.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6
    Guest

Моля Ви кажете ми ....

Много съм притеснена...преди няколко часа с приятеля ми правихме секс без презерватив извади го за да свърши, но при ваденето ме опраска малко...имах сперма някъде около клитора вътре не е свършвал.Кажете ми каква е вероятността да забременея?Ходих до аптеката за Постинор, но вече беше затворена,а в града, в който живея няма денонощна и ще пия Постинор чак сутринта.

Голям фен
    аз не мисля че има голяма опасност... все пак има 3-4 на 100 :ппп да се направя и аз на умна .. не се шашкай ама не е хубаво да го правите без презерватив освен ако не искате бебе
    ОБИЧАМ БЪЛГАРИЯ!!!

Бягай бързо в аптеката, за да си купуш Постинор, заедно със Sure Check. Дори и да не е свършил в теб, още в самото начало се отделя много малко количество семенна течност, което не се усеща дори от момчетата, а още по-малко и от вас. Наистина е много малко, но понякога е достатъчно. Иначе ако е само по клитора - едва ли има опастност. И следващият път не го правете без презерватив или ако нямате - просто не го правете - замислете се за последствията

Супер фен Аватара на ninsy
    Град
    Ей Там.. :)
    Цитирай Първоначално написано от Mr.B
    Бягай бързо в аптеката, за да си купуш Постинор, заедно със Sure Check. Дори и да не е свършил в теб, още в самото начало се отделя много малко количество семенна течност, което не се усеща дори от момчетата, а още по-малко и от вас. Наистина е много малко, но понякога е достатъчно. Иначе ако е само по клитора - едва ли има опастност. И следващият път не го правете без презерватив или ако нямате - просто не го правете - замислете се за последствията
    За какво и е да си купува Sure Check като той показва резултат след около 7 дни но не и веднага след като е станал гафа
    Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.

Голям фен
    Град
    Memphis

Re: Моля Ви кажете ми ....

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Много съм притеснена...преди няколко часа с приятеля ми правихме секс без презерватив извади го за да свърши, но при ваденето ме опраска малко...имах сперма някъде около клитора вътре не е свършвал.Кажете ми каква е вероятността да забременея?Ходих до аптеката за Постинор, но вече беше затворена,а в града, в който живея няма денонощна и ще пия Постинор чак сутринта.
    ave spokoino nishto nqma da stane kvo tolkos se plashish
    169 бан по ип и профил за системни нарушения на 2т.

Голям фен
    Град
    Lost In Dying World
    Абе... няма му нищо на момичето!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си