.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 74 от общо 74

Град
    www.flirt4i.com

Guest
    Аз сам заклета и непоправима романтичка и естествено харесвам такива момчета!Наложително е и да има чувство за хумор защото сам МНОГОпритеснителна и ''трябва да ми отвори черупката'' някакси а смеха определено помага И шези дето си мислят че гледаме по ваншността не е така Много се заблуждавате!!!!Колкото по- отворен и надут е толкова по- отвратителен ми е Но разбира се това е моето мнение!!!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Amayo
    Цитирай Първоначално написано от Mr.B
    Amayo, отговори ми ЧЕСТНО на следните три въпроса - колко момичета си имал, колко време е била най-дългата ти връзка и колко момичето се беше отдало на теб. Също така се замисли кой е грешката на природата - този, който мисли само за пари, "пички" и самозадоволяване, или този, който мисли за чиста любов.
    Точно са не съм в настроение да се обяснавам не някакви дечурлига тука, особено на некъв с 6 мнения. Позапознай се първо с кой говориш и тогава ме разпитвай.
    ТИ СИ СТРАШНО ПРОТИВЕН!!!!!!!!

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от ATAKABG
    Цитирай Първоначално написано от Shmatko
    легенда за непознатите думи:
    да е готин = да има пари
    не ме интересуват парите = да има много пари
    да ме разбира = 24/7 да се занимава само с мойте глупости
    да ме разсмива = да се прави на палячо
    да ме обича = във всеки един момент да мога да му изтръгна сърцето да го прострелям със сребърен куршум, да му забия един кол и поставя в колекцията с други сърчица.
    Абсолютно вярно.

Не знам аз колко пъти трябва да ви повторя,че баш това,което казват момичетата,че не харесват в едно момче - баш това ги привлича - НАХАЛНО ПОВЕДЕНИЕ,ГОЛЯМА САМОУВЕРЕНОСТ (АКО МОЖЕ ПОДКРЕПЕНА И С ДОБРО ФИНАНСОВО СЪСТОЯНИЕ),ГОТИНА ВИЗИЯ и т.н. Всичко друго са ПРАЗНИ ПРИКАЗКИ
    Дамм това ги дразни много путките, дразни ги защото не винаги могат да имат един такъв мъж, защото той доста често има всичко, че и жени на корем. Това, което трудно можеш да имаш, ВИНАГИ те привлича!!! А па разни грозилища дето нямат грам шанс пък направо ги мразят а както знаеме между омразата и любовта има доста тънка граница, незнайно защо.
    2т. системно

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Цитирай Първоначално написано от Mr.B
    Amayo, отговори ми ЧЕСТНО на следните три въпроса - колко момичета си имал, колко време е била най-дългата ти връзка и колко момичето се беше отдало на теб. Също така се замисли кой е грешката на природата - този, който мисли само за пари, "пички" и самозадоволяване, или този, който мисли за чиста любов.
    Точно са не съм в настроение да се обяснавам не някакви дечурлига тука, особено на некъв с 6 мнения. Позапознай се първо с кой говориш и тогава ме разпитвай.
    ТИ СИ СТРАШНО ПРОТИВЕН!!!!!!!!
    Уууууухуухуу знам.
    2т. системно

Цитирай Първоначално написано от Писенце
    Ами 1-вото да е малко луд , да е мн забавен, да обича високите скорости,да има кола,да е нежен с мен,да не е някъв надуквко и красавец,и най вече да ми угажда и да ми търпи инатите хаха
    suglasna+da ne se durji kato na 3 i polovina
    Ne e neshtastno momicheto zagubilo lubovta na edin glupak,a e neshtasten glupakat izgubil posledniqt shans da stane chovek!

Мега фен
    Град
    Utopia..
    Цитирай Първоначално написано от ND4SPD_f
    Ами 1-вото да е малко луд , да е мн забавен, да обича високите скорости,да има кола,да е нежен с мен,да не е някъв надуквко и красавец,и най вече да ми угажда и да ми търпи инатите хаха

хахахахахаах

Супер фен
    А кво тия дето нямат кола да го духат ли? Виждате ли как сами доказвате тезата ми.
    2т. системно

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от ATAKABG
    легенда за непознатите думи:
    да е готин = да има пари
    не ме интересуват парите = да има много пари
    да ме разбира = 24/7 да се занимава само с мойте глупости
    да ме разсмива = да се прави на палячо
    да ме обича = във всеки един момент да мога да му изтръгна сърцето да го прострелям със сребърен куршум, да му забия един кол и поставя в колекцията с други сърчица.
    Абсолютно вярно.

Не знам аз колко пъти трябва да ви повторя,че баш това,което казват момичетата,че не харесват в едно момче - баш това ги привлича - НАХАЛНО ПОВЕДЕНИЕ,ГОЛЯМА САМОУВЕРЕНОСТ (АКО МОЖЕ ПОДКРЕПЕНА И С ДОБРО ФИНАНСОВО СЪСТОЯНИЕ),ГОТИНА ВИЗИЯ и т.н. Всичко друго са ПРАЗНИ ПРИКАЗКИ
    хаха..не ви завиждам на кви момичета сте попадали

Голям фен
    А кво тия дето нямат кола да го духат ли? Виждате ли как сами доказвате тезата ми.
    а бе момче бе..материалното е важно, но все пак има и други неща..все пак коя би търпяла богат мъж който я бие или и изневерява... пък и кво..така или иначе момчетата искат само секс и се врат при леките..тогава кво с еоплаквате..те ви дават як секс вие им давате коли , пари.... тва е ..за жалост е тва

Град
    софия
    Цитирай Първоначално написано от Slippin aSS Grabba
    а бе момче бе..материалното е важно, но все пак има и други неща..все пак коя би търпяла богат мъж който я бие или и изневерява... пък и кво..така или иначе момчетата искат само секс и се врат при леките..тогава кво с еоплаквате..те ви дават як секс вие им давате коли , пари.... тва е ..за жалост е тва
    направо си ги закопа.точно повечето от моя пол (мъжкия) мислат че всичко в живота е секс аз лично пък не мисла така не сичко в тоя живот е секса и материалните неща щастие с пари не можеш да си купиш това не можете ли да го проомеете наи накрая!!!
    за мен важни в живота са щастието любовта и момичето(жената) която ще бъде до мен бих се борил докраи за неината любов и честност и това е мечтата на някои момичета чесно да ви кажа но дали ще намерат не се знае защото ракива като мен са рядкос да не кажа че сме пред изчезване!!!Материалните неща идват като окрашение а парите да си признаем без тях не може в живота я се замислете малко ако сте наи богатите и в същото време сте наи нещасните в живота какво ви кара да мислите повечето момчета и момичета че те са наи важното не ви слагам под общ знаменател да предупреда да няма пак обидени това го казвам на тези които мислат по този начин!!!

Shmatko
    Guest
    Нищо не разбирам само че женичките се навъртат покрай мен напоследък. И преди съм го писал и пак ще го напиша:
    Любов има само в чата, сапунените сериали и розовите книжки, всичко друго опира до пари и секс!!!

Тва е истината, въобще заобича ли ви човек почне ли малко да ви глези му ебавате пичката мила майчина...

Иначе щом не разбирам и има още много да уча (не го отричам) аре някоя мила мадама дето не е материалистка след като го прочете това да ми пише. Няя да има такава. А след като няма да има значи само кеша ви е в главите!

Супер фен
    е са щи кажем, въпреки че не съм момиче
    значи ако има мерник на капака е най-добре,
    ако има олимпийски кръгове, само че 4 е екстра
    ако има перка бива,

те тва е, за изключение може и 4 по 4 ама с кожен салон само

Нищо не разбирам само че женичките се навъртат покрай мен напоследък. И преди съм го писал и пак ще го напиша:
    Любов има само в чата, сапунените сериали и розовите книжки, всичко друго опира до пари и секс!!!

Тва е истината, въобще заобича ли ви човек почне ли малко да ви глези му ебавате пичката мила майчина...

Иначе щом не разбирам и има още много да уча (не го отричам) аре някоя мила мадама дето не е материалистка след като го прочете това да ми пише. Няя да има такава. А след като няма да има значи само кеша ви е в главите!
    Никой не е перфектен,докато не се влюбиш в него!

Повече от фен
    на първо място трябва да е сладък. да гледа мило и да е добър. да е леееко срамежлив, да играе билярд(по-добре от мен). да е забавен и откачен, шашав(пак лееко) да може да си хили като идиот без и с причина, да прави простотии с мен и да се държи като на 3 и половина да не е конфликтна личност и да не иска постоянно да съм с него (обичам си свободата). да може да се говори с него, да ми обръща внимание и да ме уважава и разбира.
    сега мисля, че съм го открила този човек, но като го погледна той не притежава повечето от нещата, които изброих и пак го харесвам... не знам май наистина всичко опира до химията...(не ми върви тоя предмет)

Повече от фен
    Град
    Plovdiv
    да е разбран, да не е ревнив(е може би малко иначе ще си помисля че не му пука мн мн за мене), да имаме общи теми и никога да не ни е скучно.разбирасе да е поне малко луд като мен и не на последно място да е поддържан, да има добър външен вид, да е спретнат готин абе............май много искам и никога няма да го намеря.
    Nikoga ne plachi za neshto koeto ne plache za teb!

Голям фен
    Трябва Той да е интелигентен,висок,умен и да следва само това
    I like to watch you sleep at night
    To hear you breathe by my side..

Guest
    nai-vajno e privli4aneto i strasta su6to taka vberno da e lud

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от assd
    е са щи кажем, въпреки че не съм момиче
    значи ако има мерник на капака е най-добре,
    ако има олимпийски кръгове, само че 4 е екстра
    ако има перка бива,

те тва е, за изключение може и 4 по 4 ама с кожен салон само
    Ама ония дето са си задраскали емблемата - НЕ!
    2т. системно

Shmatko
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от sexy_momi4e

Начи виж ся, на думи си права ама на дела никога!
    ТААКА ЧЕ ПИЧЕНЦА КВОТО И ДА СИ ПИШЕТЕ ТУКА КВИ СТЕ МОРАЛИСТКИ НА ДЕЛА СТЕ ЕБАТИ КУРВИТЕ!!!

Повече от фен
    ТААКА ЧЕ ПИЧЕНЦА КВОТО И ДА СИ ПИШЕТЕ ТУКА КВИ СТЕ МОРАЛИСТКИ НА ДЕЛА СТЕ ЕБАТИ КУРВИТЕ!!!
    спри да слагаш хората под общ знаменател!

Град
    In The Deep Forests! :)
    abe nai vajnoto e da se razbirate dobre, da imate kakvo da si kajete i da vi e priqtno zaedno. ostaete gi tiq koli i pari golemi materilialisti stanahte si4ki ne 4e az sym protiv tezi ne6ta ama ne mislq 4e sa nai vajnoto
    AkO VsEkI PyT KoGaTo Si MiSlQ Za TeB Ot NeBeTo PaDa Po EdNa ZvEzDa...LuNaTa SkOrO ShTe RaZbErE ShTo E SaMoTa!!! :PpPpPp

Цитирай Първоначално написано от mila_pila
    спри да слагаш хората под общ знаменател!
    да, става ни мн тясно!

Град
    софия
    ех значи не оставихте мацките да пишат на спокоиствие

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си