- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Пълнозърнест хляб
Здравейте
Значи искам да ви питам нещо - кво ще кажете за различни видове пълнозърнест хляб ?Считат ли се за по-здравословни и от тях по-малко ли се пълнее?
П.С:Съжалявам,ако има вече такава тема![]()
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Да, определено е по-полезен от белия хляб. Вкъщи отдавна ядем такъв хляб - или Бонус или някой друг.
ако искаш да отслабваш или да качваш качествено (мускулна маса) БЕЗ ХЛЯБ !
аз не съм ял хляб от 4 5 месеца![]()
Abe po wkusen .. az ne useshtam wuobshte che qm hlqb ...
Ne obicham pulnozurnest,wupreki che maika mi taka leko taktichno se opita da nakara men i bashta mi da qdem takuw,ama nakraq se okaza che samo tq si go kupuwa i qde .. predpochitam da qm nezdrawoslowno no da imam wkys w ustata ...
Еми по-здравословен е от белия,но не е по-вкусен!![]()
OuT Of My LiFe,OuT Of My MiNd!OuT Of ThE TeArS ThAt We CaN't DeNy,We NeEd To SwAlLoW AlL OuR PrIdE AnD LeAvE ThIs MeSs BeHiNd...
Може да те разочаровам...но
колкото се пълнее с бял хляб, толкова и с пълнозърнестия или този без брашно - "Бонус"![]()
Просто белия хляб не се "разгражда" толкова лесно, колкото другия, и един вид "стои на топка"не мога да го обясня...
А при пълнозърнестия и Бонус (Вита,аз само такъв ям или Тонус, Бонус) се съдържат вещества, наистина много полезни![]()
Първоначално написано от sineoka_kukla
![]()
![]()
![]()
![]()
Aз като цяло хляб не оби4ам, но пълнозърнестите са отвратителни. Като ям, ям бял хляб само
![]()
Робинята на Quench
Ми пълнозърнестия е по-полезен определено.Лично на мен ми харесва този хляб,но отдавна не съм яла..![]()
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!