.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 41
    viki89
    Guest

Moderated:Презервативът май остана в мен...

значи проблемат ми е следния: правихме секс с приятелят ми и презервативат маи остана в мен може ли да ми стане нещо от това и как да разбера наистина останал ли е кажете ми нещо различно от това да отида на генеколог ..

Moderated by Aleandra
    т. 7 от Правилника!

Супер фен Аватара на ninsy
    Град
    Ей Там.. :)
    как така май е останал в тебе ?
    Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.

Ми според мен няма начин сама да го извадиш тъй че...
    ...it's WilD ObseSSioN...

Shmatko
    Guest
    Ако не можеш го извадиш извикай твоя фр да ти помогне ако не стане на генеколог веднага!

Град
    ама тя незнае дали е вътре даже...

viki89
    Guest
    mi kajete mi shte useshtam li neshto ako e v men i ako da kakvo ?

Град
    ами незнам не ми е заставал презерватив там

Как така не знаеш дали е останал в теб? Нали ако сте започнали с презерватив е логично след като свършите този презерватив да се махне. Ако го няма значи наистина е останал в теб. Много странно и нелогично ми звучи дори да не знаеш дали е в теб. Не мога да ти кажа какво ще изпиташ, ако е останал в теб, но със сигурност ще усетиш нещо по-различно. Ако си сигурна, че е останал в теб и не искаш да пробваш да го махнеш сама отивай на лекар. И все пак първо си изясни дали е в теб или не.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Град
    София
    Нищо ти няма и да остане ще излезе. Ако не можеш сама, викни галфона с когото си била да бръкне и да си го извади. На мен ми се е случвало и ми бръкна в пyтката и го извади. После се посмяхме, беше си забавно. Тъпо е да се плашиш за такива работи

Живей живота си, както искаш, а не както другите искат.

Фен
    Град
    Plovdiv
    Ami po putq na logikata ako ste zapochnali sus prezervativ i sled tova kato ste svurshili go e nqmalo znachi e v tebe A drug e vuprosa ako se e skusal samo parchenca da imash ostanali v teb poneje znam takuv sluchai ... purvo kakto kazaha po -gore izqsni se dali e v teb i togava iskai suveti

Град
    Цитирай Първоначално написано от Aleandra
    Как така не знаеш дали е останал в теб? Нали ако сте започнали с презерватив е логично след като свършите този презерватив да се махне. Ако го няма значи наистина е останал в теб. Много странно и нелогично ми звучи дори да не знаеш дали е в теб. Не мога да ти кажа какво ще изпиташ, ако е останал в теб, но със сигурност ще усетиш нещо по-различно. Ако си сигурна, че е останал в теб и не искаш да пробваш да го махнеш сама отивай на лекар. И все пак първо си изясни дали е в теб или не.
    и аз това се чудих логично е след като са почнали със и после го е нямало да и е там вътре

Re: Moderated:Презервативът май остана в мен...

Цитирай Първоначално написано от viki89
    значи проблемат ми е следния: правихме секс с приятелят ми и презервативат маи остана в мен може ли да ми стане нещо от това и как да разбера наистина останал ли е кажете ми нещо различно от това да отида на генеколог ..

Moderated by Aleandra
    т. 7 от Правилника!
    Ми питай тоя дет си се таковала с него как можи да ни знайш?Ако е останал в тебе тичай при генеколога

Голям фен
    Какво сте се разквакали пък вие, бе?!
    Като й е останал вътре, тамън ще действа като противозачатъчно до края на мизерния й животец.
    И няма да може да пръкне други малоумници като нея, така че ликувайте, бе! \/
    Животът е БРЯГ!

Guest
    Някой си прави шега просто явно! Ся глупости може би .... да и аз може би си забравих главата в даскалото ама коя ли ?????????????????

Мега фен
    Някой не е прочел листовката на презервативите...там пише, че когато се изважда пениса от вагината, се придържа презерватива.

Голям фен Аватара на moncho
    Град
    Истината е някъде там.
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    Някой не е прочел листовката на презервативите...там пише, че когато се изважда пениса от вагината, се придържа презерватива.
    кои ти чете нали гледат да се наебат колкото се може по бързо

Голям фен
    може и да не го усети, замислете се вие като си сложите тампон усещате ли го
    ОБИЧАМ БЪЛГАРИЯ!!!

Мега фен
    НО ПРЕЗЕРВАТИВЪТ Е ДЪЛЪГ! Тампонът не се усеща, защото бива поставен много надълбоко.

Голям фен
    е да.. ти пък към авторката как така се стигна да се чудиш презерватива в теб ли е не е ли, като свършихте работата не се ли зачудихте къде е
    ОБИЧАМ БЪЛГАРИЯ!!!

Супер фен Аватара на ABSOLUTme
    Град
    вввдотайемапигдотком
    Цитирай Първоначално написано от ninsy

ооо,аз да ви кажа и презерватив не се усеща..нас така ни прекъснаха и ни изгониха от една стая и такова суетене беше докато го намериме на одеалото(щото беше от тея с дъглите мухове..) и накрая няма го там,не е на него,бъркаш и вадиш,голяма работа..
    Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от ABSOLUT`me

ооо,аз да ви кажа и презерватив не се усеща..нас така ни прекъснаха и ни изгониха от една стая и такова суетене беше докато го намериме на одеалото(щото беше от тея с дъглите мухове..) и накрая няма го там,не е на него,бъркаш и вадиш,голяма работа..
    хахахха представям си, много ли ровихте хахахаххахах
    ОБИЧАМ БЪЛГАРИЯ!!!

Град
    В Мъглите На Авалон
    Macka zareji gi teq deto ti se podigravat-tva e ne6to mnogo opasno.Vij sq na men predi mesec mi se slu4i slednoto-pravehme go s moq priqtel i vs si be6e nared i toi svar6i i sl towa go izwadi i widqhme 4e e skasan. Mnogo se bqhme stresnali 4e toi e swar6il v men i na nikoi ne mu mina prez glawata kude e ostanalata 4ast ot prezerwativa(5toto i dr put sme kusali , no cqlo par4e ne se be6e otdelql ot prezerwatiwa-prosto si be6e skusan, no ne da lipswa cqla 4ast ot nego)I dokato se suetqhme da piq li postinor ili ne ve4e nikoi ne si spomni za prezerwatiwa. I posle sled dwa dena, pak pravim sex i kato si go izwadi widqhme 4e po nego wurhu zdrawiq prezerwatiw ima golqmo par4e ot predi6niq koito se skusa. Nqmam ideq kak se be6e polepil- no fakt. I dobre 4e stana taka 6toto ni6to ne use6tah nerednow mene i 6tqh zdrawata da se infektiram( lubrikantite sa mnogo wredni kato se zadurjat mnogo wreme wuw wutre6nostta ti) A i nqkaw diw kusmet 4e ne go e wkaral nqkude o6te po nawutre. Za twa nedei probwa pak sus sex da go wadi6 - az ako znaeh nqma6e pak da go prawq dokato ne go mahna - oba4e izwadih stra6en kusmet! Nai dobre go pomoli wnimatelno da pipne i da widi,a ako ne e ot sru4nite bqgai na ginekolog dokato ne si se infektirala 4e sig e ujasno. Dano sum ti pomognala

Супер фен Аватара на ABSOLUTme
    Град
    вввдотайемапигдотком
    Цитирай Първоначално написано от sexy_anji_
    Цитирай Първоначално написано от ABSOLUT`me

хахахха представям си, много ли ровихте хахахаххахах
    ее,ти пък,аз не съм бездънна..просто беше голям смях след това,защото след като не му беше на оная работа и не беше на леглото,нямаше кдуе другаде да е
    Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...

Голям фен
    хихихихихихи дано да не ми се случва
    ОБИЧАМ БЪЛГАРИЯ!!!

Повече от фен Аватара на Miteto_bs
    Град
    Бургас
    Споко мила...
    Скоро четох за някаква жена, живяла 12г. с скалпел в корема.. Били са и го забравили при една операция.. нема да се плашиш
    164 забрана за ползване на профил 2т.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си