- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Kolko vreme sled kato...
Kolko vreme sled kato zapochnahte da pravite sex,poluchihte vaginalen orgazum? Molq ne se zaqjdaite 4e vuprosa e tup ili 4e se povtraq... Toq forum e da se pita. e pitam vi. Blagodarq!
Веднага!![]()
Животът е БРЯГ!
Az lichno zaduljitelno 1 put predi da zapochna... sled tova veche da stava kakvoto shte![]()
До сега още не съм...
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Първоначално написано от miloto_girl-4e
za sajalenie i az!
Приятелят е човекът,с когото можеш да споделиш радостта от тъгата!!!
С първото ми гадже,бяхме го направили няколко пъти.Беше толкова силно изживяването,че ми трепереха краката 30 мин.след това.Не можех да вървя.Такъв оргазъм и до сега не ми се е случвал.Правехме го на задна тогава![]()
Аз съм блондинка,а твоето извинение какво е???
и на мен не ми се е случвало![]()
ОБИЧАМ БЪЛГАРИЯ!!!
Първоначално написано от miloto_girl-4e
Az misleh che sym edna ot malkoto koito ne sa poluchavali vaginalen orgazym.. a mai ima dosta drugi... :P
леле момичета ела при батко си да видите кво става.Дотакто Мъжете имам Език и ръце би трябвало сяка жена да бъде задоволена,стига да се знае как дасе използват само!!
Хей Сега Ни Е Времето Да Се Забавляваме!!!
Dance,Make Sex and Have FuN!!!
Не беше никак скоро след първия ми път..знам ли.. месеци сигурно. Усещането беше толкова силно, 4е буквално не можех да стана от леглото половин 4ас - пробвах да се изправя и ми се разтрепериха краката, щях да се пребия
![]()
Но рядко се слу4ва
![]()
Робинята на Quench
Може би 5 месеца след началото на половия ми живот. Но за радост вече се случва по-честичко:средно 1 от 3 пъти.
даам и аз не съмПървоначално написано от sexy_tigar4e_MM
![]()
Най-добрата защита - усмивката!
2. Женският оргазъм е два вида – вагинален и клиторален.
Това не е вярно.
Оргазъма при жената е винаги един и същ.
Съществува само един вид оргазъм, който може да се почувства с еротично стимулиране на всяко място от тялото, независимо, че клиторът е главният източник на удоволствие.
из http://www.teenproblem.net/s/1296.html
E kakuv orgazum togava ste polu4avali?Klitoren predpolagam vsi4ki sa polu4avali,no kakva e razlikata mejdu dvata i koj e po-hubav?Spored men bi trqbvalo da e vaginaliniq 6tom po-trudno se dostiga...
razbira se 4e ima razlika, ako be6e edin i su6t- vaginalen i klitoren, nai-malkoto nqma6e da sa s razli4ni nazvaniq , a prosto orgazum. osven tova ako klitoren i vaginalen e edno i sushto, do vaginalen 6te6e da se stiga su6to tolkva lesno , kolkoto i klitorenПървоначално написано от Анонимко
\
/ ima razlika m/u use6taniqta opredeleno! a za razlikata m/u orgaznire- nadqvam se skoro da usetq ivaginalnq da razbera kakva e ...
![]()
Ne,6toto znam,4e vs momi4eta izpitvat klitoren i 4e toj se dostiga lesno,a drugiq dosta po-trudno i to edinstveno pri sex...a i taka sa mi kazvali moi priqtelki,no prosto popitah...