- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- za6to,zaradi men li?
taka,doide red i az da vi razkaja moita istoriika!na4i az sym momi4e,na koeto nikoga ne sa mu lipsvali mom4eta ili ne6to takovadaje naprotiv po4ti e nqmalo slu4ai,v koito da ne se zaribqvat po mene pone 2 3 mom4eta
!!!a puk i az sym mn vlub4iva i postoqnno sym vlubena ili pone xaresvam 1 2,a ponqkoga i ove4e mom4eta
!NO
nz 6to oba4e vinagi stava taka,4e tykmo s nqkoe mom4e potrygne,razbere se ,4e toi me xaresval,az nego ve4e po4nem da izlizame i dotam
nz 6to stava taka?!v men li e problema!!!pls pi6ete
![]()
![]()
nikoi ne umira devstven,jivota preebava vsi4ki!!!
Дам така стаат курвите...
Заложено си е в тебе не можеш да се промениш.
Освен някой батку да те омагиоса лошо и да разбереш че не си N1!
Има нещо вярно...Първоначално написано от Shmatko
Не може толква малко момиче да е курва!
Просто си е малко по влюбчивичкаНе е заради теб просто още не си попаднала на свестен тип,поне аз така мисля.
Light The Universe
Аз пък мисля, че изобщо не искаш да имаш истинска връзка, а се оплакваш, че не се получава. И аз съм била малка, харесвала съм по 2-ма, обаче ти прекаляваш. Харесай един истински и може и да се получи нещо. И спри да флиртуваш с всеки, защото не можеш да ме убедиш, че не го правиш.
То така е в началото ма после кат поотрасне...Първоначално написано от Valar
напълно съм съгласен със Shmatko
Първоначално написано от Анонимко
Няколко минути не си казахме нито дума.Само сърцата ни разговаряха.
Alliance binds us..
> Best song ever!
То така ако се влюбваше...Първоначално написано от viva_love
Ти така искаш! Харесваш по няколко и ги искаш за единия флирт...
Няма да се повтарям, `Death`Whore` го каза.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Явно момичето изгубва интерес или иска да излезе с теб само веднъж.Даста несериозна работа.
много ясно, че проблема е в тебняма да е в момчето дето ти ходи след фустата, а след първата среща вече ти е омръзнал я
!!! преклено си несериозна и непостоянна относно чувствата си! но има време... ще пораснеш и ще разбереш, че не е важно да имаш много, а е важно да имаш един, но най-желания от теб
![]()
=D>Първоначално написано от Анонимко
Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!