- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Разкъсана между две момчета
Здравейте!!! Имам един проблем тук от няколко дена и се надявам вие да ми помогнете защото просто не знам към кого да се обърна за съветИмам пет месечна връзка с едно момче,което вече само харесвам.Защото някак си пак взех да харесвам едно момче бивша любов но не и бивше гадже.Той също ми сподели че си пада по мен.От това момче мога да получа нещо което другия не може да ми даде-секс.И от там идва и друг въпрос-Слад като съм напълно готова нормално ли ще е да правя сикс на 15 години и един месец??? На всичко отгоре ако го направя да кажа ли на майка ми.. защото тя така или иначе ще разбере... я от генеколожката или от някъде другаде..А другият въпрос е какво да правя с двамата.Защото нито искам да си изоставя гаджето....нито пък да ходя с двамата...
Моля ви помогнете ми /но не с отговори като " и ти не знаеш какво искаш"/
Само ми е любопитно този с който ходиш сега импутетнтен ли е!?![]()
Light The Universe
Ами не съм го питала но той просто не ми харесва като сексуален партньор...И също коренно се отличава от типа момчета дето ме кефят
АА Разбрах просто искаш батко![]()
Добре сложен висок.
Light The Universe
a kato kakvo ti haresva gadjeto ti che hodish s nego?kato priqtel s koito da si lafish? sled kato ne ti haresva kato seksualen partnoior vruzkata vi shte istane samo na tova nivo.Zamisli se normalno li e na 15 godini da imash gadje i da iskash da pravish sex s drug?! ili skusai s tozi i pravi kakvoto iskash s drugiq ili i az ne te znam.Samo gledai da ne padnesh ot dvata stola na zemqta
neshto sp qko me obarka i nerazbrah kav e problema s momchetata kat ne haresvash ednoto hvashtai drugoto ama shte se naranish kato si igraesh taka
oshtee edna devsvena kurvi4ka !!!!!! baaa stiga ve4e deee aman to vas
169бан по ип и профил за системни нарушения на 2т.
Hodish s edin .. zarqzvash go za drug,posle i tozi za treti ... i taka za deseti ... i nakraq ot taq igra shte izlezesh nai - naranena samo ti!Kazvam ti go ot lichen opit.Izqsni se sama sys sebe si kakvo iskash,zashtoto momcheto s koeto si ne zaslujava d ago lyjesh.Shtom ne ti haresva go zareji,a ne da go motaesh i da mu gubish i negovoto vreme po tozi nachin!
Ako pita6 men.Pravi go s tozi,koito te privli4a,a dr go ostai(da se nadqvame da ne te xvane,4e si my izneverila)
Първоначално написано от baby_lady
tupa kurva
Няколко минути не си казахме нито дума.Само сърцата ни разговаряха.
Alliance binds us..
> Best song ever!
Тъпо ще е да ги въртиш и двамата, а и рано или късно ще разберат и най-накрая ще останеш сама. За това най-добре бъди с този, към който изпитваш най-силни чувства, без да се двоумиш.А относно секса- според майка ти може да ти е малко рано, но накрая все пак решението е твое и тя нищо не може да направи.Гинеколожката, ако я помолиш нищо няма да й каже, предполагам.![]()
Ами миличка според мен трябва да оставиш приятелят ти за да не се чувства той излъган.И вземи да се събереш с това момче дето ти харесва.
следвай сърцето си..сега от опит знам че приятели-гаджета няма..смисъл ти го имаш едва ли не само за приятел но в същото време се води че ходите..казвам ти знам че е гадно едно такова..мене лично ме измъчваше и после станаха едни каши..така че НЕ ходи с двама при никакво положение че 100% ще стане мн кофти...а освен от генеколожката и момчето с което си спала, майка ти не може да разбере какво правиш и с кой..така че я махни като фактор..но се пази..тва сигурно го знаеш но аз да си кажа..днешната младеж е толкова нетърпелива..