- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Moderated:Относно тройката
мислите ли че троиката е нещо гадно?
аз например през живота ми съм правил много пъти троика 1 път с две момичета и 100 пъти например с някой приятел и местно курве например.. но това с двете момичета си ми остана като ебати якото изживяване..
Moderated by Aleandra
т. 7 от Правилника!
164забрана за ползване на профил 2т.
немоа в тоя форум да и намеря мястото.. и то с 100 спамера баце и аз станох.. де да е сложа?Първоначално написано от moncho
Местя е мерси..![]()
мерси на модератора че смени темата..
В ЛЮБОВ ли и е мястото?Първоначално написано от moncho
Попринцип не си падам по тройките. Не обичам да деля. Секса е за двама.
Значи тройите според мен не са гадни или нещо такова, но когато обичам някое момиче - не бих правил тройка. Защото когато обичаш някой - ти му се отдаваш целия. А в тройката няма никаква любов![]()
Слабите се стремят към порядъчност, силните владеят хаоса!
Аз съм правила тройка и никак не е гадно
Живей живота си, както искаш, а не както другите искат.
За теб да ама знаеш ли как се обслужват две момичета ???Първоначално написано от Trisha1991
аз лично знам.. бил съм с 2 още на 16г..За теб да ама знаеш ли как се обслужват две момичета ???
хах как прозвуча все едно съм някои дядка а съм само на 21..![]()
та по темата.... по принцип е лесно бе да обслужиш 2 момичета стига да имаш фантазия и да импровизираш в леглото..![]()
toq e tragnal na ribolov mai."Bace" tuka nema 6arani pa ti hodi si ebi mestnite kurvetaПървоначално написано от Miteto_bs
![]()
Абе колко си кух не е истина.. Истински Спамер си според мен... Олиго аз си имам 4- годишна връзка с приятелката ми... несъм тругнал да зарибявам.. бегаи питаи маикати за троиката например тя с това се слави из махалата..toq e tragnal na ribolov mai."Bace" tuka nema 6arani pa ti hodi si ebi mestnite kurveta![]()
![]()
![]()
![]()
Az ne vijdam nishto losho v troikata.. Dori iskam da probvam... Vijda mi se primamliva i interesna ideq![]()
hah kompleksiran seltak.Tuka ne e mqstoto za avto reklama taka 4e hodi pii studena vodica.Kolkoto do troikata ne6to si se obarkal......ova e prizvanieto na tvoita maika.Ne si misli 4e vsi4ki maiki sa kurvetini kato tvoita.Първоначално написано от Miteto_bs
adios mangale![]()
И к'во като си правил 3ка с нек'ви 16-годишни ?
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
Преди да пробваш трябва да си подбереш партниорите че иначе утре може да блеснеш в интернетПървоначално написано от Nadelina
![]()
![]()
Нема да е зле още веднъж да се изтъкнеш като великия ебач-задоволител на цели две момичета едновременно....УаУПървоначално написано от Miteto_bs
![]()
HEP is not style! HEP is my life!
Не мисля , че е гнусно или лошо нещо .. проворика фантазията .. наистина не знам как бих реагирала , ако е тройка с две момчета , щото двама не се обслужват лесноно ще бъде интересно преживяване и определено трябва да е с по-разкрепостени . Ако е с две момичета мисля , че ще ми по-лесно , пък и без тва си падам малко би .
![]()
Но тройка бих пробвала само заради секса. Ако имам сериозно гадже и го обичам , определо не ! Не бих позволила на някоя друга да се докосва до тялото му и да го има . И не мисля , че и той , ако ме обича , ще е съгласен да ме дели с трети .
тук, за втори път, засичам как съвсем "непринудено" вметваш, че си на 21![]()
разбирам, че искаш (дори и несъзнателно) да си лошия батко на форума(тройки, вили, слънчеви очила "Муха", мадама по гащи) и малолетните да ти се радват, ама не по тоя нескопосан начин, де![]()
ся да не помислиш, че се заяждам![]()
не съм такъв човек - другите ще потвърдят
а да - и ако беше погледнал. щеше да разбереш, че си 689-я човек, който пита за тройките
Хахаха ти ме убие олиго...Първоначално написано от Seizure of Power
Неми пука кфо си мислиш че искам да докажа с къща,вила,очила, и т.н.
Неми пука е ако искаш и автомобил мога да ти покажа за който ти или някой от родителите ти трябва да работят вечно..
![]()
![]()
На ти Лошият батко..
50000 евро моито момче...![]()
![]()
ееее виж сега как грешно възприемаш какво ти казах![]()
показвай, митйе, показвай, синко![]()
то е ясно, че като няма лични качества, ще трябва да компенсираме комплекса за малоценност с пари коли и махленски речникниииищо ново
яяя кажи сега - мама и тати като са ти дали туй возило, пишката ти по-голяма ли стана, а ?![]()
и да - пука ти, пука ти, че чак газ пикаеш, то се вижда![]()
искам да ми покажеш сега и къде живееш, колко инчов ти е телевизора, ква ви е пералнята... ае направо всичкоайде чакам
![]()
и колко струват разбира се
Мите,а шофер имаш ли си?
а инак за тройка-винаги навита с жената(malka_sladuranka) и моята слабост Seizure of Power \/
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
охаааа и на мен ми е слабост Seizure of PowerПървоначално написано от ABSOLUT`me
Така, че само си ела и ще ти скъсаме шортите.
![]()