- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- харесвате ли си класа
е всичко е ясно...да или не и защо??????!!!!!!и ако имате нов(зайци)сравнете го с бившия
![]()
Аз съм заек иии ...мразя си новия клас !!! Особено момчетата:че са грозни-грозни са и на това отгоре се държат не като 8 клас и като на 8 години.Баси бебетата... такова нещо не бях виждала.Честно!!!
Искам си обратно стария клас.Първо че имаше мн по-свестни момчета(и на визия също) пък и се държаха поне малко по свястно от тези пикльовци тука(с извинение)
Аз вече свикнах с новият клас....3 години сме заедно..изградих си мнения...всичко е окиНаскоро открих и на кой найстина мога да вярва м
![]()
Обичам си класа ! Няма друг като моя, въобще не ми се иска да се разделяме, а и искам постоянно да съм на училище.
Ммм какво да ви кажа!Като отделни личности ,мдам кефя се на почти всеки,но доста от тях имат големи недостатъци!За съжаление има много лицемерие!Като цяло още не сме се изградили като клас,т.с не сме много задружни за съжаление(макар вече да сме втора година заедно),нно въпреки това има големи и наистина много силни ПРИЯТЕЛСТВА и бих казала ,че ще бъдат доста продължителни!
Казаха ми, че един ден е 24 часа, че един час е 60 мин., но никoй не ми каза че една минута без теб е цяла вечност!
Noviqt klas e ujasen!!! Mrazq gimomchetata sa mnogo ligavi i glupavi,ne kazvam che az sam umna,no kato gi vidqh kakvi sa po harakter...i mi stana tolkova muchno za stariq klas!
Te ujasno mnogo mi lipsvat,a v kraq na godinata si misleh,che vuobshte nqma da mi lipsvat...,no sega
Kakvo li ne bih dala, za da sam pak zaedno s tqh!!!
![]()
ЖиВоТъТ е тРуДеН,дАжЕ оПаСен,Но ПоБеДиШ лИ гО,тОй СтАвА пРеКрАсЕн!
ami .. oshte ne gi poznavam dostatu4no dobre ..![]()
и аз като бях заек беше същото. да кажа как се "развиха" нещатаПървоначално написано от ^Adrenalinka^
момчетата си останаха такива бебета, но вече им свикнах и добре се разбираме(може да са грозни и да се държат като идиоти, но като цяло са мн забавни), та надявам се и при теб да се оправят нещата
amii az moq klas mnogo go haresvam mnogo sa pecheni s izkluchenie na 2-3 momcheta i 1-2 momicheta deto se cepqt ot klasa inache sme zadrujni i si pomagame koeto mnogo mi haresva
All the love that history knows,is said to be in every rose.Yet all that could be found in two,is less than what I feel for you.
Обожавам моя клас или поне почти всички от него.Ние сме подбирани с тест и сме жсички отличници,послушни и нормални,поне по-нормални от другите класове.Но съм 7 клас и не знам как ще се разделяме.
Ами да,харесвам го,но естествено мнението за някои от момичетата ми се развали.Има 2-3 дразнителки,които всички разбраха какви боклуци са.
Обожавам го! Няма човек с който да не се разбирам и който да не уважавам!![]()
Мразя го. Сега съм дванайсети клас. Мразя го от първата си година, мразя го и сега. Това не е клас, а изроди...
Не, не си харесвам класа, защото повечето хора в него са адски ограничени. Нямат никакви интереси (като изключим футбола, цакането на карти и говоренето на простотии). Дванайсти клас съм, а много от съучениците ми се държат все едно са трети... Положението е трагично.
"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."
12 клас съм и доста си мразя класа в гр.Пловдив където уча , а 4 години преди това учих в Сливен и просто немога да намеря думи да опиша разликата в държанието ! В Сливен всички бяха толкова скромни а тук в Пловдив всички са такива звезди че трудно си говорят и помежду си![]()
![]()
Мога да им кажа само едно !!
FUCK OFF ALL !
Искам да бъда такъв , какъвто бях тогава , когато исках да бъда такъв , какъвто съм сега.
В 8 клас много ме кефеше целия класОбаче на следващата година всички започнаха да си показват рогата и вече не мога да ги гледам от 26 човека се разбирам с всички, но мога да разчитам на 5 човека! Но от една страна зависи и от класната в това училище на класна не съм попадала
![]()
Don`t be afraid of perfection-you`ll never reach it!
ми може да се каже 4е ме кефят,21 моми4ета сме и 1 мом4е ,об6то взето с пове4ето се зближихме много и супер мн им се кефя,пове4ето са големи 6емети ама разбирасе има и отвратителни лигли,а мо4ето мисля 4е скоро 6е си смени пола
da i v moq klas be6e taka 8 si4ki mom4eta se suburahme sega se imam samo s 3-4 ako i tolkova ima ostanalite sa edni golemi p*tkiПървоначално написано от BunnYY_f
Супер е класа![]()
118Простащината
получава бан по ип и профил, поради системни нарушения на 2, 11 и 8 точка от правилника.
Не си харесвам класа, но можеше и да е по-зле.
Само няколко свободни радикала сме, другите са зуууууубъъъърииии!Не че нямам хубави оценки, ама тва да зубриш по цял ден и да си мислиш, че 1 ден ще станеш велик ЧОВЕК е най-голямата простотия!Абе като цяло класа е нехомогенна смес от зубъри-лицемери,готини зубъри,олигОфрени(като мен) и разни свободни електрони, които не знаят за кво са там!
А класната ни е толкова тъпа от коркова тапа!
Мога и още да изреждам ама не си струва![]()
Не е като да съм фенка на класа си, но съм свикнала с тях, такаче.. радват на моменти, особено момчетата .. момичетата .. лигли..![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
При мен е средно положение. Като ги гледам какви са недорасляци по отношение на акъла и какви простотии вършат определено не им симпатизирамНо ако почна да ги сравнявам с тея от другите класове, тея мойте ми се виждат като цветенце, даже изглеждат милички..
![]()
Ами новия клас-...24 момичета и едно единствено момче...който не е готин,някак си дори не изглежда като момче на нашата възраст-като петокласник е,ама както и да е.
Като оставим разпределението-момичетата повечето са готиниВече се сближих с 4 с които се движим в една компания...общо взето всички останали са печени.Има само 2 изключения.Една крава,която се мисли за няква печена и само се отваря и не млъква в часовете,дори когато вижда,че ще правим поредното наказателно контролно,супер превзета...а другата си мисли,че знае всичко и само се мазни на даскалките...бляяяяк и е супер отвртителна-само като я погледнеж и ти изглежда мазна.Но горе-долу се радвам къде съм попаднала,без да се има в предвид,че съм свикнала да се движа с момчета...сега ми е малко трудно
![]()
-Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
-Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
-Мръсен старец.
(Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)