- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- вапрос кам сичките момичета
интересно ми е да чуя различни мнения от момичетата в този форум
какво търсът в едно момче с което искат да са заедно
какви критерии изисквате към нас момчетата за да можем да ви допадне и да можем да заслужим вашата любовта.
искам да видя различни мнения.![]()
Търся предимно отношение и осъзнах, че това е нещото, в което се влюбвам. Също така и да е луд и интелигентен, а и страстен.
отношения в какъв смисъл имаш предвид?Първоначално написано от `Death`Whore`
под луд зависи и гледната точка![]()
Да, де, моята гледна точка![]()
Казах "отношениЕ"![]()
да ме разбира и аз да го разбирам,да имаме що годе еднакви възгледи, да гледаме в една посока, да се уважаваме,да ме обича и аз да го обичам(да не е просто приятно прекарване,ако говорим за наиситна сериозна връзка),да се нагаждаме и допълваме и т.н.
говоря от името на двамата,защото смятам,че е по-правилно![]()
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
Не се ли усещате как ше съсипете живота на момчето.
Здрасти баце, пичките ги кефат три неща - пари и да си готин. Много е важно тва.
2т. системно
хах пички както казваш много аз не искам сичките а само 1 !!!!!Първоначално написано от Amayo
но това е друга темаинтересно ми е нежния пол какво тарси в нас
![]()
Ше ме слушаш ли кво ти казвам или ше си биеш чикии до като не се ожениш за някоя фермерка от Духово?
2т. системно
три неща,а?Първоначално написано от Amayo
![]()
ха ха брат няма да те слушам изобщо точно сега не ми е до момичета в момента се разделям с приятелката си и ми е доста трудно!Първоначално написано от Amayo
чикии това съм го спрял от сигорно 5 години вече!!!
ти ако не можеш да си позволиш да отделиш 50 лв за компанионка си е твои проблем няма смисъл от чикии![]()
има и друг варянт отиваш при някоя бивша за единия секс .но маи за пореден пат ще се повтора не сичко в живота е само секс поне за мен!
Математика РУЛЗЗЗЗЗПървоначално написано от ABSOLUT`me
162--бан по ип и профил, системно нарушаване на 2, 11 и 8 т.
леко е изпуснал колите ма аиде това е мнението на секи въздохар че момичетата ги кефат само парите колите и готините момчета и за тва секи се опитва да е гъзар ,но маи забравят че всяко момиче/момче си има вкус за партниора си с които иска да еПървоначално написано от ABSOLUT`me
![]()
[/quote]Математика РУЛЗЗЗЗЗ[/quote]
NO COMMENT
рулззз ма щи трабва!
Математика РУЛЗЗЗЗЗ[/quote]
NO COMMENT
рулззз ма щи трабва![/quote]
чай ве о.О
аз в момента и да не ми харесва съм на твоя страна и се подигравам на другия.
162--бан по ип и профил, системно нарушаване на 2, 11 и 8 т.
мен ме кефат готините коли и хора,ама аз да ги подкарвам \/
![]()
не си пролича много но както и да е стига с излишния спам нека оставим момичетата да се изкажат малко пак тогава коментарите какво ще кажете :P
Да ТРИ СА! Подчертах че това е много важно. Това че не съм му казал кое е третото не означава че не мога да смятам (означава че третото ...такова...го имам само аз)Първоначално написано от xixi
2т. системно
Спрял си чикиите от 5 години и продължавам да разговарям с тебПървоначално написано от darkdevil
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
!? МАРШ
ти си някаква гавра на природата! Баси нищо чудно че задавашщ такива малоумни въпроси.
![]()
![]()
2т. системно
тц тц,грубиянин![]()
аз си слушкам FAF LARAGE-Ta Meuf дръпнете си го,голяма е простотия
даи линкПървоначално написано от ABSOLUT`me
![]()
Amayo, отговори ми ЧЕСТНО на следните три въпроса - колко момичета си имал, колко време е била най-дългата ти връзка и колко момичето се беше отдало на теб. Също така се замисли кой е грешката на природата - този, който мисли само за пари, "пички" и самозадоволяване, или този, който мисли за чиста любов.
А сега по темата - мога да говоря само и единствено от личен опит и от мои виждания, т.к. не съм от нежния полСпоред мен, всяко момиче си има вкусове и предпочитания, но всички държат на това да имат човек, на когото да разчитат, който да ги уважава, разбира и подкрепя - все пак затова те са "нежният", а ние "силният" пол - за да можем да ги защитаваме. Същността на една връзка изобщо не са целувките и прегръдките - те са по-скоро резултат. Не случайно едни от най-здравите връзки се получават, когато преди де пламнат искрите, между двамата участника е имало приятелство, защото те вече си имат някакво придобито доверие и знаят, че могат спокойно да споделят всичко и именно това е същността на връзката - да знаеш, че имаш някого, на когото да споделиш мъките си и проблемите си, дори и да не могат да бъдат решени - все пак, споделената мъка е половин мъка; да знаеш, че имаш някой, с който винаги можеш да излезеш и да ти обърне внимание, когато ти е нужно и т.н.
![]()
за да хлътнеш по едно момче е необходима визия, а за да се влюбиш в него - всичко останало! очакваш разбиране, подкрепа, желание, отстъпчивост, страст...![]()
За мен е важна както външността,така и характера.Не обичам надутите момчета,които мислят само за себе си и се хвалят на ляво на дясно,не обичам и прекалено скромните,дето трябва да им вадиш думите с ченгел от устата.Трябва да имаме общи теми,да не сме прекалено еднакви,по-скоро трябва да се допълваме.Също много е важен и акъла на момчето-не ми трябва някакъв дето няма мозък за 2 стотинки,рязала съм момчета само защото не ми харесва в какво училище учат.А за визията-важното е да се поддържа,нямам някакви точни изисквания,просто трябва да ми привлече погледа.И разбира се не на последно място отношението-трябва да ме разбира,да е до мен в трудни моменти и най-вече да не бяга от проблеми и отговорности.
Брао,личи ти колко разбираш от момичета.Първоначално написано от ATAKABG
Purvo-Gledam vunshnostta [ne ochakvam vse pak Brat Pit de]
Vtoro-Trqbva da me razsmiva! Obojavam momcheta s chuvstvo za humor!
Da me zashtitava,da me podkrepq vuv vsichko i da bude mnogo Strasten!
Tva e vsichko koeto iskam ot edno momche!!!