- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Moderated:Относно тройката
Seizure,не го мисли ти,ше си поръча ново от италияПървоначално написано от Seizure of Power
![]()
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
ах, вие, палавницине ви е срам !
димитър, не ги слушай
дами, лека нощ ви желая![]()
утре ще се видим пак![]()
димитър и на теб отново ще пожелая приятна вечер![]()
По-добре от Африка...Някой надарен нигериец-донор......Първоначално написано от ABSOLUT`me
![]()
или напрао от африкански слон,нали сме грандоманиПървоначално написано от malka_sladuranka
![]()
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
Това е идея за африка тамън сега ми е 30см. и още толкова беркет..Първоначално написано от malka_sladuranka
ти осещала ли си нигериец в ануса?![]()
164забрана за ползване на профил 2т.
хахахаПървоначално написано от ABSOLUT`me
Ще си има ново хуботче дететооооооо =D> =D> =D>
Не. А ти? Хубаво ли ти беше?Първоначално написано от Miteto_bs
![]()
Баровец,след като разбрахме че ти е малка пишката и си комплексар,мисля че е време да се разкараш от форума.....Всички те съсипаха от подиграфка и стана като парцал!Ае поздрави на майка ти![]()
Аз не съм осетил.. но такива на по 12 като тебе... се исказват в форума с анален секс например.. па си викам може да го взимаш и ти отзадПървоначално написано от malka_sladuranka
![]()
Чек, чек...чекай... хаха...Какво си Осетил?Първоначално написано от Miteto_bs
Иии...чекай...12те съм ги минала още миналия век...
, а това, че ти пъшкаш като Джена Джеймсън от анален, не означава, че с всички във форума е така.
![]()
Здравейте!
Казвам се Димитър!
Имам кола за 50к Евро!
Имам Диван за 4к Евро!
Имам къща която е голяма колкото палат и е обзаведена от най-добрия дизайнер някога съществуващ!
И нося зли очила , да не забравим!
Но , аз ли съм постигнал всичко това?
Не естествено! Аз НЕ ЦЕНЯ ПАРИТЕ! Аз съм шибан идиот опитващ се да впечетли тийнагерки на по 13-16години , който мечтаят да ги повозя в колата ми (която изглежда супер-зле междудругото)!Да , чувствам се пълноценен човек , който неомее нищо и разчита на мама и тати! Чувствам че допринасям , към обществото!
Мъдроста ми е позната на всички , както и вишия ми ЕнтЕлЕгЕнт.
Fear Me , Fools!
![]()
![]()
каде требваше да се смея тука?
ами на ирониятаПървоначално написано от Miteto_bs
![]()
Сарказъм се казва мой човек , сарказъм ;==)Първоначално написано от Miteto_bs
Явно не си слушал много в часове?
О чакай , мама е казала на учителката , да ти пише 6 , защотото така ще спонсорира училището?
Просто направих леко обощение , на твоята "прекрасна" същност.
А смеха... не , ти нетрябва да се смееш , а да помислиш, какъв обществен паразит си в същност...
бе с някой корекции минава..Първоначално написано от BastardOfChrist
1во- мен деца неме вълнуват!!
другото що годе е верно![]()
![]()
Така да си напиша моето мнение относно коментара на митето към малката сладуранка
така забелязал съм че 90% от неините коментари са сериозни и целящи да помогне на въпросния човек, а ти мите от скоро те виждам в този форум и всичките ти коментари са не сериозни ,подигравателни и целящи да убидят някого такаче мисли преди да напишеш нещо
П.П. малката сладоранка това първия и единствен коментар в които отправям мнение за тебе не целя подмазване и т.н.
Мите аре легай да мое да дойда и да оправя майка ти веПървоначално написано от Miteto_bs
![]()
Ако се утешаваш с това...ще те разочаровам, в този форум най-много 20% са деца...Темите "на 12 съм и ми го сложиха отзад" са 99% ебавки...Така, че не се заблуждавай. Приеми мнението на здравомислещите хора и се осъзнай.Първоначално написано от Miteto_bs
![]()
Евала добре измисленно за човек от простолюдието.Първоначално написано от BastardOfChrist
Понеже колата ми е много зле реших дати покажа и другата която също е много зле... признавам си на 2г. е остаря
Доволен/а ли си?
Както ти казох извинявам се но колата е стара и вече нестава за съжаление ... залко за цената която и платих![]()
![]()
![]()
Така е мите , така е кърт.
Простичък човек съм си.
Нямам къща за 100к лева
нямам кола за 100к лева
нямам никаква голяма-собственост като твойте ;==)
но знаеш ли какво притежавам?
Да , притежавам умението да се оправям сам в живота , без да пищя на мама и тате за пари , за да ми купят поредната кола/апартаментче/вила или друга просотия.
Знаеш ли какво друго притежавам , което е далеч по ценно от парите ти? Умея да ценя парите и труда с който те се изкарват
Колко от тези 5487984534лева си искарал сам , без помощ от мама?
Я си представи че ти вземат виличките/колите и вашите умрат/изчезнат , а също така и пари ти , кво правим ? ;==)))
Мите, не ти ли писна само да парадираш с това и онова![]()
Рано ми е даси го представя..Първоначално написано от BastardOfChrist
Според теб аз не работя така ли?
Ами в грешка си работя в бате даже много усърдно и макар в наша фирма аз се трудя с нивото на персонала и това че е на мама и тати мен не ме оправдава понасям си последствията.
а това дали ще умрат и т.н. всички един ден отиваме там.. дано си подредиш живота някога така за да видиш какво е удоволствието да си богат.. И да видим как би постъпил с своите деца.
ahahhaaah tuka sum izpusnal ek6ana vijdam.Ta mangale ne si misli 4e si mnogo vajen(znae6 li moje puk tuka da ima i po golemi barovci ot teb)Първоначално написано от Miteto_bs
s nqkakva koli4ka za 45 000$ i shlupena ka6turka v selo Burgas ne si koi znae kvo.Vtoro......gledam vseki obijda6 na maika ili ne6to svarzano s maikata.....e tova samo dokazva 4e ima6 nqkakav kompleks na taq tema(hahaha mai i ne e samo na tazi tema)mai tvoita maika e kurva a?haaahaha e da de ot kade 6e ima6 pari za o4ila
aide da znae6 ot men....V tozi jivot kolkoto i da si golqm vinagi se namira nqkoi po-golqm ot teb........ne znam....mje ve4e da si go nameril![]()
pozdrav ot men mangale .l. i adios![]()