- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Защо момичета
Защо всички момичета във този форум са КОМПЛЕКСИАРАНИ към металите.ИСКАМ СЕРИОЗНИ ОТГОВОРИ![]()
I LOVE YOU RACHEL BILSON`FOREVER
не съм комплексирана към металите. това, че не ми допада начина им на обличане в никакъв случей не ме прави комплексаркато просто и няма от какво да се комплексирам. може би щях да го правя ако им завиждах по някакъв начин за това, което имат
![]()
така че първо замисли се какво значи думата "Комплексар" преди да пускаш подобни постове
abe kuklo mnoo dobre znam kvo ozna4ava KOMPLEKSARpuskam temata za6toto vijdam 4e v temite za metal ili ne6to takova vsi4ki momi4eta pi6at az nikoga ne bih dopusnala takav 4ovek do sebe si i takiva prostotii
![]()
ами те не само, че го пишат, но и наистина го мислятно защо?! ми защото сме момичета... защото искаме да имаме до себе си представителен човек облечен подчертавам нормално... не го приемай като обида
![]()
em az ne hodq s kobinki i 4eni kojeni qkete samo da ti kaja
ами виж сега основното, което отблъсква момичета е визията на металите. не знаех, че има такива които ги отблъсква и самата музиказа мен лично няма проблем момчето до мен да си слуша каквото иска стига отношението му към мен да е на ниво
![]()
ахаххахахлюбимата ми дума " Комплексар" хахха
![]()
а имам някакво усещане че Destroy`Fashion много я ползва в живота
сигурно някоя като ти откаже е комплексарка ... някои ако не харесва как се обличаш пак е комплексар ... Нали ??![]()
пък колкото до тва, защо момичетата не ви харесват ... ми ти колко момичета си виждал който не се обличат по тоя начин да ходят с такива като теб ? Колкото и готин човек да си като се обличаш така малко момичета биха те харесали. Тва трябва да ти е ясно вече де ... мене не ми е ясно едно ... слушате си там метъл ( и аз слушам ) ама защо трябва да се обличате като тия по клиповете ? Наистина ли смяташ че повечето от тях в реалния живот ходят точно така облечени ?
Облякох черни дрехи върху бялата си душа
за да се слея със сивата безмълвна тълпа.
Darkness Is My Fate, but I Have an Angel Heart !!!
Between Darkness and Light I'm ready to Fight !!!
TheDarkAngelOfHope ... comming soon for your last Hope !
Така е... Представи си момиче, което се облича в розово и е въобще супер женствена и мила, дали би допуснала някой до себе си, който е живо олицетворение на апокалипсиса?Първоначално написано от ATAKABG
На мен пък би ми било яко, ако не искат да ме допускат до себе си - аз още по-малко искам да общувам с такива хора.
те са комплексирани принципно от живота, а не от металите!Не ги ли усещаш?!
{}{}{} Zaspal_Misir {}{}{}
Не знам дали точно "комплексар" е правилната дума.Може би "предубеден".Не, не мисля, че съм предубедена към такива хора.Какво значение има един човек дали се облича като метъл или не.Тъпо е така да се разграничават.Е, естествено трябва всички да сме чистоплътни и да не отблъскваме хората.Така че като видиш метъл не трябва да бягаш от него, а първо да го опознаеш като човек и после да си правиш изводите.
anito.sl Подрепям всички ти коментари по темата и научете се какво означава да се комплексираш- да завиждаш, че някое нещо е по-хубаво , но на вас няма какво да ви завиждаме!Нямам против музика, всеки е свободен да си слуша каквото иска, аз лично не харесвам този стил музика и на обличане.Дори мисля, че в случая ти си комплексиран/а, че си отделен един вид от другите нз![]()
![]()
Жената цъфти, ако някой вехне по нея!
Красотата няма абсолютно ниюо общо със стила на обличане, Сладурке.
аз не мисля такаПървоначално написано от ATAKABG
![]()
Всеки има различно разбиране за красота: едни харесват метали,други др и така и мисля, че аз като не харесвам този стил, не означава,че се комплексирам от него, даже напротив!!!Първоначално написано от `Death`Whore`
Жената цъфти, ако някой вехне по нея!
Отговаряй на това, което пиша - казвам за втори път за последните 5 минути да не ми се приписват неща, които не съм писала!!!!! Красотата е природна и затова не е свързана с дрехите, гримчетата и бижутата! Още един път да обясня?
Напротив. Има мноооооооого такива случаи.
[i]Аз не съм "комплексирана към метълите" (този израз ме уби просто),напротив даже,и аз до преди време се обличах и носех така,ама реших че 2007 ще е година на промените.Продължавам да си слушам такава музика и повечето ми приятели се обличат така,и това вобще не ми прави някакво особено впечатление.Всеки има право на избор.
А всъщност колко са напълно некъпещите се метъли, които са сатанисти и ходят по гробищата? Аз такива не познавам, а познавам немалко метъли.
to4no taka e `Death`Whore` tezi det ne se kapqt sa satanistite koito slu6at Death i Black metal apak vseki stil v metala vodi do razli4ni na4ini na obli4ane i darajaniea i az po otpred napisah 4E NE SE OBLI4AM KATO METAL
![]()
Усещам ли нещо против дет метъла /който няма нищо общо със сатанистките простотии/?
Абе това са пълни глупости .. А относно "всички" силно си се изказала. Аз нямам нищо против металите, даже някои се обличат супер стилно чак им се радвам![]()
ei po spokoino nese karai na momi4eto tapa4ke spri da se karash prosto poemiiiiiiiii toq bass cadillac don and j-money-peanut butter and elly to e za takiva kurvi kato tebПървоначално написано от anito.sl
169бан по ип и профил за системни нарушения на 2т.
ei po spokoino nese karai na momi4eto tapa4ke spri da se karash prosto poemiiiiiiiii toq bass cadillac don and j-money-peanut butter and elly to e za takiva kurvi kato tebПървоначално написано от anito.sl
169бан по ип и профил за системни нарушения на 2т.
a da moq gre6ka SATANISTITE slu6at Black metal `Death`Whore` nqmam ni6to protiv sre6tu Death metala![]()