- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- help molq vi
nachi ako iskate otgovarqite ako neiskate nedeite no molq vi savsem seriozno znachi az haresvam edno momche hodihme nqkolko pati na kafe dvamata no toi s nishto ne pokazva che me haresva vinagi otbqgva temata i govori za vsichko drugo no ne i za tova a puk negovite i moite frs kazvat che toi mnogo me haresva problema e che neznam na kogo da vqrvam i kakvo da pravq da otida da go pitam li ili da stoq i da chakam sam da doide da si kaje daite saveti molq vi![]()
vij sega mom4etata mogat da p1dat i strahlivi taka 4e daivai ti zadai mu vaprosa napravo i bez zaobikalni![]()
![]()
Момчето просто се срамува и за това така реагира, но ти говори с него и му обясни, че няма от какво.![]()
Попитаи го ти
не вярвам той да си губи времето да излиза на кафе с момиче, към което не изпитва нищо. явно просто изпитва срам от теб или не знае как да ти го каже... не прибързвай със заключенията, че не чувства нищо към тебможе би е по-добре сама да поемеш първата крачка. когато те изпраща вечерта до вас например можеш да се наведеш за да го целунеш
успех
Той може би не знае какво иска,или не е сигурен,или е притеснителен.Вземи инициативата и го попитай направо дали изпитва нещо към теб и да е съвсем искрен и няма да се обидиш от това,което ще каже.Просто за теб е важно да знаеш какво изпитва той,за да разбереш струва ли си да продължаваш да се бориш и да си даваш надежди,или не!Имай смелост и го питай,няма да те ухапе!![]()
Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!
Първоначално написано от LO6IQ
ех марти все ще ми намериш някой кусур, миличко
![]()
![]()
Първоначално написано от nasty_f
То там е написано другото което рядко се случва е да го е страх от това каквото ще стане след това. Ако е имал някакво преживяване с ...... другия пол травмиращо. Иска по спокойно да подходиш съм него. Слушай перверзната :P