.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 42 от общо 42
    Мега фен Аватара на iiirish
    Цитирай Първоначално написано от Ice_Queen
    Споко и на мен ми се умира ..
    май на малко хора им се живее е, аз не съм от тях де

Повече от фен
    Град
    Sofia
    Те не трябва да ти попречват да имаш сериозна връзка и трябва да поговориш с тях.Не плачи и не мисли за самоубийства,защото зад гърба си си оставил наистина красиви спомени.Аз бих се борила и не бих оставила родителите си да ми казват дали да имам сериозна връзка или не.
    Бъди себе си-трудно е,но не и невъзможно!

Живота ти е един.
    Ако направиш глупост, до тук си.
    Жените КОЛКОТО ИСКАШ!
    Аз съм бил на твоето дередже, само с изключение на родителите, те винади са ми помагали.
    Но когато един човек не знае какво иска и е доста наивен прави грешки, така стана и при мен, но не аз, а отсреща..

Ужасно много ме боли.. какво да правя, да се самоубия.. не мисля..

Фен
    Град
    До тебе... :)))
    абе момче ти си на 17 години к'ва смърт бълнуваш?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?Май а ти и баща ти нямат никво пеаво да ти казват с кой да излизаш и с кой не...тва си е лично твоя ралта...я си гледай мацето и си продължавай напред без да ти пука за тях...не се давай на майка си и баща всеки има уважението си към родителите,но пък тва е прекалено да ти казват ква връзка да имаш и ква не...аз съм на мнение родители да си гледат ралтата в такъв момент...никво самоубийство...айде успех пич да се оправяш и недей да падаш духом...
    If gOd Is A DJ..TheN HoUse MusiC Is My RelIgIoN !!!
    ------------------
    Една жена се управлява по трудно,отколкото една държава

Повече от фен
    Град
    PloVdiV,MaiNiTe :PpP~
    nali si nezavisim za kfo sha se samoubivash togaa?!!samo pokazvash slabost!bydi muj be na 17 si ve4e
    SiCk Of CryinG...TiReD Of TryIng..Yeah..I'm SMilinG But InSiDe I'm DyinG...

Град
    София

гах

Ало хора човека вече е добре не мисли за самоубийство СПОКОЙНО!!

Тогава да си намери хоби - помагало, казват, да се върне вкуса към живота.
    There lives a fair maiden of forty or more,
    Charlotte the Harlot, the cowpuncher's whore.

Благодаря на всички. Както ви казах всичко се изясни ... И знаете ли ... найстина ми помогнахте. Събрах смелост да си кажа АБСОЛЮТНО всичко и сега съм мноу добре
    Благодаря на всички, който ми помогнаха, а на тези който ме мислят за женчо ... мога да кажа само едно : Не ви пожелавам да имате моята съдба, за да разберете защо съм БЯХ зависим от родителите си
    161 He3aBuCuM забрана за ползване на профил 8т.

Още като прочетох темата ти разбрах, че това е само моментна криза и отностно приятелката ти и родителите ти.
    И аз съм била така.
    Както в един коментар се написа : "Връзката ви преминава през нов етап." Така е! И аз съм го изпитала. Хубаво е когато съумеете да минете през тоя период и да се ОБИЧАТЕ. Така да минете през още 100 периода.
    Знам, че нито тръпката е същата, нито срама го има, но се замисли, че връзката ви по-точно е във своя възход, а не падение.
    Това е вид изпитание.
    Btw... Един път се случи приятеля ми да скъса с мен, защото разбрал, че нещата не са такива каквито са били преди, но разбира, че ме обича повече от преди и връзката ни е много силна макар да на дели разтояние.

Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.

Виж какво ще ти кажа, живота е прекалено ценен за да си мислиш за самоубийство. А пък и знам, че е гадно да ти го кажа ама след това рвое бебче ще имаш още много други бебчета, знам го ..

Винаги си казвам, че отново няма да плача.
    Повтарям си няма от болка да се влача.
    Дори от очите да не потичат сълзи,
    ръце протягам за да уловя нечии мечти.

Не прочетох всички мнения и се извинявам, за което. А сега към автора - приятел, напълно ти влизам в ситуацията, но опитай да мислиш малко по-реално на нещата и да гледаш напред. Сигурен съм, че това е само моментна криза - всеки ги има - едва ли съществува човек, на когото всички мечти и планове в личен и профеионален план са се сбъднали и живота му е вървял като по вода - всеки си има своите трудни моменти и именно това ни прави хора. Ако наистина обичаш приятелката си, ти няма да позволиш на никого да те контролира, още повече, че си достатъчно голям, за да имаш силно обвързване. Щом вашите са толкова скиптично настроени - покани я у вас на вечеря, за да се запознаят. Ако и това не подейства, им припомни, че и те са имали такива моменти и че именно те трябва да са първите хора, които трябва да те разберат и подкрепят, а като те лишaват от любов, те показват точно обратното.
    Знам колко те боли, но се замисли дали самоубийството е единствения начин. И наистина си прав, че ще причиниш голяма болка на околните. А се замисли и за приятелката си - как ще се почувства тя, когато разбере, че нейната половинка се е самоубила и то заради нея - не го прави, човече - винаги има и друг избор - покажи, че си силен!

Защо, със сигурност може да се запали и някое сърце така. (мм, пържени сърчица )
    There lives a fair maiden of forty or more,
    Charlotte the Harlot, the cowpuncher's whore.

Guest
    Аве има много решения на твоя проблем.
    Ако ти не се справиш с родителите си, никой няма да ти помогне.
    2 са решенията, които аз предлагам:
    - Подготви си 1 реч за пред тях, строга и убедителна
    - Вместо да посегнеш на живота си, вземи ги навести довечера, ама с една права лопата и маскиран. Ти знаеш какво да правиш

Голям фен
    И са кво като няма проблем няма да се самоубиваш ли???
    О.о бати тъпото.
    162--бан по ип и профил, системно нарушаване на 2, 11 и 8 т.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от He3aBuCuM
    На 17 гоини съм. Знам, че самоубийството е най-големия грях. Но не мога да мисля за бъдещето. Какво бъдеще без семейство и човек до теб ? Не виждам никакъв смисъл в живота !
    А да се им се опълча мога, но все пак изпитвам някакво уважение към тях. Тия хора са ме направили това което съм и не мога да им кажа : "Майната ви"(с извинение) заради момиче.
    На 17 си! Животът е пред теб. забранили са ти да се жениш изобщо, накарали са те да отидеш в манастир ли? Просто не искат да бързаш, докато не завършиш и не си намериш работа предполагам. Аз съм на 22 почти, както и приятеля ми, заедно сме доста време, ама вси ни опяват да не се обвързваме сега, защото ни е рано и няма как да се издържаме. нищо сложно и трагично. А за връзката-нормално е да се промени, но това не значи, че е към по-лошо. Гледам те в другата тема по повод годишнината си щастлив-бъди такъв и не мисли как е било преди, а живей днес!

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от He3aBuCuM
    Благодаря на всички. Както ви казах всичко се изясни ... И знаете ли ... найстина ми помогнахте. Събрах смелост да си кажа АБСОЛЮТНО всичко и сега съм мноу добре
    Благодаря на всички, който ми помогнаха, а на тези който ме мислят за женчо ... мога да кажа само едно : Не ви пожелавам да имате моята съдба, за да разберете защо съм БЯХ зависим от родителите си
    момче аз съм на 22 и мама и тате пак ми следят всяка стъпка. не може да преспивам в гаджето си, а баща ми дори не подозира,че водя полов живот. Аз имам тежък живот, защото съм вече жена, а се държат с мен като с момиче на 15 Всеки път, когато им говоря,че искам свобода те казват-докато живееш у дома, ще го правиш по нашите правила. Ако не ти харесва се изнасяй, но само с това, което е купено от теб. А това са 5 парцала на кръст и малко козметика+спестяванията мидо сега. какво да правя? Седя и си трая още 1 година. Тогава ще завърша, ще започна работа и ще се изнеса. за сега ми е невъзможно! Аз съм зависима, защото те ме издържат и ми осигуряват скъпото в наши дни висше образовение по 2 специалности, което значи 2 такси, 2 пъти повече учебници и тетрадки. Всички, които живеем при мама и при тати сме зависими малко или много, най-вече финансово. За това другите от форума да си траят-когато вземат да се издържат сами, да си плащат GSM-а със собствени пари, да си живеят на квартира, за която те плащат и да с купуват храна и дрехи с техни пари-тогава да кажат, че е смешно да си зависим. сега всички вие сте зависими!

Цитирай Първоначално написано от Always`Sad
    Виж какво ще ти кажа, живота е прекалено ценен за да си мислиш за самоубийство
    да, и е прекалено тъп за да мисли като цяло...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си