- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Moderated:Относно тройката
Ooooooo qvno dosta si stanal izvesten tuk.. popadnoh slu4aino v foruma i vidqh tvoite snimki.
Iskam da dopalnq, che si mnogo sladak i bih iskala da se zapoznaem Mite.
Az poznavam Svetlio ot ohranata ti.
I sum suglasna na 3ka s tebe i nego![]()
Mnogo ste mi sladki i dvamata. Nedei da obrushtash vnimanie na tezi selqni te si nqmat na predstava koi si vsushtnost i mislq, che na jivo edvali nqkoi ot tqh bi ti govoril taka!!!!
![]()
Aide celuvki![]()
![]()
Пуснато на: Пет Мар 02, 2007 6:13 pm Заглавие:
--------------------------------------------------------------------------------
Ooooooo qvno dosta si stanal izvesten tuk.. popadnoh slu4aino v foruma i vidqh tvoite snimki.
Iskam da dopalnq, che si mnogo sladak i bih iskala da se zapoznaem Mite.
Az poznavam Svetlio ot ohranata ti.
I sum suglasna na 3ka s tebe i nego Mnogo ste mi sladki i dvamata. Nedei da obrushtash vnimanie na tezi selqni te si nqmat na predstava koi si vsushtnost i mislq, che na jivo edvali nqkoi ot tqh bi ti govoril taka!!!!
Aide celuvki
мале мале тайни обожателки Мите имаш вече сега ще ти сформирам фен клуб маи сме малко дето не ни дразниш ама ще стане
Обичам банкнотите да са с 4 нули,oбичам всичко лъскаво и скъпо,чу ли?Обичам дори когато ти ме мразиш,oбичам защото после пак в краката ми ще лазиш!Обичам да те гледам нагло в очите,oбичам когато за мене харчиш си парите!
Хахххуахухехахеахххуахухе хахеахххуахухехахеахххуах ухехахе
Тоя почна вече и сам да си пише под формата на гост...хахахахах смеххххх смеххххххххххххххх......![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ааааа напраооо ме заболя корема от смях
Ама ти да не се върза...хахахахах Тая глупост той сам си я е пуснал...Първоначално написано от kukli4ka__
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Е ся ми ебахте майката... Заклевам се не съм го писал това!!!!
164забрана за ползване на профил 2т.
kukli4ka__ написа:
мале мале тайни обожателки Мите имаш вече сега ще ти сформирам фен клуб маи сме малко дето не ни дразниш ама ще стане
Ама ти да не се върза...хахахахах Тая глупост той сам си я е пуснал...
Обичам банкнотите да са с 4 нули,oбичам всичко лъскаво и скъпо,чу ли?Обичам дори когато ти ме мразиш,oбичам защото после пак в краката ми ще лазиш!Обичам да те гледам нагло в очите,oбичам когато за мене харчиш си парите!
Да бее.... и случайно ти се появи 5мин след като "обожателката ти" постна... хахахахаххахахахахаххаПървоначално написано от Miteto_bs
Аве аз си бях тук но писох на ЛС на един дравник от сайта на който скоро съм му на гости и след писмото виждам тук товаПървоначално написано от malka_sladuranka
![]()
![]()
![]()
което ме накефи м/у другото.
ти неискаш ли да ти направим 3ка аз и момчетата кфо лошо има?
БВМ, яки пичове има да се кефиш едва ли някой като мен ти е обръщал внимание..![]()
Немисля , че тя иска някой като теб да й обръща внимание :--)Първоначално написано от Miteto_bs
Всъщност , се питам дали някое умно момиче , би искало ?=(
Хахахаха минал си покрай яките пичове.
Нищо, малка сладуранке, имам предложение за теб!!! Да се бием за БМВ-то на Митето искаш ли??? Която победи, Митето е нейн![]()
![]()
![]()
Прав си, не искам да ми объща внимание. А ако ми обърне, ще ми бъде забавно да се пое*авам с него...Първоначално написано от BastardOfChrist
![]()
Мойто момче с толкова много пари може всичко аз имам всичко повярвай ми. До колкото ти не те знам как мислиш но кажи ми колко момичета предпочитат момчето да е с пари и някакво име в града?![]()