.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Тема: Problem !!!!!

Guest

Problem !!!!!

Zna4i za pryv pyt mi be6e i povreme na lubovnata igra penisat mi be6e v boina gotovnost no postepenno spadna i kogato doide momenta na sy6tinskata 4ast vidqh 4e e otpysnat ..... i napravih opit da go vdigna n onemojah i kato osaznah tova mn se pritesnih i epten nemojah da go vdigna i ni6ty ne stana .... Za6to tai se polu4i ..poprincip mn lesno mi sa nadyrvq..... kajete ne6ty ...daite nqkakav savet kakvo da praqvq... 4e da ne se povtori tova pak.....

Haha brato spoko we...Na vsi4ki ni se e slu4valo.Prosto trqbva da si spokoen prez cqloto vreme i ako stane pak taka prosto nakarai momi4eto da ti pomogne

Guest
    kak da q nakaram ... dai primer ko da kaja i kak da deistvam.. 4e da mini si4ko kakto trqbva

emi smisul kaji i...Pomogni mi malko...moje da ti se struva tupo no ne mislq 4e 6te ti otkaje..!!

Пристение братленце..

Нема какво да се притесняваш, просто не мисли дали ще е хубаво, гледай да ти е кеф и да правиш хубаво на момичето.
    Глези я, говори и мили думи, бъди мил

Guest
    tui deto se sly4i normalno li e ....

Супер фен Аватара на ABSOLUTme
    Град
    вввдотайемапигдотком
    е ква е тая кифла,дето няма сама да се сети да се притече на помощ
    Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...

Guest
    spoko 4ove4e ne si praviq ne si i posledniq prosto ne se pritesnqvai i si4ko 6te e nared. Pyk i tq nqma da ostane bez u4astna este 4e 6te pomogne. Da ne misli6 4e jenite ne iskat seks ...... iskat i to daje pove4e ot nas

Мега фен Аватара на koalka
    Точно от притеснение е всичко, опитай се следващият път да се отпуснеш...

мдам трябва да си спокоен и сичко ще е наред. А относно как да ти помогне - еми предполагам че момичето си има ръце и уста ... нека ги използва
    Слабите се стремят към порядъчност, силните владеят хаоса!

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    Притеснил си се. Просто се отпусни кажи си I`m the Man и ще стане. \/

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си