.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 74

Град
    софия

вапрос кам сичките момичета

интересно ми е да чуя различни мнения от момичетата в този форум
    какво търсът в едно момче с което искат да са заедно
    какви критерии изисквате към нас момчетата за да можем да ви допадне и да можем да заслужим вашата любовта.
    искам да видя различни мнения.

Мега фен
    Търся предимно отношение и осъзнах, че това е нещото, в което се влюбвам. Също така и да е луд и интелигентен, а и страстен.

Град
    софия
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    Търся предимно отношение и осъзнах, че това е нещото, в което се влюбвам. Също така и да е луд и интелигентен, а и страстен.
    отношения в какъв смисъл имаш предвид?
    под луд зависи и гледната точка

Мега фен
    Да, де, моята гледна точка

Казах "отношениЕ"

Супер фен Аватара на ABSOLUTme
    Град
    вввдотайемапигдотком
    да ме разбира и аз да го разбирам,да имаме що годе еднакви възгледи, да гледаме в една посока, да се уважаваме,да ме обича и аз да го обичам(да не е просто приятно прекарване,ако говорим за наиситна сериозна връзка),да се нагаждаме и допълваме и т.н.
    говоря от името на двамата,защото смятам,че е по-правилно
    Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...

Супер фен
    Не се ли усещате как ше съсипете живота на момчето.
    Здрасти баце, пичките ги кефат три неща - пари и да си готин. Много е важно тва.
    2т. системно

Град
    софия
    Цитирай Първоначално написано от Amayo
    Здрасти баце, пичките ги кефат три неща - пари и да си готин. Много е важно тва.
    хах пички както казваш много аз не искам сичките а само 1 !!!!!
    но това е друга тема интересно ми е нежния пол какво тарси в нас

Супер фен
    Ше ме слушаш ли кво ти казвам или ше си биеш чикии до като не се ожениш за някоя фермерка от Духово?
    2т. системно

Град
    вввдотайемапигдотком
    три неща,а?

Град
    софия
    Ше ме слушаш ли кво ти казвам или ше си биеш чикии до като не се ожениш за някоя фермерка от Духово?
    ха ха брат няма да те слушам изобщо точно сега не ми е до момичета в момента се разделям с приятелката си и ми е доста трудно!
    чикии това съм го спрял от сигорно 5 години вече!!!
    ти ако не можеш да си позволиш да отделиш 50 лв за компанионка си е твои проблем няма смисъл от чикии
    има и друг варянт отиваш при някоя бивша за единия секс .но маи за пореден пат ще се повтора не сичко в живота е само секс поне за мен!

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от ABSOLUT`me
    три неща,а?
    Математика РУЛЗЗЗЗЗ
    162--бан по ип и профил, системно нарушаване на 2, 11 и 8 т.

Град
    софия
    три неща,а?
    леко е изпуснал колите ма аиде това е мнението на секи въздохар че момичетата ги кефат само парите колите и готините момчета и за тва секи се опитва да е гъзар ,но маи забравят че всяко момиче/момче си има вкус за партниора си с които иска да е

Град
    софия
    [/quote]Математика РУЛЗЗЗЗЗ[/quote]
    NO COMMENT
    рулззз ма щи трабва!

Голям фен
    Математика РУЛЗЗЗЗЗ[/quote]
    NO COMMENT
    рулззз ма щи трабва![/quote]
    чай ве о.О
    аз в момента и да не ми харесва съм на твоя страна и се подигравам на другия.
    162--бан по ип и профил, системно нарушаване на 2, 11 и 8 т.

Град
    вввдотайемапигдотком
    мен ме кефат готините коли и хора,ама аз да ги подкарвам \/

Град
    софия
    не си пролича много но както и да е стига с излишния спам нека оставим момичетата да се изкажат малко пак тогава коментарите какво ще кажете :P

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от xixi
    три неща,а?
    Математика РУЛЗЗЗЗЗ
    Да ТРИ СА! Подчертах че това е много важно. Това че не съм му казал кое е третото не означава че не мога да смятам (означава че третото ...такова...го имам само аз)
    2т. системно

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от darkdevil
    ха ха брат няма да те слушам изобщо точно сега не ми е до момичета в момента се разделям с приятелката си и ми е доста трудно!
    чикии това съм го спрял от сигорно 5 години вече!!!
    ти ако не можеш да си позволиш да отделиш 50 лв за компанионка си е твои проблем няма смисъл от чикии
    има и друг варянт отиваш при някоя бивша за единия секс .но маи за пореден пат ще се повтора не сичко в живота е само секс поне за мен!
    Спрял си чикиите от 5 години и продължавам да разговарям с теб !? МАРШ ти си някаква гавра на природата! Баси нищо чудно че задавашщ такива малоумни въпроси.
    2т. системно

Град
    вввдотайемапигдотком
    тц тц,грубиянин
    аз си слушкам FAF LARAGE-Ta Meuf дръпнете си го,голяма е простотия

Град
    софия
    тц тц,грубиянин
    аз си слушкам FAF LARAGE-Ta Meuf дръпнете си го,голяма е простотия
    даи линк

Amayo, отговори ми ЧЕСТНО на следните три въпроса - колко момичета си имал, колко време е била най-дългата ти връзка и колко момичето се беше отдало на теб. Също така се замисли кой е грешката на природата - този, който мисли само за пари, "пички" и самозадоволяване, или този, който мисли за чиста любов.

А сега по темата - мога да говоря само и единствено от личен опит и от мои виждания, т.к. не съм от нежния пол Според мен, всяко момиче си има вкусове и предпочитания, но всички държат на това да имат човек, на когото да разчитат, който да ги уважава, разбира и подкрепя - все пак затова те са "нежният", а ние "силният" пол - за да можем да ги защитаваме. Същността на една връзка изобщо не са целувките и прегръдките - те са по-скоро резултат. Не случайно едни от най-здравите връзки се получават, когато преди де пламнат искрите, между двамата участника е имало приятелство, защото те вече си имат някакво придобито доверие и знаят, че могат спокойно да споделят всичко и именно това е същността на връзката - да знаеш, че имаш някого, на когото да споделиш мъките си и проблемите си, дори и да не могат да бъдат решени - все пак, споделената мъка е половин мъка; да знаеш, че имаш някой, с който винаги можеш да излезеш и да ти обърне внимание, когато ти е нужно и т.н.

Мега фен Аватара на iiirish
    за да хлътнеш по едно момче е необходима визия, а за да се влюбиш в него - всичко останало! очакваш разбиране, подкрепа, желание, отстъпчивост, страст...

Супер фен
    Град
    Навсякъде и по всяко време!
    За мен е важна както външността,така и характера.Не обичам надутите момчета,които мислят само за себе си и се хвалят на ляво на дясно,не обичам и прекалено скромните,дето трябва да им вадиш думите с ченгел от устата.Трябва да имаме общи теми,да не сме прекалено еднакви,по-скоро трябва да се допълваме.Също много е важен и акъла на момчето-не ми трябва някакъв дето няма мозък за 2 стотинки,рязала съм момчета само защото не ми харесва в какво училище учат.А за визията-важното е да се поддържа,нямам някакви точни изисквания,просто трябва да ми привлече погледа.И разбира се не на последно място отношението-трябва да ме разбира,да е до мен в трудни моменти и най-вече да не бяга от проблеми и отговорности.

Супер фен
    Град
    Навсякъде и по всяко време!
    Цитирай Първоначално написано от ATAKABG
    Искат да имаш готин външен вид,по възможност атлетичен,да имаш пари,да си гъзар,отворен и много нахакан. Това е което ги привлича най-много. Разбира се има вариант и да си паднат по съвсем друг тип момче,но ако могат да избират между такъв като гореописания и някъв мил и свестен ще изберат първия вариант без да се замислят.
    Брао,личи ти колко разбираш от момичета.

Повече от фен
    Purvo-Gledam vunshnostta [ne ochakvam vse pak Brat Pit de]
    Vtoro-Trqbva da me razsmiva! Obojavam momcheta s chuvstvo za humor!
    Da me zashtitava,da me podkrepq vuv vsichko i da bude mnogo Strasten!
    Tva e vsichko koeto iskam ot edno momche!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си