- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Nikoga nqma da go napravq veche...
Бях тъжна и самотна... Нямах приятели и нямах близки... Запознах се с една компания от моя град, които се друсаха... За да се приобщя и аз започнах да го правя с тях... Наречете ме глупава и нераЗУмна, но в онзи момент реших, че така ще е най-добре за мен... Глупачка! После обаче, момчетата се опитаха да се възползват от мен, едва не ме изнасилиха, добре, че имаше едно добро момиче на име Ели... тя ме спаси... Тя най-хубаваото нещо, което ми се случвало... Тя е първата приятелка, която имам... Мисля, че ставам лесбиика...
Какво да сторя?????????
ОООоо това е нищо, ако знаеш какви неща ми се случваха, докато бях надрусана....
не ми се живее, ами ако тя не чуяства същото??????
Боже!!!!!
Ммм кофти работа ... аз не искам да се меся, 'щото и мойте проблеми не са никак малко. Ма мисля, че трябва да започнеш да заглеждаш повечко момчета. Ако беше лезбийка, щеше да ги знаеш от по рано.
ПП : На колко си ?!
161He3aBuCuM забрана за ползване на профил 8т.
hm.. ami ko da kaja , tova moje da e vremenno...!Inache ako se interesuvash ot tova kakvo misli i chuvstva tq moje da e popitash..!Inache davam ti drug savet..mahni se ot tazi kompaniq...ili pone nedei mnogo da se dvijish s tqh,povqrvai mi drogata vodi do mn loshi neshta!![]()
Любов е, когато не искаш да си лягаш да спиш, защото реалността е по-прекрасна от сънищата.
Mила много си истрадала но защо!?Първоначално написано от Penity
Заради това да си с приятели при такива приятели врагове не ти трябват!Предполагам,че вече си усъзнала,че непременно трябва да се отделиш от тези субекти за винаги.Но не се отчайваи бади си приателка с това момиче няма смисъл да ставаш Лесбика!
,Малко ли са отчайаните момчета очтиви и добри на вън!![]()
Тук рядко има чак толква сериозни Истори повечето са глупости....
Пожелавам ти успех и горе главата!![]()
Light The Universe
Хм...как така "мислиш ,че ставаш лесбийка"... Най-после си намерила човека , със който да споделяш и радости и мъки,спокойно,изчакай и тогава си прави изводи.Само времето ше покаже \
/
За да излизам с друг значи не си ме канил, за да лягам в леглото на друг значи в твоето ми е било студено, за да обичам друг значи не съм била обичанa!!! I lOVe YoU B...
хаха това беше добро
Земи ме мене и ако пак имаш влечения към приятелката може да измислиме нещо...![]()
Сериозен съм...![]()
Хей! Не убиждай момичето! Не винаги всичко е лъжа. И тези неща, които е написала много често се случват! Мислиш, че не можеш да попаднеш сред хора, които да те дърпат надолу и да искат да се възползват от теб ли? Мен самата щяха да ме изнасилят! При това дори не бях пила дори! Това че ти не го вярваш, не означава, че не е истина! И дори и да не е, какво от това. Може да помогнеш на някой друг, който не иска да сподели, като дадеш съвет на ебавката. Нали този форум е направен за съвети, мнения и помощ?! Ако на всичко се отговаря така защо изобщо го има???!Първоначално написано от ThePainIsReaL
До авторката : Сама си осъзнала, че това не са хората за теб. Че не е хубаво да се дрогираш, а би трябвало да го знаеш и без да си пробвала. Но опита и грешката са е най-добрите уроци. И според мен не ставаш обратна. Просто явно не си имала достатъчно хора, на които да вярваш, които да вярват на теб и изпитваш нужда този човек да е до теб, защото не искаш да изгубиш приятелката си. Знаеш какво е без приятели и не искаш пак. Споко след време ще си мислиш за някое момче![]()
Ami razkaji mi tvoite problemi... ami chesno neznam... NE sym bila s momche do sega, a i te mnogo me razocherovaha...Първоначално написано от He3aBuCuM
Какво да правиш?!ми стри да пускаш глупави теми, защото в такива вече се ринем във форума
ставала лесбийка!!!
ти си побъркана!
![]()