.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Романтичен жест

Хай.С гаджето ми утре правим 8 месеца и искам да му покажа колко мн го обичам.Не става въпрос за подаръци,а за някакъв оригинален и романтичен жест.

Мега фен Аватара на koalka
    Еми организирай му романтична вечеря.

Изненадата с вечерята е много добра идея

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Хм .. просто го събуди сутринта по много мил начин . С хубав смс или направо у тях , ако си позволявате такива неща . През деня милички неща и поддържай у него желанието .. т.е. пращай му закачливи смс с по-такова съдържание .. и вечерта много любов , много целувки , милувки ..

А ако не сте на фаза "секс" още ... ми просто излезне двамкта и заедно си го направете романтично .

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Мега фен Аватара на iiirish
    съгласна съм с идеята за романтичните смс-и през деня може в някой от тях да вмъкнеш и някой по-дълбок подтекст
    а вечерта когато се видите просто му поднеси за десерт себе си... какво по-хубаво от секса

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от ThePainIsReaL
    Хм .. просто го събуди сутринта по много мил начин . С хубав смс или направо у тях , ако си позволявате такива неща . През деня милички неща и поддържай у него желанието .. т.е. пращай му закачливи смс с по-такова съдържание .. и вечерта много любов , много целувки , милувки ..

А ако не сте на фаза "секс" още ... ми просто излезне двамкта и заедно си го направете романтично .
    Това и също може докато сте заедно да му пратиш смс,отиваш до банята за малко и му го пишеш,абе некви такива работи
    Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!

vsichki idei koito dadoha sa strahotni nz kvo da dobavq no sam napalno saglsna s drugite

Голям фен Аватара на PoisoNGirL
    Град
    [BuRNinG-iN-HeLL]
    ako e hubavo vremeto kakto v momenta moje da ne e vecherq a nqkoi romanntichen piknik na polqnka.Sms-cheta sushto sa hubava ideika.taka denqt mu shte zapochne s teb i predpolagam s usmivka a kakuv po-hubav podaruk.ako mojesh da go iznenadash bez toi da podozira,hvashtash go i go zavlichash na nqkoe mestence bez da go pitash.predpolagam shte se zaradva na iznenadata
    Ako nqkoi te popita kakvo e liubovta,kaji mu,che e mechta,koqto vodi do smyrtta!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си