- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Moderated:Относно тройката
тъз пък малка_сладуранка ли кват е там е много отворена![]()
Абе някак си не обичам да деля дупката с друг х** .. Но пък ,ако са две мадами...Примерно приятелката ми и нейната най-добра..Но някакси и тоя варянт не ми се връзва..Абе ,ако нямам връзка бих се опитал да навия 2 мацки,но сега никога..обичам си мацката и никога не бих я предал![]()
Ясно, ясно...все едно...Първоначално написано от moncho
![]()
Вика му се умна...Първоначално написано от Анонимко
![]()
хахахаххаа Митеее хахахахха
Може ли снимка на тоалтната ви?
То е хубаво човек да има много пари, но и да знае какво прави с тях и защо го прави.
А за тройките- с две момчета не бих пробвала, с две момичета бих. Възбуждащо е, ама... аз моят го ревнувам, че някаква ще го кара до у-ще, а пък камо ли от такова нещо...
И Митето седнал отгоре...с изцъклени от напъване очи....Първоначално написано от shadow4e
![]()
Ааааа не, той не, той е богоизбран и не ходи по голяма нужда!!!![]()
Мене ако ме питаш той е изходен от голяма нужда....Първоначално написано от shadow4e
![]()
hahah vie madamite ne si popliuvate.Dosta go nahranihte
bravo kefite me![]()
Vij sega-tiq macki tuka sa na principa dokato oko ne vidi i ruka ne pipne ne vqrvat!Taka 4e nz kak 6te gi ubedi6 kolko si bogat i tn...Ina4e sum ostanal s vpe4atlenieto,4e sa golemi tigrici i skoro 6te trqbva da se zapoznavame s nqkoi ot tqh use6tam! :P![]()
![]()
но дали те искат да се запознаете ?Първоначално написано от Анонимко
![]()
Тройката-нещо гадно?????Който го е направил не е съжелявал
![]()
Тройката-нещо гадно????? Shame on you Който го е направил не е съжелявал Exclamation
saglasna sam s tebas pravih naskoro....sas edna fr i be6e mn qko...as li4no sam privarjenik \
/
тройките никак не са лошо нещо.правила съм го с две момчета а също и с моя приятелка и един пич,всички пъти е било супер яко.
друг е въпроса че ако наистина харесваш някого е малко трудно имаш чувството че го делиш един вид,но това е просто разнообразие и не пречи на взаимоотношенията по никакъв начин
Обичам банкнотите да са с 4 нули,oбичам всичко лъскаво и скъпо,чу ли?Обичам дори когато ти ме мразиш,oбичам защото после пак в краката ми ще лазиш!Обичам да те гледам нагло в очите,oбичам когато за мене харчиш си парите!
Благодаря ти за мнението, но според мен неси права поне за момичето ми не е познаваш тяхният бизнес е подобен, на нашият занимават се с хотелиерство строителство и търговия на имоти.. нея нека не е намесваме..Първоначално написано от SwEeT_pAiN_F
164забрана за ползване на профил 2т.
Не съм правила и не мисля да правя,но не мисля,че е нещо гадно!![]()
OuT Of My LiFe,OuT Of My MiNd!OuT Of ThE TeArS ThAt We CaN't DeNy,We NeEd To SwAlLoW AlL OuR PrIdE AnD LeAvE ThIs MeSs BeHiNd...
Митее заспа бе митеее
Днес бях 8 астрономически часа в школо.
Я ме развесели малко !
Кажи колко пари ти струваше телевизорчето?
kolko li hahaahah.Mi dva tri teka v dupeto maika mu....Първоначално написано от BastardOfChrist
Hotelierstvo mu vikat sega
Koi hotel e va6 Mite?
Този в който майка ти е хигиенистка а баща ти помощен персонал за по 180лв заплаткасети ли се?
164забрана за ползване на профил 2т.
Ako bqh edin moderator do sq da sum q zakluchila taq tema!Vqrno , che momcheto e ot tipa - djobovete tupkani s pari a v glavata 2 brumbara tenis igraqt s mozuka mu .... amaa.... to smisula na temata e suvsem drug
Mite nishto lichno - vsichki razbrahme che imash kinti dobre,obache mai e vreme da spresh da se izlagash s tupotiqta ti i da se hvalish .. prosto ne obrushtai vnimanie i zanapred ne se fukai s materialnite si pridobivki
I sega OTNOSNO TEMATA
Az sum tvurdo za 3ka s dve momichata i smqtam da q osushtestvq nqkoi den kogato si nqmam priqtel\/ No 3ka s dve momcheta mi se vijda prekaleno brutalno... Vajnoto obache za mene e da se pravi s hora kum koito nqmame vlojeni chuvstva
mi ne se se6tamПървоначално написано от Miteto_bs
![]()