Цитирай Първоначално написано от Gravity^of^love
човек тебе леко малко ти хлопа..не можеш да искаш идеалното момиче за теб..да не е к**** , да не е лигла, да има пари ама да не се облича като да я забелязват..е това не може тъй като такъв е живота..имаш пари - позволяваш си по-добър живот по-хубави дрешки..а има дизайнери които правят мн изчанчени дрехи...така че тук малко си противоречиш..аз ако почна да ти изреждам какво момче искам до себе си може да си помислиш че сам леко недобре с главния но ето за пример някои по основни нещица: да има хубави очи и хубави ръце, да не е нахакан, да не ми говори на селски (прекалено), да ме уважава, да е забавен, да се интересува от Формула 1, са ме слуша (нещо което нито едно момче не може да прави), да не пие като смок, да не друса, да не иска ръка, врат и прасец по 40см!, да не е женкар, да слуша всякаква музика, да гледа на момичето като на човек не като на секс-играчка...и още мноооого мноого..така че шанса това да се намери в есно момче толкова голям колкото и ти да намериш идеалното момиче..тоест близак до 10-те %-та...но все пак Успех!
Начи написах, че допускам компромиси в допустими граници щот такова моме знам че няя.

Няма да го повярваш, но аз отговарям 100% на това което си написала, само жалко, че си в Монтана иначе щях да те поканя на срещичка ако преминеш дори през няколко от цедките.
П.С. Под дрешки които привличат погледи са разните му прекалено разголени полички, блузки, роклички и разните им там вариации.