- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- вапрос кам сичките момичета
Аз сам заклета и непоправима романтичка и естествено харесвам такива момчета!Наложително е и да има чувство за хумор защото сам МНОГОпритеснителна и ''трябва да ми отвори черупката'' някакси а смеха определено помагаИ шези дето си мислят че гледаме по ваншността не е така
Много се заблуждавате!!!!Колкото по- отворен и надут е толкова по- отвратителен ми е
Но разбира се това е моето мнение!!!
![]()
![]()
![]()
ТИ СИ СТРАШНО ПРОТИВЕН!!!!!!!!Първоначално написано от Amayo
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Дамм това ги дразни много путките, дразни ги защото не винаги могат да имат един такъв мъж, защото той доста често има всичко, че и жени на корем. Това, което трудно можеш да имаш, ВИНАГИ те привлича!!! А па разни грозилища дето нямат грам шанс пък направо ги мразят а както знаеме между омразата и любовта има доста тънка граница, незнайно защо.Първоначално написано от ATAKABG
2т. системно
Уууууухуухуу знам.Първоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
2т. системно
suglasna+da ne se durji kato na 3 i polovinaПървоначално написано от Писенце
Ne e neshtastno momicheto zagubilo lubovta na edin glupak,a e neshtasten glupakat izgubil posledniqt shans da stane chovek!
Първоначално написано от ND4SPD_f
хахахахахаах![]()
А кво тия дето нямат кола да го духат ли? Виждате ли как сами доказвате тезата ми.Първоначално написано от ND4SPD_f
![]()
2т. системно
хаха..не ви завиждам на кви момичета сте попадалиПървоначално написано от ATAKABG
![]()
а бе момче бе..материалното е важно, но все пак има и други неща..все пак коя би търпяла богат мъж който я бие или и изневерява... пък и кво..така или иначе момчетата искат само секс и се врат при леките..тогава кво с еоплаквате..те ви дават як секс вие им давате коли , пари.... тва е ..за жалост е тваПървоначално написано от Amayo
![]()
направо си ги закопа.точно повечето от моя пол (мъжкия) мислат че всичко в живота е секс аз лично пък не мисла така не сичко в тоя живот е секса и материалните неща щастие с пари не можеш да си купиш това не можете ли да го проомеете наи накрая!!!Първоначално написано от Slippin aSS Grabba
за мен важни в живота са щастието любовта и момичето(жената) която ще бъде до мен бих се борил докраи за неината любов и честност и това е мечтата на някои момичета чесно да ви кажа но дали ще намерат не се знае защото ракива като мен са рядкос да не кажа че сме пред изчезване!!!Материалните неща идват като окрашение а парите да си признаем без тях не може в живота я се замислете малко ако сте наи богатите и в същото време сте наи нещасните в живота какво ви кара да мислите повечето момчета и момичета че те са наи важното не ви слагам под общ знаменател да предупреда да няма пак обидени това го казвам на тези които мислат по този начин!!!
Нищо не разбирам само че женичките се навъртат покрай мен напоследък. И преди съм го писал и пак ще го напиша:
Любов има само в чата, сапунените сериали и розовите книжки, всичко друго опира до пари и секс!!!
Тва е истината, въобще заобича ли ви човек почне ли малко да ви глези му ебавате пичката мила майчина...
Иначе щом не разбирам и има още много да уча (не го отричам) аре някоя мила мадама дето не е материалистка след като го прочете това да ми пише. Няя да има такава. А след като няма да има значи само кеша ви е в главите!![]()
е са щи кажем, въпреки че не съм момиче
значи ако има мерник на капака е най-добре,
ако има олимпийски кръгове, само че 4 е екстра
ако има перка бива,
те тва е, за изключение може и 4 по 4 ама с кожен салон само![]()
Първоначално написано от Shmatko
![]()
![]()
![]()
Никой не е перфектен,докато не се влюбиш в него!
на първо място трябва да е сладък. да гледа мило и да е добър. да е леееко срамежлив, да играе билярд(по-добре от мен). да е забавен и откачен, шашав(пак лееко) да може да си хили като идиот без и с причина, да прави простотии с мен и да се държи като на 3 и половинада не е конфликтна личност и да не иска постоянно да съм с него (обичам си свободата). да може да се говори с него, да ми обръща внимание и да ме уважава и разбира.
сега мисля, че съм го открила този човек, но като го погледна той не притежава повечето от нещата, които изброих и пак го харесвам... не знам май наистина всичко опира до химията...(не ми върви тоя предмет)
да е разбран, да не е ревнив(е може би малко иначе ще си помисля че не му пука мн мн за мене), да имаме общи теми и никога да не ни е скучно.разбирасе да е поне малко луд като мен и не на последно място да е поддържан, да има добър външен вид, да е спретнат готин абе............май много искам и никога няма да го намеря.![]()
Nikoga ne plachi za neshto koeto ne plache za teb!
Трябва Той да е интелигентен,висок,умен и да следвасамо това
![]()
I like to watch you sleep at night
To hear you breathe by my side..
nai-vajno e privli4aneto i strasta su6to taka vberno da e lud
Ама ония дето са си задраскали емблемата - НЕ!Първоначално написано от assd
2т. системно
Начи виж ся, на думи си права ама на дела никога!Първоначално написано от sexy_momi4e
ТААКА ЧЕ ПИЧЕНЦА КВОТО И ДА СИ ПИШЕТЕ ТУКА КВИ СТЕ МОРАЛИСТКИ НА ДЕЛА СТЕ ЕБАТИ КУРВИТЕ!!!![]()
спри да слагаш хората под общ знаменател!Първоначално написано от Shmatko
abe nai vajnoto e da se razbirate dobre, da imate kakvo da si kajete i da vi e priqtno zaedno. ostaete gi tiq koli i pari golemi materilialisti stanahte si4ki ne 4e az sym protiv tezi ne6ta ama ne mislq 4e sa nai vajnoto
AkO VsEkI PyT KoGaTo Si MiSlQ Za TeB Ot NeBeTo PaDa Po EdNa ZvEzDa...LuNaTa SkOrO ShTe RaZbErE ShTo E SaMoTa!!! :PpPpPp
да, става ни мн тясно!Първоначално написано от mila_pila
ех значи не оставихте мацките да пишат на спокоиствие![]()