.

Виж резултатите на анкетата: Мислиш ли че троиката е нещо гадно

Гласували
56. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • да

16 28,57%
  • не

40 71,43%
Затворена тема
Страница 4 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 139
    Повече от фен Аватара на Miteto_bs
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от Eric Draven
    Цитирай Първоначално написано от Miteto_bs
    Цитирай Първоначално написано от BastardOfChrist
    Така е мите , така е кърт.
    Простичък човек съм си.
    Нямам къща за 100к лева
    нямам кола за 100к лева
    нямам никаква голяма-собственост като твойте ;==)
    но знаеш ли какво притежавам?
    Да , притежавам умението да се оправям сам в живота , без да пищя на мама и тате за пари , за да ми купят поредната кола/апартаментче/вила или друга просотия.
    Знаеш ли какво друго притежавам , което е далеч по ценно от парите ти? Умея да ценя парите и труда с който те се изкарват
    Колко от тези 5487984534лева си искарал сам , без помощ от мама?
    Я си представи че ти вземат виличките/колите и вашите умрат/изчезнат , а също така и пари ти , кво правим ? ;==)))
    Рано ми е даси го представя..
    Според теб аз не работя така ли?
    Ами в грешка си работя в бате даже много усърдно и макар в наша фирма аз се трудя с нивото на персонала и това че е на мама и тати мен не ме оправдава понасям си последствията.
    а това дали ще умрат и т.н. всички един ден отиваме там.. дано си подредиш живота някога така за да видиш какво е удоволствието да си богат.. И да видим как би постъпил с своите деца.
    ahahhaaah tuka sum izpusnal ek6ana vijdam.Ta mangale ne si misli 4e si mnogo vajen(znae6 li moje puk tuka da ima i po golemi barovci ot teb)
    s nqkakva koli4ka za 45 000$ i shlupena ka6turka v selo Burgas ne si koi znae kvo.Vtoro......gledam vseki obijda6 na maika ili ne6to svarzano s maikata.....e tova samo dokazva 4e ima6 nqkakav kompleks na taq tema(hahaha mai i ne e samo na tazi tema)mai tvoita maika e k***a a?haaahaha e da de ot kade 6e ima6 pari za o4ila
    aide da znae6 ot men....V tozi jivot kolkoto i da si golqm vinagi se namira nqkoi po-golqm ot teb........ne znam....mje ve4e da si go nameril
    pozdrav ot men mangale .l. i adios
    E na tova se vika prost oligofren..
    navqrno moje da ima i po bogati, no pred men si gnida moito dete.
    Ako znaete kolko pisma polu4ih na Li4ni.. i kolko hora mi kazoha bravo Mite teq ot zavist neznaqt kakvo govorqt.. nedei da im obrushtash vnimanie drun drun.. vse mi e taq koi kakvo si misli za men..

na sledva6tata sreshta na foruma kadeto i da e bih doshal s radost i da vi e razvalq O4akvai te me nqmam tarpenie da se zapoznaq s nqkoi ot vas... Obeshtavam che shte e interesno.. are s zdrave
    164 забрана за ползване на профил 2т.

Нека позная , това са твойте 13-15годишни обожателки?
    Всъщност гнидата си ти , по-точно ти си едно нищожно лайно ;==) Хайде тичай при мама да ти смени памперса!

Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от BastardOfChrist
    Нека позная , това са твойте 13-15годишни обожателки?
    Всъщност гнидата си ти , по-точно ти си едно нищожно лайно ;==) Хайде тичай при мама да ти смени памперса!
    Hheheheh shte ti4am pri mama da mi dade edni 400lv na novi o4ila naprimer.. Vushko

Супер фен
    Град
    Мбабане
    минавам само да ви кажа добро утро, че трябва да излизам виждам не сте скучали

Супер фен
    Град
    Мене ме нема в целата схема
    Добро утро и от мен и Честита Баба Марта И тройката е хубаво нещо, да!

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Oleee.. ama vie ste go osrali Miteto ta dumi nqmam... Q prestanete.. Momcheto ima pravo.. Parite sa edna neobhodimost.. a 80% ot dneshnoto obshtestvo e tolkova materialno che nqma do kyde.. Da, vqrno e che pochti vsichki go otrichat no koi ne iska da ima v djoba si 50 lv a ne 5 lv.. Vseki! Ima po vajni neshta i ne go otricham.. Za mene sashto ima po vajni neshta (i go kazvam za da ne se zaqdete vypreki che nqma vryzka ) Istinata e che az go haresvam Miteto....

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Nadelina
    Istinata e che az go haresvam Miteto....
    istinata e,4e nqma6 vkus

Мега фен
    Град
    Utopia..
    Oleee.. ama vie ste go osrali Miteto ta dumi nqmam... Q prestanete.. Momcheto ima pravo.. Parite sa edna neobhodimost.. a 80% ot dneshnoto obshtestvo e tolkova materialno che nqma do kyde.. Da, vqrno e che pochti vsichki go otrichat no koi ne iska da ima v djoba si 50 lv a ne 5 lv.. Vseki! Ima po vajni neshta i ne go otricham.. Za mene sashto ima po vajni neshta (i go kazvam za da ne se zaqdete vypreki che nqma vryzka ) Istinata e che az go haresvam Miteto....

оооо , не се и съмнявам

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Цитирай Първоначално написано от OtherDimension

оооо , не се и съмнявам
    V koe po tochno ?

Мега фен
    Град
    Utopia..
    Цитирай Първоначално написано от OtherDimension

оооо , не се и съмнявам
    V koe po tochno ?

че има право момчето..
    такива като тебе за жалост ги има по улиците и те са причината този симпатяга да си вярва , че е нещо повече от тези ,които нямат пари...
    такива като TEБ

Аз лично не бих правил 3ка.
    Не мога да си представя как някой ще пипа приятелката ми да речем и пред мен .. Ще се бием, 3ка няма да стане, обаче..

А иначе от другата страна.. Аз с две момичета, едната от която приятелката ми.. да гледам погледа на моята и да я виждам как избеснява, не, не искам, няма да ми е хич приятно..

няма да е секс, а като задължение..

Голям фен Аватара на moncho
    Град
    Истината е някъде там.
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Istinata e che az go haresvam Miteto....
    istinata e,4e nqma6 vkus

Супер фен
    Град
    в заведение за душевно болни
    Цитирай Първоначално написано от malka_sladuranka
    Цитирай Първоначално написано от moncho
    Тая тема е тъпа и не и е тука мястото
    В ЛЮБОВ ли и е мястото?
    Попринцип не си падам по тройките. Не обичам да деля. Секса е за двама.
    браво, аз съм на същото мнение за тройката
    няма любов

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Seizure of Power
    минавам само да ви кажа добро утро, че трябва да излизам виждам не сте скучали
    ahahahah kak 6te sku4aem s toq kloun.
    Mitkoo aide pokaji gi tezi pisma.Az polu4ih pismo ot George Bush i toq mi vika "bravo sledim spora vi s interes ot beliq dom"hahahahahha pomiar
    Kolkoto do taq pa4a na koqto Miteto i haresva.......znam te teb ot koi tip momi4eta si.....pisnalo mi e ot takiva kato teb........Nikoi ne e kazal 4e parite ne sa vajni.....oba4e e mnogo selsko i prosta6ko da se due6 navsqkade s tqh.
    Haha i Mitko az ne go pravq ot zavist (hahahahahaa) a 6toto mi e kef.
    I kato ima sre6ta vav Sofiq i az 6te doida mangale

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    Oleee.. ama vie ste go osrali Miteto ta dumi nqmam... Q prestanete.. Momcheto ima pravo.. Parite sa edna neobhodimost..
    Сама го каза - необходимост, средство, а не са за да парадираш с тях, щот става смешен...не за друго.

Град
    Бургас
    Благодаря ти Намери се един човек да ме защити в темата.. макар че, много хора ме подкрепиха на ЛС.
    Nadelina Искренно ти благодаря [-o<

Guest
    "mnogo hora me podkrepiha na LS"

Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от Цеци Пенев
    Не мога да си представя как някой ще пипа приятелката ми да речем и пред мен .. Ще се бием, 3ка няма да стане, обаче..

А иначе от другата страна.. Аз с две момичета, едната от която приятелката ми.. да гледам погледа на моята и да я виждам как избеснява, не, не искам, няма да ми е хич приятно..

Виж тук си много прав.
    Но представи си, че пред тебе има две момичета, който искат да правите секс.
    Как би реагирал в ситуацията? Били помислил за твоита?

Град
    София
    Не му се смей, че сега ще скалъпи "мноооггооо" ЛС-та и ще ни скрие шапките.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от malka_sladuranka
    Не му се смей, че сега ще скалъпи "мноооггооо" ЛС-та и ще ни скрие шапките.
    hehe v momenta mi pi6e LS v koeto vika 4e si igraq s oganq ahahahahhah forumen bia4.Sega si pravi novi registracii za da si puska sam na sebe si LS i posle da ni gi pokazva

Град
    София
    Sega si pravi novi registracii za da si puska sam na sebe si LS i posle da ni gi pokazva
    Взе ми думите от устата.

Супер фен
    Град
    Мбабане
    здравейте, приятели пак ли се почва ?

Цитирай Първоначално написано от Miteto_bs
    Цитирай Първоначално написано от Цеци Пенев

Виж тук си много прав.
    Но представи си, че пред тебе има две момичета, който искат да правите секс.
    Как би реагирал в ситуацията? Били помислил за твоита?

Ти май обичаш само себе си.....естествено обичаш повече скъпите ти принадлежности, купени с парите на мама и тати
    HEP is not style! HEP is my life!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Seizure of Power
    здравейте, приятели пак ли се почва ?
    priqteliu to ne e svar6valo

Голям фен
    Град
    Veliko Tyrnovo
    Здравейте,
    прочетох цялата тема с интерес. Наистина, човека има право да се изтъква че има много пари, ама чак пък да се прави на кой съм аз... малко или много е смешно... Вярно аз не съм от богатите.. даже хич, но знам цената на парите, потта с която могат да се изкарвати може би защото моите родители са на държавна работа и нямат пари да ме издържат в някой университет извън Б-я аз си скъсвам задника от учене за да мога след няколко години аз да съм добре и да мога да им помагам, и тогава живот и здраве и всичко да се нареди както трябва, ще разбера какво е да си богат и да можеш да си позволиш да си купуваш коли вили и т.н. Но тогава сигурно ще бъда по-умна от теб и ще се наслаждавам. Майка ми ми беше казвала относно една учителка която ме мразеше защото мама не я водеше на кафета и не и подаряваше разни там подаръци "Тя ще остане в България, а ти ще успееш много повече от нея извън Б-я!!" Просто се замисли какво си оставил зад гърба си защото...21 години не са малко...А дали си направил някой щастлив? Или просто момичето което е с теб не е само заради парите ти... много сме нагли ама...т`ва е положението.
    Не искам с тоя постинг да се заяждам с теб, просто да те накарам малко да се замислиш....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си