.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Тема: Bolkata e golqma

Cry...
    Guest

Bolkata e golqma

Za6to jivota e tolkova surov... Za6to vinagi trqbva ne6to da ne e nared... Za6to obi4am edno mom4e bezumno mnogo a to e tolkova dale4 ot men! ne moga da spra damislq za nego ot kakto se zapoznahme. Znam 4e i toi me obi4a za6toto mi go e dokazval no ima edna ne6to koeto ni pre4i da sme zaedno toi e ot drug grad. Za6to go obi4am tolkova mnogo ne moga da spra da mislq za nego ,.. da pla4a ... vsqka ve4er ronq s1lzi za nego a dori nemoga da go preg1rna.... tova mom4e e p1rvoto koeto obi4am ne prosto haresvam a obi4am tolkova li e truna lubovta za6to trqbva da boli tolkova mnogo ... i tezi gor4ivi s1lzi... me s1sipvat samo pri mis1lta 4e mom4eto koeto obi4am e na 360km ot men , a uj bqhme malka B1lgariq . no se okaza dosta golqma... nqma drug kato nego toi e edinstven... ne moga da opi6a lubovta si kam nego... nemoga

pp: T1rseh na kogo da razkaja pone malka 4ast ot bolkata si i mislq 4e tuk e nai podhodq6toto mqsto, za6toto imam "strahotni" priqteli, koito "6te" me razberat

Супер фен
    Град
    И в началото бе Люлин :D
    Защото живота е такъв миличка..защото любовта е такава...гадна и жестока..със супер висока цена..защото не винаги можем да сме с тези които обичаме..и защото не винаги всичко зависи от нас ..защото сме просто хора,не супер герой със супер възможности..защото трябва да се научим да се радваме и на малките неща..и на малките мигове с любимите хора..и на малките усмивки и добри думи..защото нищо не е вечно ..защото вс лесн осе губи...защото любовта е така силно желана понеже е така трудно достижима..защото няма приказки,принцове,рицари и бални рокли..и защото колкото по-рано го осъзнаем ,може би толкова по-лек ще е шамара ни...
    когато си влюбен и вс е споделено найстина очилата на любовта ни карат да виждаме вс по-красиво и по - красиво... по-нереално и по-нереално....
    хубаво е да сънуваш....гадно е когато се събудиш...
    2 т. от правилника. Бан на профил

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Сани ти е дала невероятен отговор , пък и аз го чувствам точно като нея . Явно е така всичко . Само мога ти кажа , не се отказвай .. 360 км наистина са много , но това е едно разстояние , което се преодолява . Аз доскоро се срещах с едно момче , което беше на 440 км .. идваше петък .. и аз не ходех на училище , за да съм с него . Така че , миличка , винаги има начини . Не се отказвай . Сигурна съм , че може да го уредите поне петък или събота да сте заедно . Любовта постига много и непосилни неща .

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Фен
    Град
    Sofia
    еи живота винаги ще бъде труден,просто трябва да свикнете с това,и да не се учудвате на гадните неща които ти поднася живота - аз ги приемам като нещо нормално и мисля че съм по добре от преди когато стане нещо лошо и още малко ще се самоубивам,така че споко
    sam ne moga :P

Мега фен Аватара на iiirish
    360 км?! само не ми казвай, че сте се запознали в чата ей това вече ще е върховната простотия и ако наистина е така: спри да се заблуждаваш, че обичаш!

Ъм, виждали ли сте се някога?? Щото наистина ако го познаваш само по нета, е безумно да твърдиш, че го обичаш..
    И моята връзка е на 500км и повече разстояние,но се виждаме във всеки удобен момент..
    100% me. Sorry!

I can't remember how this got started,
    But I can tell you exactly how it will end. (:

Свърталище на Луди

Мега фен Аватара на koalka
    Съжалявам, че става така, но нищо не можеш да направиш.Можете да поддържате някаква връзка, но рано или късно чувствата ще изчезнат или у него, или у теб, като не се виждате.360 км. наистина са много и ако сте постоянно разделени това ще се отрази на връзката ви.

Cry...
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от anito.sl
    360 км?! само не ми казвай, че сте се запознали в чата ей това вече ще е върховната простотия и ако наистина е така: спри да се заблуждаваш, че обичаш!
    Da zapoznahme se v 4ata... i ne e prostotiq i ne se zablijdavam 4e go obi4am za6to si misli6 4e e nev1zmojno nqkoga 4uvstvala li si takava silna obi4 kakto az v momenta... nikoi ne moje da me razbere ponqkoga mislq 4e sam sama na tozi svqt....

Повече от фен Аватара на svetlidim
    Град
    in his mind
    Да се запознаеш с някой в чата не е простотия.Да го обичаш обаче без да си го виждала или контактувала с него на живо...да ти кажа не мисля , че е точно обич.Всеки може да се държи мило,да е добричък,да си стои зад някаква маска-това е много срещано в Интернет. И сега сигурно си мислиш,че не мога да говоря така , защото не съм го преживяла и въобще не знам какво е,но...грешиш!Имала съм такива взаимоотношения,но накрая всичко отиде по дяволите.Както и да е ....Кажи виждала ли си го?
    В чужда скръб мене ли ще утешиш?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си