.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Тема: help molq vi

help molq vi

nachi ako iskate otgovarqite ako neiskate nedeite no molq vi savsem seriozno znachi az haresvam edno momche hodihme nqkolko pati na kafe dvamata no toi s nishto ne pokazva che me haresva vinagi otbqgva temata i govori za vsichko drugo no ne i za tova a puk negovite i moite frs kazvat che toi mnogo me haresva problema e che neznam na kogo da vqrvam i kakvo da pravq da otida da go pitam li ili da stoq i da chakam sam da doide da si kaje daite saveti molq vi

vij sega mom4etata mogat da p1dat i strahlivi taka 4e daivai ti zadai mu vaprosa napravo i bez zaobikalni

Мега фен Аватара на koalka
    Момчето просто се срамува и за това така реагира, но ти говори с него и му обясни, че няма от какво.

Попитаи го ти

Повече от фен
    mi vyrvi go pitai!

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Тея срамежливите как ме ядосват . Отиди и го питай , кажи му да не те разиграва .. Само не го плаши , да не земе да избяга .

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Мега фен Аватара на iiirish
    не вярвам той да си губи времето да излиза на кафе с момиче, към което не изпитва нищо. явно просто изпитва срам от теб или не знае как да ти го каже... не прибързвай със заключенията, че не чувства нищо към теб може би е по-добре сама да поемеш първата крачка. когато те изпраща вечерта до вас например можеш да се наведеш за да го целунеш успех

Голям фен
    Той може би не знае какво иска,или не е сигурен,или е притеснителен.Вземи инициативата и го попитай направо дали изпитва нещо към теб и да е съвсем искрен и няма да се обидиш от това,което ще каже.Просто за теб е важно да знаеш какво изпитва той,за да разбереш струва ли си да продължаваш да се бориш и да си даваш надежди,или не!Имай смелост и го питай,няма да те ухапе!
    Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!

Супер фен Аватара на LO6IQ
    Град
    ...(='.'=) sex: може
    Цитирай Първоначално написано от anito.sl
    не вярвам той да си губи времето да излиза на кафе с момиче, към което не изпитва нищо. явно просто изпитва срам от теб или не знае как да ти го каже... не прибързвай със заключенията, че не чувства нищо към теб може би е по-добре сама да поемеш първата крачка. когато те изпраща вечерта до вас например можеш да се наведеш за да го целунеш успех
    само това ,, да се наведеш за да го целунеш " много не го разбах

Мега фен Аватара на iiirish
    Цитирай Първоначално написано от LO6IQ
    Цитирай Първоначално написано от anito.sl
    само това ,, да се наведеш за да го целунеш " много не го разбах
    ех марти все ще ми намериш някой кусур, миличко

Guest
    Цитирай Първоначално написано от nasty_f
    Той може би не знае какво иска,или не е сигурен,или е притеснителен.Вземи инициативата и го попитай направо дали изпитва нещо към теб и да е съвсем искрен и няма да се обидиш от това,което ще каже.Просто за теб е важно да знаеш какво изпитва той,за да разбереш струва ли си да продължаваш да се бориш и да си даваш надежди,или не!Имай смелост и го питай,няма да те ухапе!
    То там е написано другото което рядко се случва е да го е страх от това каквото ще стане след това. Ако е имал някакво преживяване с ...... другия пол травмиращо. Иска по спокойно да подходиш съм него. Слушай перверзната :P

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си