Здравейте,преди 3 месеца се запознах с едно момче по "skypa".И с него се сближихме мн нали тои започна да идва до нас да си правим мохабет,но не се случваше нищо особенно.Така дойде и Нова Година и той ми предложи да дойде и да ме забере от там дето аз празнувам и да сме заедно.И така стана после след няколко седмици ходихме на дискотеки танцувахме гушкахме се но пак не стана нищо.И така минаха 2 месеца прес които той идваше до нас на дискотеки в чата.Той мн добре се държеше с мене даже мн мило.Но преди една седмица той дойде пред нас и нещо му беше гадно и се държеше мн смотано но според него както той каза му бил дошъл "палара" .И аз вече не издържах и му казах "Айде де кво са кажи за нещо да си говорим или..." и млъкнах и той започна да ме пита какво сам искала да кажа и аз неможах да измисля др и казах 4е "барзам" но от моя страна мисля 4е беше мн гадно.И той си запали колата и си трагна и на мене ми стана мн гадно затова после му се вклиучих и го питах за какво направи така и той каза че се ядисал и некви такива и така от тогава не ми е писал дори и едно ЗДР не ми е казвал докато сме се виждали