.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 56 от общо 56
    Guest
    ахахаха незнам що хората под метъл разбират некви такива сатанични работи и тешаци .. аз примерно много се кефя на жици и тем подобни .. ма в същото време си слушам и секви други тупотиики .. обличам си се нормално .. всмисъл с блуски и дънки и маратонки .. и си слушам жици но не пададирам с тва

Guest
    Днешно време не е модерно да си нормален...

Аз не съм комплексирана от металите.Имам приятели,даже много добри приятели,които са метали и в това няма нищо лошо.Аз самата слушам такава музика и много ми харесва.Но всеки си има различен вкус и все пак сам определя каква музика да слуша или пък как да се облича.

metal4eeeeeeeeeeeeeeeee
    Guest
    aaaa metal4e az pa mnogo im se kefq

Супер фен Аватара на radito
    Град
    Варна
    хахахахаха! да бе намерих от кого да се комплексирам!хахаха!и с какво са те повече от мене та да се комплексирам??? ти бтв знаеш ли какво е комплекс???
    Let The BEAT Control Your Body

Супер фен Аватара на AnIcHkAtA
    Град
    София
    хахахахаха! да бе намерих от кого да се комплексирам!хахаха!и с какво са те повече от мене та да се комплексирам??? ти бтв знаеш ли какво е комплекс???

Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
    И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си