Цитирай Първоначално написано от Eric Draven
Цитирай Първоначално написано от Miteto_bs
Цитирай Първоначално написано от BastardOfChrist
Така е мите , така е кърт.
Простичък човек съм си.
Нямам къща за 100к лева
нямам кола за 100к лева
нямам никаква голяма-собственост като твойте ;==)
но знаеш ли какво притежавам?
Да , притежавам умението да се оправям сам в живота , без да пищя на мама и тате за пари , за да ми купят поредната кола/апартаментче/вила или друга просотия.
Знаеш ли какво друго притежавам , което е далеч по ценно от парите ти? Умея да ценя парите и труда с който те се изкарват
Колко от тези 5487984534лева си искарал сам , без помощ от мама?
Я си представи че ти вземат виличките/колите и вашите умрат/изчезнат , а също така и пари ти , кво правим ? ;==)))
Рано ми е даси го представя..
Според теб аз не работя така ли?
Ами в грешка си работя в бате даже много усърдно и макар в наша фирма аз се трудя с нивото на персонала и това че е на мама и тати мен не ме оправдава понасям си последствията.
а това дали ще умрат и т.н. всички един ден отиваме там.. дано си подредиш живота някога така за да видиш какво е удоволствието да си богат.. И да видим как би постъпил с своите деца.
ahahhaaah tuka sum izpusnal ek6ana vijdam.Ta mangale ne si misli 4e si mnogo vajen(znae6 li moje puk tuka da ima i po golemi barovci ot teb)
s nqkakva koli4ka za 45 000$ i shlupena ka6turka v selo Burgas ne si koi znae kvo.Vtoro......gledam vseki obijda6 na maika ili ne6to svarzano s maikata.....e tova samo dokazva 4e ima6 nqkakav kompleks na taq tema(hahaha mai i ne e samo na tazi tema)mai tvoita maika e k***a a?haaahaha e da de ot kade 6e ima6 pari za o4ila
aide da znae6 ot men....V tozi jivot kolkoto i da si golqm vinagi se namira nqkoi po-golqm ot teb........ne znam....mje ve4e da si go nameril
pozdrav ot men mangale .l. i adios
E na tova se vika prost oligofren..
navqrno moje da ima i po bogati, no pred men si gnida moito dete.
Ako znaete kolko pisma polu4ih na Li4ni.. i kolko hora mi kazoha bravo Mite teq ot zavist neznaqt kakvo govorqt.. nedei da im obrushtash vnimanie drun drun.. vse mi e taq koi kakvo si misli za men..

na sledva6tata sreshta na foruma kadeto i da e bih doshal s radost i da vi e razvalq O4akvai te me nqmam tarpenie da se zapoznaq s nqkoi ot vas... Obeshtavam che shte e interesno.. are s zdrave