.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 56
    Супер фен
    Град
    И в началото бе Люлин :D
    Аз си харесвам металите..пък!
    2 т. от правилника. Бан на профил

Цитирай Първоначално написано от ATAKABG
    Цитирай Първоначално написано от Lambo
    Eми щото се обличате грозно,косите ви са дълги и мазни и СМЪРДИТЕ.
    Затова не ви обичат момичетата. Май някои други са комплексари в тоя случай,а не мацките
    Така е... Представи си момиче, което се облича в розово и е въобще супер женствена и мила, дали би допуснала някой до себе си, който е живо олицетворение на апокалипсиса?
    Самата комбинация - нежно момиченце,облечено в розово до некъв мазен смръдлив метъл,целия във вериги и с фанелка на "Manowar" е НЕВЪЗМОЖНА.
    to4no taka ,ama si zavisi ot 4oveka men ne me kefqt takiva hora,no nqkoi metalki 6te gi haresat takiva mom4eta.Vseki ima vkus
    Никой не е перфектен,докато не се влюбиш в него!

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Цитирай Първоначално написано от Destroy`Fashion
    abe kuklo mnoo dobre znam kvo ozna4ava KOMPLEKSAR puskam temata za6toto vijdam 4e v temite za metal ili ne6to takova vsi4ki momi4eta pi6at az nikoga ne bih dopusnala takav 4ovek do sebe si i takiva prostotii
    Май ти си този, който не знае значението на думата 'комплексар'.
    И големия метАл дето си, с аватар на Slipknot... Сега само остава да добавиш и ЛП...
    пфф
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Aбе може ли така елементарно да мислите щом даден човек е облечен в черно значи мерише.......
    По темата аз НЕ съм метал но ги уважам много печени са не им пука хич не дават грам данък обществено мнение!Бих ходил с метълка и познавам метъл който ходеше преди време с моделка!
    И автора на темата да не се отчаива.
    Light The Universe

Лелееее не мога да повярвам!Не прочетох всички мнения, само от първите постове...Защо изобщо облеклото е ТОЛКОВА ВАЖНО?Не кавам да ходиш като пълен клошар,обаче подяволите какво толкова като се обличат в черничко или нещо такова!А относно музиката,абсолютно нищо против нямам.А тези,които не харесват стила музика-техен си проблем!Просто трябва малко толерантност и аз не харесвам АЗис да речем ама не отбягвам съучениците си които го слушат!А да!Забравих и за миризмата-познавам достатъчно метали и мога да кажа,че нито един от тях до сега не е МИРИШЕЛ или нещо от сорта...Пълни глупости...

za men tova ne e problem i chesno kazano nqmam nishto protiv tezi hora te ne sa nishto po razlichno

mnoo interesni stanaha mneniqta za sq

I LOVE YOU RACHEL BILSON`FOREVER

еми мене ли4но метълите ме кефат,мн пе4ени хора са тва 4е се обли4ат странно според някои хора не ги прави хора второ ка4ество.А и метъла е мноо як стил,тия хора знаят кфо да слушат,определено имат вкус и знаят кфо е хубава музика \/

Фен
    Град
    drevna garciq
    za6to ne
    Konfucii kazva 4e vyv vseki umen 4ovek ima ne6to glupavo

Супер фен
    малее джиджигассс
    аз съм некомпетентен по тоя въпрос, ама имам неколко приятели метъли, и са все готини хора

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    Какво означава комплексирани към металите? Това, че някой не харесва даден стил не означава, че е комплексиран.. Тази тема е най-голямата глупост която съм чувала... Мен лично този стил ме отвращава...но щом на някой му харесва...ОК...ама комплески..хаха абсурд..

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    tezi det ne se kapqt sa satanistite koito slu6at Death i Black metal apak vseki stil v metala vodi do razli4ni na4ini na obli4ane i darajanie
    Не мисля, че тези които са "комплексирани" от металите различават стиловете в метала...

Повече от фен
    Град
    Sofia
    Аз лично не съм комплексирана към металите,имам приятели даже бих казала много добри приятели метали и не виждам нищо лошо в това да си метал,в край на сметка всеки си избира как да се облича какъв стил музика да слуша,и аз не мисля да ги опреквам за това какви интереси имат.
    Бъди себе си-трудно е,но не и невъзможно!

Град
    sofia
    men puk metalite me kefat

Ами не знам за6то си останал с такова впе4етление. Аз специално слушам рок. Като казвам рок, имам предвид старите групи...Deep Purple, Rainbow, Iron Maiden и т.н. А да ти кажа ли рок и метал са доста сходнби стилове...
    Live 2 Ride... And... Ride 2 Die!!!

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов

Re: Защо момичета

Защо всички момичета във този форум са КОМПЛЕКСИАРАНИ към металите.ИСКАМ СЕРИОЗНИ ОТГОВОРИ
    Аз не съм комплексирана-приятеля ми е металист и рокаджия. не се облича в черно,не е с дълга коса и дранкулки-изглежда си нормално, но просто слуша това. А аз съм най-запалената чалга фенка в Свищов поне. Аз обичам човекът и не се влияя от това какво слуша или не. След като съм 2 години и половина с него, значи не съм предубедена!

Фен Аватара на FaHrEnHeit
    Град
    София
    Ако момичето не е маталиюга ще е чалгарка то вече няма избор. Може да е всякаква стига да не парадира с дрехите си СТИЛ:Виж ме аз съм метълка и се обличам в черно щот стана комерсиално вече.
    Eventful past is everclear.

Оф найстина не мога да разбера,защо музиката има такова ГОЛЯМО значение за вас?!?Баси вие със човека ли ще дружите или с дисковете му?!?!?!

Фен Аватара на FaHrEnHeit
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Fucking_Bitch
    Оф найстина не мога да разбера,защо музиката има такова ГОЛЯМО значение за вас?!?Баси вие със човека ли ще дружите или с дисковете му?!?!?!
    Много е просто музиката оказва различно влияние върху хората и върху характера им.Да ги кара да се чувстват велики,сдухани,смели,некад рни певци и т.н.Но в повечето случай влияе и върху обличането.Хайде излез с гаджето си метъл например, което обича да си дере кожата докато слуша любимата си групичка.Ако се облича подобаващо момичето до мен и не ме товари с помислите си за самоубийство и колко жесток и гаден е светът съм съгласен да бъда с нея :P аналогично е и за чалгарките.
    Eventful past is everclear.

Мега фен
    Град
    Utopia..
    Eми щото се обличате грозно,косите ви са мазни и СМЪРДИТЕ.
    Затова не ви обичат момичетата. Май някои други са комплексари в тоя случай,а не мацките

Голям фен
    Град
    на луната
    Не мисля че момичетата са комплексирани към металите! Комплексиран не е подходящата дума! Аз лично нямам нищо против нито един човек, но не ми допада стила на металите, тъй като не е моя стил! След това, не харесвам момчета с дълги коси, синджирите и маскировачните дрехи и кубинките също не ми допадат. Но това че не ми допада не означава че имам нещо против тях, мисля че щом това е техния стил и начин на поведение никой не би трябвало да им пречи да изразяват себе си!
    Don`t be afraid of perfection-you`ll never reach it!

Guest
    не е вярно,аз не съм

Повече от фен
    А е не моа разбера ся....кво толкова има....аз съм си емо (имо).... слушам метал...авера ми ненавижда метал и кво....ще се разделяме тъй ли хахаха тфа е няква абсурдна простутийка.Той някъв хаус маниак...аз съм метал чуек и си пасваме така....чеееее въобще начина на обличане,музиката която се слуша ....няма никакво ама никакво значение....ебаси тупотията

Фен
    Град
    сф
    ne sme kompleksirani kum metalite...pone az ne sum!daje naposledak sum po4nala da si padam po metali...kefqt me..nqkaksi sa razli4ni,tfa gi pravi superski...

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от shemetaa
    ne sme kompleksirani kum metalite...pone az ne sum!daje naposledak sum po4nala da si padam po metali...kefqt me..nqkaksi sa razli4ni,tfa gi pravi superski...
    Кажи на някой метъл, че е суперски...ще ти се изсмее много сериозно.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си