- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Imam li shans?
s edno momi4e si 4atihme v mirc az sam na 14 tq na 13
pratihme si pics az q haresah neq nz.....
posle si razmenihme nomerata na gsm-mite
posle q pitah ai nqkoi pyt da izlezem na kafe ?
tq kaza nz
az kazah v tam nqkoi den
tq kaza am nz az togava nemoga
posle q pitah koga e svobodna tq kaza 4e neznae?
tva se slu4i za okolko 4 5 dena vsi4ko tva nakratko
ta imam li 6ans sled kato me odrqza vednyj i prodyljava da mi pi6e pak i si razmenihme gsm-ite ili tva ni6to ne ozna4ava?
Konfucii kazva 4e vyv vseki umen 4ovek ima ne6to glupavo
Преди години си дадох гсм-то на някакъв от чата, а нямах намерение да се виждам с него...лапешки му работиЩом не знае кога ще е свободна, не иска да се видите.
aha qsnomersaj :}
ako moje o6te nqkolko mneniq da sam sigoren ama i si pi6em tei v mirc ama na4i ne me 6te?
Според мен тя не те е харесала и не иска да излезете на кафе, за това ти казва "не знам".
опитала се е да се измъкне от среща с теб по най-лапешкия възможен начи: "незнам"не се надявай на нищо
![]()
Мнението ми е същотоПървоначално написано от koalka
e mn gadno Blagodarq vi 4e me svetnahteaz pove4e nqma da i pi6a smotanq4ka e pa4a ne mi se govri za neq ligla liohmanka nqkva ofca
tka se prai zabravqneto :P be az ne q poznavah ama stava6e pone na pic-a
![]()
Аз съм момиче . И като бях на 14 харесвам супер много едно момче , с което си чатихме и винаги когато той ме питаше за кафе му казвах "не знам " , "не мога днес" , "имам работа" , щото ме беше срам да се видя очи в очи с него . Мислех , че няма да ме хареса , въпреки че той ми имаше пика и ме харесваше .
И да ти кажа , ако това девойче хич не те харесваше , нямаше да си даде номера . Аз поне така бих направила на онези години![]()
Моето мнение е да не и обръщаш внимание и да я заебешИма много по-свестни момичета.Много мразя такива "пикли" с извинение,които само баламосват момчетата,а не виждат,че са 2 педии от земята
![]()
Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!
koalka написа:
Според мен тя не те е харесала и не иска да излезете на кафе, за това ти казва "не знам".
saglasna sam s tova mnenie
ЩаСтИеТо ПрИ МеН ДоЛеТя С БоТиЛка ВоДкА И ТрЕВа.ЖиВоТа МоИ Ще ПрОмЕнЯ! По КлУбОвЕтЕ ВеЧнО Ще ВиСя Ще БъДа ДоЛнА КуЧкА БеЗ ДуШа!!! Да РаЗбИвАм МъЖкИтЕ СъРцА Ми Е СтРаСтА, ЗаЩоТо МрАзЯ ЛюБоВтА!!!:P
Тегли и една майна и тя незнае какво иска ................
Тия най ме дразнят ! Бати казвайте че искате брат пит да ставаме като него поне казвайте какво искате :P Лигавя се ... малки сте още давай със следващата и да не ти пука такива като тая заслужават една патка и чао.
Ами това е вече доста изтъркан отговор - "незнам"Момичето просто избягва среща с теб както и да го погледнеш, най-добре насочи вниманието си към някоя друга
![]()
![]()
Аз по-скоро бих се съгласил с това мнение. Все пак момичето е на 13 години и може преди да е нямала приятел и сега да се притеснява от първата си среща. Аз бих те съветвал да спреш да я питаш 1-2 седмици за кафе, а само да си пишете, за да се опознаете по-добре - все пак сте си писали само 4-5 дена.Първоначално написано от ThePainIsReaL
Konfucii golqma si 6matka men nameril si de da si tarsi6 gadje v mIRCSKRIIII SE BE
I LOVE YOU RACHEL BILSON`FOREVER
това с тея чатове е голяма фантазия обаче![]()
но ти можеш и да имаш шанс ако момичето те е харесало
ХАХАХАХАХАХАХАХА
тука просто няма място за друг коментар
аз казах - ай на кафе
тя каза - нз
аз казах - "там в някой ден" (луд израз, ше го ползвам)
тя каза - тогава не мога (не, че не те харесва, просто има много да учи или ше ходят на село, или квото се сетиш)
ХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХ
единствената възможност, която виждам за близост е да си набиеш една чикия на снимката й![]()
a we hora kat si 4atim i se edno ima interes kam men nz mislq malko da po4atim i da 4akam tq da namekne za sre6ta i 6te q pokanqsq nz ot kvo se interesuva to4no i ako izlezem 6a bade tapo ako imate nqkvi saveti molq kazvaite gi
btw nqma da se nadqvam mn 6tot sig nqma da stane6toto nikoga nestava tka kakto iskam !
![]()
nqkoi 6a helpne li?
ГРУБИЯН!!!!Първоначално написано от Seizure of Power
Успокой се сега бати хихи ще ти помогне.
Предполагам си грозен и тъп след като са те отрязали така,но пък на кой му трябва да е умен и хубав,ето аз съм умен и хубав и кво само дет ми се свалят сички мацки и сички ми дават пари постоянно.
Ти пък можеш да се самоубиеш.
Но има и друг вариянт.Отвлечи майка и.
162--бан по ип и профил, системно нарушаване на 2, 11 и 8 т.
Но въпреки това самоубиството си остава най-добрия вариант нали така казваше един твои приател!Първоначално написано от xixi
![]()
Light The Universe
1.не иска да се виждате ВСЕ още а може изобщо да не искаПървоначално написано от Konfucii
2.Говорете си и когато усетиш че тя иска тогава я попитай !
3.Не й Досаждай иначе ще стане много лошо !
173Вълка бан по ип и профил системно нарушаване на 8 точка и демонстративно незачитане на правилата.
bate ne slu6ai takiva kurvi4ki kato taq anito tq samo znai mnogo da lanka i da lapa pishki ela na lichen da govorim bratleПървоначално написано от anito.sl
169бан по ип и профил за системни нарушения на 2т.
ili napravo iskarai pachkata i problema e reshen si4kite sa kurvi do krak 4erpi q posle moje da na kru4ma da q zakarash i e gotova xax :0
169бан по ип и профил за системни нарушения на 2т.
Няма момиче с което да няма шанс, стига да подходиш правилно! Още си малък, но си го набии това в главата и не подхождай като некой дебил, винаги има начин! Just find it![]()
spored men ima6 6ans za da ti poiska telefona zna4i moje bi te e haresala na snimkata koqto si i pratil