.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4

Hybrid View

Guest

относно баловете

Здравейте,след бърз преглед на форума,видях,че няма много темички относно абитуриентските балове.Или има,но са изпълнени с мнения от рода-"оле,бала е тъпа работа","супер много ме изкефи"
    Аз предлагам да създадем една темичка,където всеки ще може да спиодели за своя бал-ако е минал,то как.А на когото му предстои,как си го представя.Да даваме линкове,към интересни материали,които сме намерили относно този ден,към рокли,които са привлекли вниманието ни,модерни аксесоари,обувки....Тоест,вз аимно да си помагаме и да даваме мненията си.
    Моят бал е след 2 години.Но чак не ми се вярва,колко бързо минаха тези почти 3 години в гимназията ми.Сякаш вчера,бяхме зайчета и ни замеряха с моркови.
    Но да споделя моите очаквания относно бала.

Аз мисля да си взема един тоалет,за изпращането в училище.Може някое костюмче или рокличка.Нещо не страшно скъпо,но и не да ида с дънки и блуцка например.После ще мога да си го взема и за морето-нащо училище има традиция да има бална вечер в града+море.

За самата вечер,ами по принцип искам някоя рокля,която да не е с 1000 обръча,и да е като булчинска,но в същото време не много семпла.
    За прическа не съм мислила,но не ми харесват всякакви кокове и тн.Искам нещо по младежко.

За грима,много ще се чудя дали да ида на гримьор или да ме гримира майка ми например.Незнам.
    За маникюра ще е същата работа.
    А колко от вас мислят да ходят на солариум.
    И кога трябва да се ходи.
    Аз съм страшно бяла и даже незнам.....
    Изобщо,това е темата,където всеки ще може да пита за всичко и да помечтае малко.
    Знам,че до моя има време,но отсега се вълнува.
    А и мисля да имам и едни по маркови дрешки една от вечерите на морето.Тоест 3 тоалета.Оффф,бая ще поизръся наще

Мега фен Аватара на hamilcar
    Град
    София/Банкя и на луната за Dragon Stones
    Днес ще си взимам костюм за бала, черно сако, черен панталон, черна риза и обувки. Не знам точно от кой ще ги взема нещата, после ще го мисля. На изпращането ще бъда облечен както обикновенно.

Правила на форума!
    Стар ник: xaxo_xixi

Guest
    вчера дадох поръчка за ролкя ще е мн откачена и в същото време доста семпла. За солариум нямам време, на маникюр няма да ида, вече запазих час за грим и прическа.
    На изпращането в училище ще сам с спортен костюм (няма да го описвам зякои да не ми вземе идеята ) а за втората вечер оюе не съм мислила,ама и и за там ще трябва някоя рокличка

Супер фен Аватара на HopeLesss
    Град
    В. Търново/София
    Аз си купих вече роклята за бала. Черна, къса отпред и дълга отзад. Остава да си купя чантичка и обувки. За изпращането съм си харесала едно тъмно синьо костюмче на светло сини раета, а за втората бална вечер на морето не съм мислила още. Сигурно ще е някаква по-лятна и удобна рокличка.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си