по природа всички живи същества са бисексуални, в последствие при човека се появяват задръжките, бариери и т.н. всичко на психична основа и то главно от това какво ти внушава общестово че е правилно и какво не...
когато говорим просто за секс, няма такова като хетеро хомо и т.н.
в тая тема може доста да ми спорите затва ше кажа 3 неща:
1. един гей е гей просто защото той се е самоосъзнал като такъв, или за такъв са го определили - случва се мъже (то и за лезбийките важи) които имат деца, жена и т.н. да `разбират` че са гейове, тоест да осъзнаят че човек от същия пол също им доставя удоволствие, е как аджеба са ги напраили тия деца тогава??
2. колкото по малко задръжки има човек, толкова по слонен е да е бисексуален - замислете се в училище примерно кои момичета се целуват най често помежду си и кои правят тройки четворки и живеят най пълноценно
3. аре са некой пич да ми каже, че той не може да е гей - първо да даде на някое момче да му подържи патката и ако нищо не стане тогава да се оправдава...
пп: за голямо мое съжаление това което съм написъл по нагоре съм достигнал до него само чреч изводи и чрез наблюдение на другите хора, моя личен опите мн нищожен при тва е само с момичета