- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- учителите ми!!
И така.... Учителят ми по физкултура направо може да се каже че е педофил обарва,опипва,сваля дори(опитва се до колкото може све пак е на 47 г)бие учениците вика крещи дори ни беше изгонил от час, защото двама трима човека не са можели да играят волейбол, дори беше ударил трениорката ми защото му взимала децата и неможел да прави тренировки.Този човек според вас мястото му в училище при нас ли е ?! Със мисълта че като вляза в час може да ме пребие или обазил ме боспод от други неща от тази мисъл ме е страх да вляза в час . И се чудя защо когато бяха подали оплакване за него никои нищо не му каза?!
![]()
И учителката по български език.Тя е на 50 години (ако няма и повече) и я държът на работа като се има на предвид че:
1.ПСУВА и обижда в час учениците от рода на "Вие малки келешчета как можете да имате това съмочувствие да ме гледате в очите докато ви се карам" , "Копеленца малки" , "Недодялани лилипутчета" , "Каруцари неграмотни"
2.Много ама много забравя
3.Пише 2-ки ей така защото някои не й харесва и дори е имало случаи когато пише слаби оценки защото ядосана от някои други класове и си го искарва на нас.
....На родителски срещи(понеже ни е класна) казва на родителите че сме я били , обиждали, мълтретирали, изнудвали и сякакви от тоя род !
Дори и родителите не ходят вече по тея родителски защото я знаят че не е добре.
Много класове са подавали жалби срещу нея , но оправданието на директора е "Тя е най-добрия ни преподавател по Бг.език и неможем да я уволним"
На тези хора мястото им в училището ли е ?!![]()
![]()
Приятелската обич казва:
"Ако някога се нуждаеш от нещо,
аз ще съм тук"
Истинската любов казва:
" Никога не ще се нуждаеш от нещо, защото ще съм тук"
- Jimi Hollemans -