- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Moderated:Относно тройката
E na tova se vika prost oligofren..Първоначално написано от Eric Draven
navqrno moje da ima i po bogati, no pred men si gnida moito dete.
Ako znaete kolko pisma polu4ih na Li4ni.. i kolko hora mi kazoha bravo Mite teq ot zavist neznaqt kakvo govorqt.. nedei da im obrushtash vnimanie drun drun.. vse mi e taq koi kakvo si misli za men..
na sledva6tata sreshta na foruma kadeto i da e bih doshal s radost i da vi e razvalq![]()
O4akvai te me nqmam tarpenie da se zapoznaq s nqkoi ot vas...
Obeshtavam che shte e interesno.. are s zdrave
![]()
164забрана за ползване на профил 2т.
Нека позная , това са твойте 13-15годишни обожателки?
Всъщност гнидата си ти , по-точно ти си едно нищожно лайно ;==) Хайде тичай при мама да ти смени памперса!
Hheheheh shte ti4am pri mama da mi dade edni 400lv na novi o4ila naprimer..Първоначално написано от BastardOfChrist
Vushko
минавам само да ви кажа добро утро, че трябва да излизамвиждам не сте скучали
![]()
Oleee.. ama vie ste go osrali Miteto ta dumi nqmam... Q prestanete.. Momcheto ima pravo.. Parite sa edna neobhodimost.. a 80% ot dneshnoto obshtestvo e tolkova materialno che nqma do kyde.. Da, vqrno e che pochti vsichki go otrichat no koi ne iska da ima v djoba si 50 lv a ne 5 lv.. Vseki! Ima po vajni neshta i ne go otricham.. Za mene sashto ima po vajni neshta (i go kazvam za da ne se zaqdete vypreki che nqma vryzka) Istinata e che az go haresvam Miteto....
istinata e,4e nqma6 vkusПървоначално написано от Nadelina
![]()
Първоначално написано от Nadelina
оооо , не се и съмнявам![]()
![]()
![]()
V koe po tochno ?Първоначално написано от OtherDimension
Първоначално написано от Nadelina
че има право момчето..
такива като тебе за жалост ги има по улиците и те са причината този симпатяга да си вярва , че е нещо повече от тези ,които нямат пари...
такива като TEБ
Аз лично не бих правил 3ка.
Не мога да си представя как някой ще пипа приятелката ми да речем и пред мен.. Ще се бием, 3ка няма да стане, обаче..
А иначе от другата страна.. Аз с две момичета, едната от която приятелката ми.. да гледам погледа на моята и да я виждам как избеснява, не, не искам, няма да ми е хич приятно..
няма да е секс, а като задължение..
браво, аз съм на същото мнение за тройкатаПървоначално написано от malka_sladuranka
няма любов
ahahahah kak 6te sku4aem s toq kloun.Първоначално написано от Seizure of Power
Mitkoo aide pokaji gi tezi pisma.Az polu4ih pismo ot George Bush i toq mi vika "bravo sledim spora vi s interes ot beliq dom"hahahahahha pomiar
Kolkoto do taq pa4a na koqto Miteto i haresva.......znam te teb ot koi tip momi4eta si.....pisnalo mi e ot takiva kato teb........Nikoi ne e kazal 4e parite ne sa vajni.....oba4e e mnogo selsko i prosta6ko da se due6 navsqkade s tqh.
Haha i Mitko az ne go pravq ot zavist (hahahahahaa) a 6toto mi e kef.
I kato ima sre6ta vav Sofiq i az 6te doida mangale
Сама го каза - необходимост, средство, а не са за да парадираш с тях, щот става смешен...не за друго.Първоначално написано от Nadelina
![]()
Благодаря тиПървоначално написано от Nadelina
Намери се един човек да ме защити в темата.. макар че, много хора ме подкрепиха на ЛС.
Nadelina![]()
![]()
Искренно ти благодаря [-o<
"mnogo hora me podkrepiha na LS"
![]()
Виж тук си много прав.Първоначално написано от Цеци Пенев
Но представи си, че пред тебе има две момичета, който искат да правите секс.
Как би реагирал в ситуацията? Били помислил за твоита?![]()
Не му се смей, че сега ще скалъпи "мноооггооо" ЛС-та и ще ни скрие шапките.Първоначално написано от Eric Draven
![]()
hehe v momenta mi pi6e LS v koeto vika 4e si igraq s oganq ahahahahhah forumen bia4.Sega si pravi novi registracii za da si puska sam na sebe si LS i posle da ni gi pokazvaПървоначално написано от malka_sladuranka
Взе ми думите от устата.Първоначално написано от Eric Draven
![]()
здравейте, приятелипак ли се почва ?
![]()
Първоначално написано от Miteto_bs
Ти май обичаш само себе си.....естествено обичаш повече скъпите ти принадлежности, купени с парите на мама и тати![]()
HEP is not style! HEP is my life!
priqteliu to ne e svar6valoПървоначално написано от Seizure of Power
![]()
Здравейте,
прочетох цялата тема с интерес. Наистина, човека има право да се изтъква че има много пари, ама чак пък да се прави на кой съм аз... малко или много е смешно... Вярно аз не съм от богатите.. даже хич, но знам цената на парите, потта с която могат да се изкарвати може би защото моите родители са на държавна работа и нямат пари да ме издържат в някой университет извън Б-я аз си скъсвам задника от учене за да мога след няколко години аз да съм добре и да мога да им помагам, и тогава живот и здраве и всичко да се нареди както трябва, ще разбера какво е да си богат и да можеш да си позволиш да си купуваш коли вили и т.н. Но тогава сигурно ще бъда по-умна от теб и ще се наслаждавам. Майка ми ми беше казвала относно една учителка която ме мразеше защото мама не я водеше на кафета и не и подаряваше разни там подаръци "Тя ще остане в България, а ти ще успееш много повече от нея извън Б-я!!" Просто се замисли какво си оставил зад гърба си защото...21 години не са малко...А дали си направил някой щастлив? Или просто момичето което е с теб не е само заради парите ти... много сме нагли ама...т`ва е положението.
Не искам с тоя постинг да се заяждам с теб, просто да те накарам малко да се замислиш....