хiхi
    Пич нищо ти няма, дори ти се кефя.
    Ох радвам се просто вече не знам не искам да ме мразите..... мерси много приятели

т. 11 от Правилника!
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си