- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Защо момичета
Аз си харесвам металите..пък!
2 т. от правилника. Бан на профил
to4no takaПървоначално написано от ATAKABG
,ama si zavisi ot 4oveka men ne me kefqt takiva hora,no nqkoi metalki 6te gi haresat takiva mom4eta.Vseki ima vkus
Никой не е перфектен,докато не се влюбиш в него!
Май ти си този, който не знае значението на думата 'комплексар'.Първоначално написано от Destroy`Fashion
И големия метАл дето си, с аватар на Slipknot... Сега само остава да добавиш и ЛП...
пфф
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Aбе може ли така елементарно да мислите щом даден човек е облечен в черно значи мерише.......![]()
По темата аз НЕ съм метал но ги уважам много печени са не им пука хич не дават грам данък обществено мнение!Бих ходил с метълка и познавам метъл който ходеше преди време с моделка!
И автора на темата да не се отчаива.
Light The Universe
Лелееее не мога да повярвам!Не прочетох всички мнения, само от първите постове...Защо изобщо облеклото е ТОЛКОВА ВАЖНО?Не кавам да ходиш като пълен клошар,обаче подяволите какво толкова като се обличат в черничко или нещо такова!А относно музиката,абсолютно нищо против нямам.А тези,които не харесват стила музика-техен си проблем!Просто трябва малко толерантност и аз не харесвам АЗис да речем ама не отбягвам съучениците си които го слушат!А да!Забравих и за миризмата-познавам достатъчно метали и мога да кажа,че нито един от тях до сега не е МИРИШЕЛ или нещо от сорта...Пълни глупости...![]()
![]()
![]()
![]()
za men tova ne e problem i chesno kazano nqmam nishto protiv tezi hora te ne sa nishto po razlichno
mnoo interesni stanaha mneniqta za sq![]()
I LOVE YOU RACHEL BILSON`FOREVER
za6to ne
Konfucii kazva 4e vyv vseki umen 4ovek ima ne6to glupavo
малее джиджигассс
аз съм некомпетентен по тоя въпрос, ама имам неколко приятели метъли, и са все готини хора![]()
Какво означава комплексирани към металите? Това, че някой не харесва даден стил не означава, че е комплексиран.. Тази тема е най-голямата глупост която съм чувала... Мен лично този стил ме отвращава...но щом на някой му харесва...ОК...ама комплески..хаха абсурд..
Не мисля, че тези които са "комплексирани" от металите различават стиловете в метала...Първоначално написано от Destroy`Fashion
Аз лично не съм комплексирана към металите,имам приятели даже бих казала много добри приятели метали и не виждам нищо лошо в това да си метал,в край на сметка всеки си избира как да се облича какъв стил музика да слуша,и аз не мисля да ги опреквам за това какви интереси имат.
Бъди себе си-трудно е,но не и невъзможно!
Ами не знам за6то си останал с такова впе4етление. Аз специално слушам рок. Като казвам рок, имам предвид старите групи...Deep Purple, Rainbow, Iron Maiden и т.н. А да ти кажа ли рок и метал са доста сходнби стилове...
Live 2 Ride... And... Ride 2 Die!!!
Аз не съм комплексирана-приятеля ми е металист и рокаджия. не се облича в черно,не е с дълга коса и дранкулки-изглежда си нормално, но просто слуша това. А аз съм най-запалената чалга фенка в Свищов поне. Аз обичам човекът и не се влияя от това какво слуша или не. След като съм 2 години и половина с него, значи не съм предубедена!Първоначално написано от Destroy`Fashion
Ако момичето не е маталиюга ще е чалгарка то вече няма избор.Може да е всякаква стига да не парадира с дрехите си СТИЛ:Виж ме аз съм метълка и се обличам в черно щот стана комерсиално вече.
Eventful past is everclear.
Оф найстина не мога да разбера,защо музиката има такова ГОЛЯМО значение за вас?!?Баси вие със човека ли ще дружите или с дисковете му?!?!?!![]()
![]()
Много е просто музиката оказва различно влияние върху хората и върху характера им.Да ги кара да се чувстват велики,сдухани,смели,некад рни певци и т.н.Но в повечето случай влияе и върху обличането.Хайде излез с гаджето си метъл например, което обича да си дере кожата докато слуша любимата си групичка.Ако се облича подобаващо момичето до мен и не ме товари с помислите си за самоубийство и колко жесток и гаден е светът съм съгласен да бъда с неяПървоначално написано от Fucking_Bitch
:P аналогично е и за чалгарките.
Eventful past is everclear.
Първоначално написано от ATAKABG
Не мисля че момичетата са комплексирани към металите! Комплексиран не е подходящата дума! Аз лично нямам нищо против нито един човек, но не ми допада стила на металите, тъй като не е моя стил! След това, не харесвам момчета с дълги коси, синджирите и маскировачните дрехи и кубинките също не ми допадат. Но това че не ми допада не означава че имам нещо против тях, мисля че щом това е техния стил и начин на поведение никой не би трябвало да им пречи да изразяват себе си!![]()
Don`t be afraid of perfection-you`ll never reach it!
не е вярно,аз не съм![]()
А е не моа разбера ся....кво толкова има....аз съм си емо (имо).... слушам метал...авера ми ненавижда метал и кво....ще се разделяме тъй ли хахаха тфа е няква абсурдна простутийка.Той някъв хаус маниак...аз съм метал чуек и си пасваметака....чеееее въобще начина на обличане,музиката която се слуша ....няма никакво ама никакво значение....ебаси тупотията
![]()
Кажи на някой метъл, че е суперски...ще ти се изсмее много сериозно.Първоначално написано от shemetaa