- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Ох, не издържам вечее!
Здравейте! Значи първо да се извиня, защото пиша тази тема като гост.. имам си редовен профил, но просто пиша така, за да не разбере човекът, за когото ще говоря, че съм аз.. или поне да не е абсолютно сигурен, че става дума за него.. хахаха
Значи адски съм объркана вече.. не се търпи..
Ходя с приятеля си от доста време, малко по-малко от година, но от известно време насам той се държи супер тъпо.. в смисъл от известно време нямаме теми за разговор, т.е. имаме само 2-3.
и сме се отчуждили супер много.. преди си пишехме SMSи всеки ден, пиша му - отговори ми, постепенно и това и разговорите ни по тела започнаха да оредяват.. постепенно се получи така, че само аз му пращах SMSи и той от време на време ми отговаряше.. когато може..
после стана така, че спря изобщо да ми отговаря, разговорите ни протичаха по един и същи начин и бяха макс 5 мин... 10мин. беше рекорд..
той стана някак си.. дръпнат един такъв.. няма време да дойде да ме види.. чувахме се по тела единствено за да се разберем да се видим, а не за да си поговорим малко..
супер гадно ми беше.. той наистина, няма да крия, зает е.. но ако някой има желание ще намери време да те види, нали така? аз поне така си мисля.. влизаше си в интернет... имаше време, но на мен СМС не ми пращаше, дето изисква по-малко от 5 мин.
Търпях търпях.. мислях, 4е вече не ме обича.. постепенно и моите чувства започнаха да охалждат.. супер гадно ми е в момента..
говорихме с него, казахме си всичко.. УЖ се разбрахме.. ама само УЖ!
Още сме заедно, но не се чуваме по 5 дена, пак се държи така, зает е и не може да дойде вкъщи да го видя за половин час, дори да не е вкъщи, а някъде навън.. ама не.. мнооооого искам аз.. може ли да съм толкова нахална да искам да се видя с гаджето си, лелеее...???![]()
не се оправят нещата, аз правя всичко за него, а той.. ми забива нож.. вече не издуржам, а нямам смелост да скъсам с него.. не искам да го нараня, защото може ЕВЕНТУАЛНО все още да изпитва нещо към мен
а аз вече претръпнах от чакане и надяване, че всичко е моментно.. е не е! вече е ясно.. но претръпнах и дори аз вече не съм сигурна дали искам да съм с него все още, защото знам, че нищо няма да се оправи.. мн бих се учудила ако се оправят нещата, но вече спрях да се надявам..
ЗАТОВА ПУСНАХ ТЕМАТА.. МНОГО ИСКАМ ДА ВИ ПОМОЛЯ ЗА СЕРИОЗНИ ОТГОВОРИ.. Т.Е. СЪВЕТИ КАКВО ДА ПРАВЯ.. ПЛССС
сигурно и аз имам вина за ситуацията, то е ясно.. не обвинявам само него, но аз търпя мн.. тва ми е лошото... моля ви кажете мии как да постъпя..?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Миличка,лошо е тва което си написала.
Всички ще ти отговорят "Кажи му това което написа тук" .. и наистина е така.Той е човекът на който разчиташ и обичаш-сподели му мъките си и той ще те разбере. Успех![]()
За да излизам с друг значи не си ме канил, за да лягам в леглото на друг значи в твоето ми е било студено, за да обичам друг значи не съм била обичанa!!! I lOVe YoU B...
Трябва да разбереш че на мъжете не сте им само вие на главата.
2т. системно
Еми да, така е, прави сте.. ама аз му го казах всичко.. говорихме, но нищо
то хубаво, не сме му само ние в главите, ма аз го търпя тва от време..
поне малко време е така да имаше за мен.. не искам токова мн..
знам, че е зает, но чак пък толкова..
Същата си като бившата ми.Ама си абсолютно сащата.Как може да сте такива и да не се соещате.Не ти ли е хрумвало ти да идеш до тях???И можта сащата болест беше не съм и пратил веднаж СМС и като се пени ти не ме искаш незнам си кво.Направо ми се отщя да съм с неq кво да ти кажа.
Vladoka rulzzz
We то да се беше случило само веднуж 2 пъти разбирам, ама то се случва от 3 месеца вече сигурно..![]()
щом тва е болест..
аз помолих за съвет, не са нападки.. мерси все пак.. и критиките ще ги изтърпя.. от всяко нещо може да се изведе полза..
Първоначално написано от Noisia
Извинqвай де!!!Ама защо ти не го търсиш да излезете да идеш до тqх и така нататък.Мойта колко q молех да дойде до нас тя ми вика няма да доида аз сам ти на пы ти ще идваш това на кво ти прилича.БОЛЕСТ но теб не те познавам така че SRY
![]()
Vladoka rulzzz
Ми тва е положението, ако не ти харесва колкото по рано приключиш толкова по добре и за двамата.
2т. системно
Прав е послушай го!!!Ако ще се qдосваш само нема смисал скасайте.Няма смисалПървоначално написано от Amayo
Vladoka rulzzz
Ми не, в тях правят ремонт и не мога ей така да се самопоканя в тях, а н него даскалото му е на 5 мин. от нас.. но той има работа.. то на мен може дори да ми е по-готино в тях д се виждаме, ама не мога да му кажа "Еми мили4ко, идвам у вас" ... малко нагло ще прозвучи.. затова го викам аз вкъщи.. при мен не е болест.. при мен е кофтито, че адски мн търпя.. ви9наги съм била такава и всички са злоупотребявали с това..![]()
Първоначално написано от Анонимко
я ми пиши от твоq профил че да не те види приятеля ти.Ако искаш де да си полафим за проблема ти.
Ama dove4era 6te ti pisha 4e izlizam
Vladoka rulzzz
да нека ти сподели и после нека да се видите и да се влюбите за вечни времена...Първоначално написано от the_marshal
бъди егоистка eби му майката
Първоначално написано от vvs_go
и ба6тата не забравяй !!
awe hora momi4eto vi moli za suvet a vie samo q ubijdate.
mi mila kvo da ti kaja moje bi ne te obi4a dostatu4no i si prava 4e ako iska bi nameril na4in.ama za zarqzvaneto pomisli dobre za da ne sujalqva6
Da we verno, are pls ne me ebavaite 6toto mi e nai-malko do tva..
Ina4e se opitah d opravq ne6tata, govorih s nego, ama tc.. ne staa
kakto ve4e kazah samo UJ sme se opravili.. ne znam, nqkvo super gadno mi e.. super oburkano..
emi da, 6te sujalqvam ako skusam s nego, no 6te sujalqvam i ako ne skusam.. v smisul 6toto ako ne skusame nqma d se opravqt ne6tata, vs 6te e kakto do sa, a ako skusame moje puk d mu se nalee malko mozuk v glavata i v bude6te pone s drugite si gadjeta d ne postupva taka, kakto s men.. nwe znam.. mns se 4![]()
udq
Da, tova e gadnoto.. 4e do sa bi trqalo d se opravi vs, ama ne.. ne znam, ot edna strana iskam, a ot dr ne iskam d kusame.. malko o6te 6 go poturpq i posle.. aide.. mani begi.. d se opravq, i bez tva az vse edno sum mu v tejest i samo mu pre4a pone 6 se osvobodi ot edno breme
А ти попита ли го какво не е наред според него? Не се прави на врачка, разбери какъв точно е проблема. После ще действаш с новата информация. Аз бих ти казала - зарежи го. Но може болестта да се окаже лечима.Ако не е (както подозирам), вземаш си чантата и гащите и дим да те няма. Повече не се виждате. Лесно, практично, удобно.
na men mi se struva stranno da ne se vidite i 4uete 5 dena,kakto be6e napisala.4ak pyk tolkova da e zaetdr e vyprosa,4e ponqkoga na mom4etata prosto im pisva malko ot nas i iskat da se otdrypnat leko,ama o6te si ni obi4at.obaaaa4e tva da prodylji 3 meseca ve4e ne e norm.ima variant toi da iska da priklu4ite,no sy6to da go e strah da govori s teb
oh nz,po-dobre go pitai direktno dali iska da prodyljite ili da sprete do tuk.po na4ina mu na dyrjanie,pogleda,otgovora i t.n. mislq 4e 6te razbere6.
И при мен беше същото. Та дори с ремонта в тях и даскалото му на 10 минути от нас...
Дай му малко време. Не го притискай.
Ето.. щом при мен се наредиха нещата.. при вас ли няма да се оправят?
Не го късай. Самата ти казваш, че ходите от почти година. Аре,бе,една година градиш нещо и после решаваш да го разрушиш само защото се вкарваш в някакви истерии и се самонавиваш.
И пак говорете.
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
Eeee, ne moje d se pra6tat suob6teniq kato gost((
Mi to ne vinagi sa 5 dnite.. ponqkoga sa pove4e.. kogato govorihme predi 2-3 sedmici.. vsu6tnost be6e to4no subotata predi Sv.Valentin i go pitah dali izob6to ima 4uvstva kum men.. kaza, 4e da..
hubavo, dori d ima toi po nikakuv na4in ne go pokazva.. v4era govorihme po tela (stroi mi se neveroqtno, 4e ne az, a toi mi se obadi) i mi se druv4e6e ne6to i posle se useti i po4na da se umilkva, a az se durjah hladno.. dnes 6te go vidq, no nqma koga d govorim.. moje bi ima nqkakvu 4uvstva kum men, no az ne moga d imam takava vruzka.. ponqkoga imam 4uvstvoto, 4e se vijdame samo za da (s izvinenie) da go zadovolq.. z ni6to dr.. 6ot e 4uvahme o6te purviq srok.. to dekemvri i qnuari o6te bqhme 1viq srok.. i po programite ni se pada6e taka, 4e v edin den ot sedmicata samo se vijdahme.. idva6e v nas.. i se 4uvahme samo na predniq den ve4erta.. za da se razberem za sledva6tiq..