Цитирай Първоначално написано от Crazy`Witch
Аххх тия кризистни периоди.
Ама това продължава 3 месеца. Дали наистина е един период..?
Я му кажи, че искаш да се разделите за малко да прицени ти какво си за него и за това той какво е за теб.
Ако след тая "почивка" той не желая да е с теб или обратното мисля, че се досещаш какво става тогава..
Лошо е, че не намира време за теб.
На мене ми се е случвало за 2 дни.. Не знам ти как търпиш цели 5.

Някой казват: "Защо то не го търсиш, а чакаш той теб."
Да, но като виждаш, че когато може не го прави (говоря за това когато е влизал в чата и не ти е писал СМС) си мислиш, че ако го направиш, ще му досадиш. Знам как е.

Emi toi kato sorq da mi pi6e SMSi postepenno kakto i da mi se obajda ima6e period, v koito vupreki tva az pak mu pi6eh vs den.. no kato vidqh, 4e toi izob6to ne mi otgovarq.. akoiskaite uprekvaite me, no I AZ sprqh da mu pi6a, za da vidq dali toi 6te se seti za men.. Dnes s nego pravim.. nqma da spomenavam kolko meseca, no ne sme se 4uli, nito SMSi nito ni6to e taka da si 4estitim.. ma kakto i d e..
Ne znam, horicaaa.. mnogo mnogo se dvoumq, kakvo da pravq.. Bojeeeeeeeeeeeeeeeee
Napravo ne izdurjam ve4e i ako ne se nameri re6enie, 6te se prusna, kazvam vi..
dnes v daskalo i taq po angliiski super mn me izdrazni i i se razkre6tqh.. za koeto ne sum vqrvala 4e 6te napravq.. super nervna sum zaradi gadjeto si.. napravooo.. ne znam.. iskam vs da svur6i po edin ili dr na4in, prosto da ne sum v takova polojenie pove4e..